Џемпер са једним раменом ће вам додати изглед.

Ако хладна сезона није далеко, време је да се обрати пажња на њега - плетени џемпер на једном рамену. Топли, њежни, елегантни предмети на једном рамену стекли су популарност и код наших мајки. Једном смо се смијали старим фотографијама наших мајки, њиховој помало комичној одећи. Али пошто мода има тенденцију да се врати, данас џемпер са спуштеним раменом постаје све релевантнији.

Историја формирања модела са спуштеним раменима почела је давно. На врхунцу популарности, џемпери који показују сексуалност на голим раменима су од 80-их. Након једне деценије, модни тренд се вратио. 2009. године Мицхелле Обама је обукла бијелу хаљину с голим раменима. Од тада, овај тренд је постао невјеројатно популаран. Ако сте у потрази за џемпером, који је невјеројатно удобан за ношење, као и њежан и флиртан, онда бисте требали почети да се спремате за куповину. Али пре него што добијете бесплатан џемпер на једном рамену, запамтите нека корисна правила.

Да ли сте први пут обратили пажњу на такав модел? Онда дајте предност једнобојној верзији! То могу бити и свијетле нијансе и пастелне боје према Вашој жељи. Ако желите да мало украсите готов производ, обратите пажњу на акценте које нуде модни дизајнери. На пример, украси или каменчићи ће учинити да џемпери не буду једноставни.

Ако сте покупили џемпер с голим раменима, пажљиво размотрите избор прибора. Појас ће помоћи да се истакне лепотаВаш струк и учинити ваш изглед елегантнијим. Осим тога, велике наушнице и торбица ће вам помоћи да истакнете вашу нежност и женственост. Прстење и сјајне наушнице више од осталих накита одговарају овој јакни. Превише волуминозних додатака око врата ће покварити изглед, тако да не би требали купити претјерано велики накит.

Предности таквог џемпера

  • Није тако врућа ствар као обичан џемпер.
  • Постоји избор стила и присуства појаса, као и декоративних компоненти.
  • Џемпер са голим раменима показује сексуалну привлачност и њежност.
  • Може се носити са траперицама, панталонама, сукњама и чак кратким хлачама.
  • Скрива неке недостатке у фигури, на пример, пуне руке и рамена, као и несавршен струк.

Са чиме комбинирати јакну на једно раме?

Остаје да се сазна шта ће носити јакна таквог реза. Прво, модел џемпера открива део тела, тако да у хладном периоду, покријте рамена јакном или јакном. Широки стилови џемпера изгледају сјајно са широким панталонама и траперицама, као и са сукњом за оловке. Пратите правило хармоније, преферирајући волуметријско дно са уским врхом иобратно. Рачуноводство пропорција ће вам помоћи да створите истински модеран и свеж изглед!

Издужени плетени џемпер са отвореним раменом је одувек био популаран већ неколико сезона. Изгледа веома елегантно као хаљина и туника. Овај џемпер се може комбиновати са кожним панталонама, тајицама, сукњама, ушивеним од било којег материјала.

Будући да јакна отвара рамена, побрините се за компетентан избор доњег рубља. Најбоље је да купите стезник без бретела. Ако желите посебно показати свој грудњак, дајте предност неутралним нијансама и скупим брендовима. Тако можете створити романтичну и њежну слику.

​​

Неки примери комбинација

Купљени брендирани артикли? Остаје да сазнате тачно како их треба комбиновати. За романтичан дан, уско ружичасти џемпер, сива сукња за оловку, издужене наушнице, леопард шал и ципеле истог отиска ће бити веома корисне.

Ако идете на забаву, дајте предност кожним панталонама, сјајном кораљном плетеном џемперу и лаганом елегантном мараму. За уредски излаз, можете одабрати неколико опција, као што је приказано на фотографији на вебу: беж џемпер и уска сукња, црне хлаче и бијела јакна.

Данас, када се ствара слика жене, нема ограничења. Лако можете бити вођени.властити укус и модни трендови. То је џемпер на једном рамену који показује и флертност и сексуалност, понизност и храброст, нежност и снагу ума. Таква ствар мора бити у твојој гардероби!