Јединствена и креативна књига квачила

Свака дјевојка зна да модерна торбица може постати водећи елемент ансамбла. Упркос чињеници да су продавнице пуне различитих модела, проналажење заиста јединственог квачила може бити тешко.

Модерна мода за торбе је врло демократска.У облику великих и малих врећица, јасне форме или меке контуре, са патентним затварачем или засуном. Али ако желите да купите оригиналну торбу, обратите пажњу на такав креативни прибор као књига квачила. Нико не може да назове девојку која држи такву кесу у својој руци неозбиљним или неозбиљним о животу.

Књига квачила добила је такво име не само због свог карактеристичног облика.Изгледа да је торбу заиста тешко разликовати од књиге у тврдом корицама. Клијент ће само морати да изабере име „посла“ који жели да носи у својим рукама.

Како се појавила?

Аутор тако необичног додатка као квачило за књиге је дизајнер Олимпиа Ле Тан. Девојчица је волела да чита још од детињства, па је имала идеју да у свет стави торбе, које по свом изгледу личе на омиљене радове. За узорке дизајнерских торби дизајнер узима књиге похрањене у породичној библиотеци.

Прва колекција торбица представљена је 2010. године. И упркос томечињеница да сваки дизајнерски модел кошта око 2 хиљаде евра, торбе су биле велики успех.

Идеја да се демонстрира не само њена лепота, већ и књижевни укус су покупили звијезде модни. Тако је Наталие Портман одлучила допунити свој вечерњи поглед квачицом у облику Набокова, а Мицхелле Хивес је изабрала квачило у облику књиге која имитира Артхур Миллер “Рестлесс” роман. Многе друге познате личности имале су времена да засијају сличним прибором, поготово зато што су други познати брендови почели производити књиге за квачила. Посебно, Цханел, Ураниа Газелли и други.

Такав стилски додатак је универзална намена. Са таквим квачилом, можете отићи на шеталиште, упознати се у кафићу, премијерној позорници или дану отварања, на било којем друштвеном догађају. Таква дивна торбица сигурно ће привући пажњу других.

Књига квачила није само забавни прибор, већ је и врло практична ствар. Торбица има крути оквир и прилично је пространа. Као затварач се користи затварач или затварач.

Спојнице су различитих величина , обично величина торбе одговара величини стандардне књиге. Основа торбице је дебели картон или шперплоча. База је прекривена тканином или кожом. Име књиге може бити извезено, са бојама у техници сликања или рељефне. Фор децорЧесто користе траке и четке које опонашају обележиваче.

Најчешће се квачило носи у руци, тако да нема ручке.Али варијанта торбе је такође могућа на дугачкој ланчаници. У производњи торби по наруџбини, можете ставити на насловницу не име књижевног дјела, тако и име власника.

Прибор са сопственим рукама

Нико не може себи приуштити да купи дизајнерску торбу у вредности од неколико хиљада евра. Дакле, можете покушати да направите такав прибор својим рукама.

Постоји неколико опција за израду додатне опреме, испод ће бити најједноставније и најприступачније.

За основу ће требати узети најреалнију књигу.Потребна је непотребна књига, али она мора имати прелепо везивање. Потребно је одвојити омот од књиге (није неопходно избацити текст; можете направити једноставан меки омот за њега). Поред књиге, биће нам потребна дебела картонска кутија која одговара величини припремљеног везива. Кутија се може обојити или прекрити крпом. Слично томе, треба да урадите са једним од леђа припремљеног везивања.

Дакле, ми имамо основу торбе. Сада морамо размишљати о томе како ће се наша торбица затворити. Можете користити браву из старих ствари, на пример, из портфолија торбе.

Залепите кутију на другу страну везива,који није обојен (није прекривен тканином). Торба је скоро спремна, остаје да се причврсти копча. Ако је то копча из актовке, онда морате да причврстите спојни део браве на предњем поклопцу и причврстите траку са копчом на супротној страни. Траку можете причврстити заковицама или каранфилима с прекрасним шеширима.

Ако се изабере опција са патентним затварачем, онда ће бити потребно залијепити траку за причвршћивање дуж дугих страна претходног везивања.

Остаје само да украсите нашу књигу квачила.Декор се може користити на различите начине, али не треба се заносити. Торба треба да остане као књига, декор ни у ком случају не треба затворити име и име аутора.

Шта носити?

Већи дио квачила налик књизи одговара романтичним и пословним сликама. Али са одјећом у спортском стилу, то иде лоше.