А-Лине вјенчаница - Версатиле Бридал Оутфит

Блага, изузетна свадбена хаљина А-лине појавила се 1955. године. Термин је измислио дизајнер Цхристиан Диор, који га је применио у својој колекцији. Од тог времена, А-лине гардероба дјеверуша не излази из стила!

Судећи по имену, хаљина изгледа као слово "А". Стил има отрцан врх, који истиче атрактиван прсни кош и струк, као и сукњу која се равномерно шири. Хаљина формира силуету мистериозне принцезе! Свакако, свака девојка сања о таквој свечаној одори.

Разноврсност моделов

На фотографији је приметно да крој открива елеганцију и хармонију, женственост и лепоту младенке. Једноделна опрема вам омогућава да одредите приоритете по потреби. Захваљујући дубоком деколтеу, могуће је нагласити љепоту груди, наборима на сукњи истакнут ће се шармантна фигура, а модел са влаком ће додати аристокрацију и племство. Производ са дугим рукавима омогућава удобно држање церемоније у хладној сезони.

Женска и луксузна женска и женска венчаница. Ово је идеално за романтичне невесте које желе да буду јединствене на овај дан. Чипка од гуипуре на рукавима, руб и струк чине слику невином. Цвјетни узорци и драперије наглашавају њежност власника. Посебно желим да поменем опције са чипкастим рукавима - то је трендпоследњих неколико сезона!

Различите варијације на ову тему су фасцинантне.Модели дебелих тканина изгледају меко и природно.Варијанта са заокретом - са контрастним појасом или великим луком на леђима.Луксузно камење и каменчићи чине слику женственом и изражајном.Хаљине са камењем и луковима у подручју корзета изгледају елегантно.

Желим рећи да се нисте зауставили само на бијелој верзији.Дизајнери нуде више занимљивих и изражајних нијанси, осим сњежнобијеле хаљине која се не суочава са сваком младом.Обратите пажњу на прашкасте, светло ружичасте, светле маслине, боју "шампањац".Хуе се бира у складу са типом боје - коже, косе и очију.

Кое е примерен?

Тајна популарности овог стила у својој свестраности.Производ је трапезоидна силуета која се суочава са готово сваком девојком.Овај модел је релевантан за пун, јер скрива неколико центиметара у струку и куковима.За младу у кратком времену - ово је такође идеална опција.Немојте бирати производе који имају чврсту силуету, одустајте од волана од чипке, широких рукава.Погледајте како изгледају матиране одјеће.Узмите у обзир да сјајна свадбена одјећа може истакнути недостатке у фигури.

Невеста малог стаса ће учинити рез вишу.Силуета је савршена и крхкадевојкама, визуелно додајући волумен. А жене са крушколиком фигуром би требало да изаберу стил "принцезе" са наглашеним струком. Сукња у облику трапеза скрива прекомерну помпу на куковима.

Свадбена одјећа идеална је за лијепи секс са уским боковима и широким раменима. А-силуета захваљујући продуженом дну и мекано пријањање струка побољшава пропорције. Такође, захваљујући густим стезницима, могуће је направити груди изражајније.

Пажљиво бирајте стил девојчица са косим раменима. Иако постоје могуће опције: покупите модел са рукавима, лампама или руффлесима у овом подручју.

Свадбена хаљина А-лине савршено одговара готово свакој невјести! У њему ћете се осећати као права јунакиња бајке. Ако планирате церемонију, намењену великом броју гостију, слободно изаберите тај стил.