Јакна с ресама - за дјевојке са Дивљег запада

Фринге - стварни елемент који украшава одјећу. Користи се у разној одећи: торби, сукњи, хаљини, јакни, популарна је јакна са ресама. Носила је ову врсту одеће Индијанаца у Северној Америци, а после - каубоја. Сваки западни јунак је носио луксузну кожну јакну са елегантним ресама. Сједио је на свом вјерном коњу и борио се с храбрим Индијанцима, освајајући срца аутохтоних дјевојака на дивљем Западу.

Данас можете покушати на овој слици. Ако у вашој гардероби постоји само једна јакна са каубојским ресама - антилоп или кожа, већ можете изгледати елегантно у правцу Дивљег запада!

Главна ствар у вашем ормару

То је кожна јакна са ресама - тренутни бренд последњих неколико сезона. То ће вашим покретима дати романтику и драму. Неће бити потребне додатне декорације, јер ће таква јакна учинити све сама. Она ће јасно рећи другима о вашој љубави према слободи и животу. Постоји неколико тренутних брендова који нуде јакне с ресама по разумним цијенама. Суеде јакна са ресама беж, црне, смеђе, млечне, зелене нијансе изгледа посебно светло и елегантно.

Као што се може видјети из бројних фотографија у модним часописима, све модне жене већ су уморне од минималистичког и спортског стила, па желе да добију живљи и ефектнији имиџ.Да би се девојке могле издвојити из гомиле, елементи таквог стила као што је “бохо” су враћени у моду. Јакне и друге ствари са ресама јасно наглашавају овај тренд у моди. Тренутно се жене стално труде за самоизражавање, тако да се секундарни повратак рубних путева лако објашњава: то је симбол слободе и лакоће у животу. Сигурно ћете цијенити овај стил у прољеће или љето!

Да би се такве ствари носиле, није потребно купити комплет: кошуљу, јакну, сукњу и торбу. Довољно је да у обичан стил унесете само једну одећу - јакну. Деним јакна са ресама, као и кожа и антилоп ће бити занимљив додатак вашем изгледу!

Дакле, остаје да сазнате шта да носите са таквим стварима.

Комбинациа с јакни с ресами

Опција 1- обичне траперице, црна долчевита и црна јакна са ресама. Да бисте довршили слику требат ће вам метални украси и прибор.

Опција друга- индијска јакна са смеђим ресама, светла етничка опрема, беж блуза, ношене фармерке са кожним ременом, ципеле са платформом. Ова опција ће привући оне који не могу замислити свој живот без освајања нових циљева и препрека на путу.

Опција Три -сафари стил. Пошто канцеларијски живот често постоји у зверскомзаконима, можда ћете се тако облачити за посао. Комбинирајте пјешчану сукњу са дугмадима на сњежнобијелој блузи, јакни од антилопа с ресама и врећици свијетле коже. Ваша модерна опрема ће бити по вољи свим припадницима супротног пола!

Опција Четири- светло женска одећа за кошуљу, ципеле од питхона, јакна са ресама на рукавима, торба са ресама. Овај сет одеће рећи ће вам о вама као о храброј и елегантној девојци. Биће апсолутно јасно да вас може однети, али немогуће је сигурно припитомити! Додајте изгледу минђуше и наруквице са златним накитом.

Опција Пет- јакна од бургундца, беле панталоне и бела мајица помоћи ће да се створи потпуно јединствен изглед. Додајте како бисте употпунили изглед и ципеле тамноцрвене боје антилопа.

Када купујете кожну јакну са ресама, обратите пажњу на врсту завршне обраде. Ако је кожа груба, онда може проћи много година док не постане бар мало мекша. Зато је боље одмах добити удобну и мекану кожну јакну! Не заборавите ни на варање. У продавницама је потребно потврдити ниво квалитета.

Ако се одлучите за антилоп модел, побрините се да нема слабих, лабавих дијелова и издужене испуцане гомиле.

Да ли се таква јакна још није сместила у вашу гардеробу? Дошло је време. Постоји масаопције за ову одећу, а можете изабрати најпогодније за вашу фигуру и расположење!