6 стилова сундрессес за канцеларију

Свакодневна канцеларијска сундресс не само да је модерна, већ и удобна и мултифункционална, и то је можда главни аргумент за његову употребу. Блузе и кошуље, џемпери и долчевита могу се мијењати барем сваки дан, чиме се стварају модерни ансамбли у пословном стилу, а сваки од њих ће изгледати свјеж и јединствен.

Ове сезоне, стилисти предлажу да обратите пажњу на следеће моделе.

Асиметрични рез

За жене за које класик изгледа досадно и банално, нуди се алтернативна верзија канцеларијске сундресс - модел асиметричног резања. Неједнаки елементи могу бити присутни у различитим деловима производа - на рубу, стезнику, рукавима.

Ефективно и елегантно изгледа сундресс на једном рамену (са једним каишем). Носити такву ствар је пожељно уз једноставну кошуљу и долчевиту која скрива линију рамена.

С подсветком

На врхунцу популарности - сундрессес с флирт сукње-Татианка. Карактеристичне карактеристике модела - набори, постављени у појас и давање волумена сукње. Да би се осигурало савршено приањање, сундресе су ушивене од тканина које добро чувају свој облик.

Оптимална дужина производа је испод колена, иначе ће ствар изгледати превише разиграно за канцеларију. Направите спектакуларан нагласак на струку, можете користити широки појас, контраст или тонску сундресс.

Алтернативе "Татиани" могу бити такве опције за сукње као сунце, полусунце, с попречним наборима, набране, вишеслојне са чипком.

Силуета А-лине

Хаљине и сундрессес А-линије су релевантне у сваком тренутку. Висок струк не само да вам омогућава да сакријете недостатке у фигури, већ и да додате врхунац стилу. Такве сундресе су савршено помешане са туртленецкс, танким џемперима од кашмира, блузама са воланима, мајицама за мушкарце.

Дължина, цветове и текстурии сундрессес

Којим критеријима треба одговарати уредска сундресс? Пре свега, дужина. Многе организације имају кодекс облачења, према којем дужина сукње мора бити до средине кољена или нешто нижа. Сувише кратки или, напротив, дугачки модели нису превише удобни, осим што не задовољавају правила пословног стила.

Друга тачка на коју треба обратити пажњу је боја сундре. Корпоративне боје - црна, сива, смеђа, тамно плава. Међутим, схема боја није толико ограничена колико се може чинитипрви поглед.

Валидне беж, бордо, маслинасте боје. Што се тиче отисака, предност треба дати стриктној траци, шкотском кавезу и берберији, као и узорку гуске.

Канцеларијске сундресси су ушивене од дебелих, добро обликованих тканина - вуне, дреса, трапера, дебеле трикотаже, твида. Популарна прошивена тканина, која изгледа прилично необично. Памук, лан, свила и фино плетиво су релевантни за пролећно-летњу сезону.

Стилови сундресса за гојазне жене

Комплетна жена треба да се фокусира на стилове који скривају недостатке и наглашавају достојанство фигуре. Модели са високим струком, В-изрезом, дебелим или средње дугим тракама, испухане рукавице изгледају добро.

Случај

Модел "случај" изгледа необично женствено и демократски. Затворени стезник, уграђена силуета, уредан мали деколте, чине слику конзервативном и елегантном. Благо сужена сукња формира спектакуларну силуету пјешчаног сата и додаје виткост слици.

Још један веома успешан модел за пуне жене помаже да се реше четири проблема одједном: смањује волумен кукова, скреће пажњу на груди, продужава врат и фокусира се на струк. Сукњаможе бити или благо сужена или спаљена, у зависности од личне преференције. Ове сезоне су релевантни модели са косим резом.

Туника

Туника је прави проналазак за девојке чији су параметри далеко од идеалног. Међутим, слободан рез не значи безобличност. Напротив, силуета која лете додаје лику лакоће, чини је женственом, а слику - елегантном и елегантном. Погледајте сјајне моделе без нараменица које се носе преко главе, израђене од висококвалитетног плетива, трапера. Органски су комбиновани са транспарентном блузом и долчевитом.