Јакна-кимоно: тајне јапанског стила

Кимоно јакна је одећа у јапанском стилу. Помоћу њега можете креирати модерне слике и прилагодити особине ваше фигуре. Да би се примили холистички и хармонични лукови, неопходно је научити како да исправно комбинују такву одећу са другим стварима.

Стилови и модели

Јакна од кимона изгледа као женска јакна. Разлика лежи у слободним резовима и угаоним линијама.Дужина може бити различита и чак доћи до колена . Међутим, сам стил јакне омогућава вам да схватите његову главну сврху. Ову одећу треба комбиновати са блузама и врховима. То значи да не може бити независан део слике.

Ова одећа је ушивена од различитих материјала. Чешће од свиле, памука, полиестера. Не мање успешна ће изгледати плетена јакна, кимоно. Шема боја такве одеће је различита. Производи из јапанског стила често су украшени цвјетним отисцима . То вам омогућава да креирате веома занимљиве и светле лукове. Да бисте добили богату и контрастну слику, треба да изаберете јакну украшену цвећем на тамној позадини.

Често су такви производи украшени ресама. Овај детаљ се може видети на рукавима и на дну производа. Захваљујући томе, можете учинити вашу слику још оригиналнијом.

Овај погледКимоно је изузетан по својој свестраности. Овај комад одеће је савршен за било коју врсту фигуре. Витке девојке уз његову помоћ могу нагласити елеганцију и крхкост њиховог стаса.

Овај производ је савршен и за гојазне жене. Захваљујући слободном резу, можете сакрити главне несавршености своје фигуре и учинити силуету спектакуларнијом.

Модние изображениа

Шта носи јакна? Овај комад одеће се мора комбиновати са другим стварима. Препоручује се додавање у зависности од годишњег доба, а посебну пажњу треба посветити тканини.

Опћенито, кимоно јакне се свакако могу назвати универзалном ствари. Они вам омогућавају да креирате комплетне слике у различитим стиловима.
Да не би дошло до смијешног састава, важно је слиједити основно правило. Кимоно јакна је строго забрањена у комбинацији са широким бананским панталонама или палаззо.

Подједнако је важан и избор штампе.Ако је јакна украшена великим и јарким бојама, преостали детаљи слике требају бити обични . Обавезно обратите пажњу на величину цвећа. Витке девојке лако могу да приуште било које опције. Пуно модне жене боље избегавају превелики образац, јер ће дати цифру додатни волумен.

Остатак кимона моженосити са било којим стварима.Свилена јакна, топ и кратке хлаче ће бити дивна љетна опција.Нијансе додатака морају бити изабране у зависности од колор шеме отиска.Добро рјешење би била комбинација црне и плаве нијансе.

Ако желите да изгледате елегантније, треба да изаберете концизну црну хаљину и светлу јакну, украшену отиском.У исто вријеме, може бити украшена ресама.Комбинација ових једноставних одевних предмета пружиће заиста луксузан лук.

)

Јакне у облику кимона су савршене за љубитеље бохо-цхиц стила.Такви производи могу се безбедно комбиновати са памучном хаљином.Важно је одабрати стилски прибор и направити одговарајућу фризуру.

За хладну сезону одаберите комбинацију јакне и уских траперица или панталона .Ако не желите да изгледате превише шаролика, можете изабрати кимоно, који је само украшен отиском на леђима.

Компатибилност боја је важна.Монохроматски сетови одеће изгледају сјајно са штампаним јакнама.Ако планирате носити хаљину са цвијећем, јакна мора бити чврста.У исто време, он се може преклапати у боји са шаблоном на хаљини.

Обућа и прибор

Начело избора обуће за такву јакну је прилично једноставно.Изгледа сјајно са различитим моделима.Изузетак је лепгруби производи. Лагане јакне могу се носити са сандалама или сандалама. Густе производе треба комбиновати са ципелама и ципелама.

И избор прибора је важан.Будући да се таква јакна сматра довољно осветљеном одећом, додаци би требали бити што дискретнији и сажетији . Одлична опција би био сат, сунчане наочале, шешир. Од накита можете одабрати уредан ланац, танку наруквицу, занимљиве наушнице.

Кимоно јакна је велики комад одјеће који се уклапа у већину изгледа. Да бисте увек изгледали савршено, потребно је да научите како да креирате стилизоване лукове својим учешћем. У том циљу, препоручује се да се строго поштују препоруке стилиста и да се запамти осећај пропорције.