Љетни слој лана ће се загријати у хладном и освјежити у врућини

Дизајнери нас сваке године изненаде својим новим производима. Недавно су многи од нас били задивљени минималистичким купаћим костимима и летњим чизмама, али данас многи нису изненађени љетним капутом лана. Чини се: љето, сунце и врућина, али након свих таквих временских прилика не постоји у сваком региону, а не у сваком граду. За многе сународнике, летњи капут од лана је популарна ствар која штити од кише, хладног времена и вјетра. Неопходан је у сјеверним регијама и градовима с промјењивом климом. Због разноликости нијанси, стилова и стилова, капут изгледа сјајно и занимљиво.

У суштини, летњи капут је издужена јакна, направљена од лаганог и природног материјала. Често нема облоге, иако постоје и такви модели. Мода је дошла до слоја куваног лана са европских подијума, где су синтетички материјали дуго времена били издвојени. Стварне челичне тканине које имају много предности. Постељина је одлична алтернатива за трапер, памук и вуну. У прољеће и љето наглашава ваш стил и женственост.

Аудреи Хепбурн и краљица Елизабета ИИ Велике Британије носиле су летњи капут. Данас ову ствар могу носити обичне жене: домаћице, пословне жене и представници креативних професија. На фотографији можете видјети да најчешће ове капуте нуде мајсторе и рукавице. Занатске руке ушивене рукама, модели поседују индивидуализам и носе одређену поруку људима, привлачећи пажњу на први поглед.

Данас се такав природни материјал као што је лан поново враћа у наше ормаре. Оно што су наше баке и прабаке носиле у моди, чини се да се осећамо најбоље што можемо. Лан је релевантан материјал не само за хаљине, сукње, већ и за одјећу.

Функције лана

Лан је ваздушно пропустљива и лако употребљива тканина која рефлектује ултраљубичасто зрачење. Лан је грубљи у односу на памук, његов главни недостатак је претјерано ломљење. Међутим, овај летњи капут је увек на врхунцу популарности! Најновији модели су са везом, са рукавима ¾, трапезоидним обликом и дужином средњег бутина. Најзанимљивији су модели са камењем и везом. Рукави се могу скратити или ¾, иако постоје и дуље опције.

Најпопуларније боје длаке су:

 • Вхите.
 • Беж.
 • Црно.
 • Црвена.
 • Јоргован.
 • Светло плава.

Већина жена бира платнене капуте на основу својих унутрашњих осећања и интуиције. Али популарност овог природног материјала је прилично јасна: \ т
 • Природни лан благотворно делује на нашу кожу. Лечи огреботине и има антисептичка својства.

 • Хладност и вјетровито време у таквом капуту нису страшни. Има гушћеструктура у односу на лан на хаљинама или јакнама.

 • Тежина капута је знатно лакша од кожне јакне или вунене јакне.

 • Код његе производа није потребно Да, лан има тенденцију да се брзо пере, али чак и ово додаје вашој слици женствености и шарма.

 • За разлику од осталих врхунских одећа, овај капут изгледа елегантно и свечано, наглашава празнично расположење.

 • Хигроскопност материјала омогућава да се брзо суши. Такве ствари лако упијају течности.

 • Електрични набој се не накупља на површини лана.

 • Лан се дуго не запрља и није наборан. Ако такву јакну ставите на места са великом групом људи, дефинитивно нећете пожалити.

 • Лан задржава топлоту предивно, зими ћете се осјећати топло и љети можете побјећи од врућине.

 • Премази на тржишту и у трговинама су представљени у различитим варијантама. Тако можете пронаћи варијанту са богатим фазонским комадима који су богато и луксузно уређени, као и капутом од памучне нијансе.

Такође је интересантно да време пролази, а платнена тканина постаје свежа и белија. Осим тога, длака штити од штетног дјеловања зрачења и кемијских компоненти, инхибира електромагнетско поље. ИнЛето је најбоље носити мање светле платнене тканине. Такав капут ће појачати осјећај хладноће у врућим данима.

Куповином платненог платна постат ћете сретни власник модерне ствари коју ћете радо носити више од једне сезоне! Функционалне, природне и практичне опције остају релевантне у било које доба године.

Ако желите да увек изгледате женствено, светло и изражајно, дајте предност само таквим моделима. Широко димензионални рад, разноврсност стилова и стилова ће вам омогућити да гледате индивидуално. Ако нисте пронашли одговарајућу опцију за продају, требате наручити лично кројење капута. Ово је скупља процедура, али ћете увек бити другачији међу људима!