Афганистанске панталоне: откривају све тајне слике

Глатке линије, удобност кретања и изузетна женственост - то је оно што стилисти кажу приликом представљања афганистанских панталона и сетова, који су засновани на овом стилу. Међутим, замршени рез има многе тајне, без разумијевања којих их је немогуће исправно носити.

О префињеном источном стилу

Попут других стилова женских панталона, Афганистанци имају своје порекло у историји мушке, оријенталне ношње, или боље речено, у пространим летњим панталонама које се још носе у Авганистану, Пакистану и Индији. Сам назив потиче од скраћеног назива језика и становништва Афганистана.

Шта су афганистанске панталоне за жене? Ово је једна од сорти "овалних" панталона, чији је главни задатак да нагласи кукове. Овај ефекат се постиже захваљујући ниско постављеном степпер шаву. У правилу, веза ногу се јавља испод препона на длану руке. Али ова вредност је произвољна и може пасти до линије колена. Такође, карактеристична одлика афганистана је чињеница да је тканина драпирана од појаса са наборима, накидом или другим техникама које вам омогућавају да створите додатни волумен и потпуно слободан рез у куковима.

У моди афганистанаца, судећи по фотографијама модерних књига и блогова, постоје и неке друге особине. Прво, то је дужина панталона. ИнУ класичној верзији, завршавају се на нивоу скочног зглоба. Али, захваљујући напорима дизајнера, можете пронаћи скраћене моделе - до средине теле или до линије колена. Али у сва три случаја, доњи део панталона увек је украшен лаком еластичном траком. Друго, висина струка. Традиционално, ова линија се налази на куковима, али опције су могуће са високим или средњим резом.

Најчешће тканине из којих се производи афганистанске су природна свила, памук и лан. Међутим, често се могу наћи модели ушивени од природног шифона, фине трикотаже, батисте, коже и трапера, карактеристичних за деми-сезонске сетове.

Палета боја за афганистанце је представљена обичним моделима, као и варијантама украшеним етничким индијским и муслиманским обрасцима. Али дизајнери нуде и друге опције: геометријске штампу, двобојне и тробојне боје, дијагоналне и вертикалне пруге.

Смернице за избор

Афганистанске панталоне у женској верзији - комад одјеће коју дјевојке и врло витке жене, чије године нису прешле 40 година, сигурно могу приуштити да носе. Међутим, као искључиво домаћа одјећа, свима ће одговарати.

Ако узмемо у обзир типове фигура, онда је Обрнути троугао идеална силуета за ношење Афганистана. Међутим, они јесудобро положи на "Правоугаоник" и "Пешчаник". Са изузетним опрезом, модел би требало да изабере "Аппле", посматрајући пажљиво како појас означава линију струка, било да одређује додатни волумен. Такве оријенталне панталоне апсолутно су контраиндиковане за власнике силуете „Крушка“ из разлога што је рез од врха панталона тај који ће кукове учинити још тежим.

Одабиром панталона за пуне или ниске даме треба обратити пажњу на дужину ноге. За њих, идеални модели су они који се завршавају линијама колена или глежњева. Високе и витке жене могу си приуштити да носе све горе наведене моделе Авганистана.

Такође, обратите пажњу на поглед са задње стране када покушавате са таквим панталонама. Њихова особина је да визуално поравнају кукове, смањујући женски облик задњице.

Како комбиновати афганистанце?

Након што сте се одлучили за идеалан афганистански модел за себе, вреди размотрити опције са чиме ћете их носити приликом израде изузетних сетова.

Чудно, али идеално са Афганистанцима, дует издужених туника и балетних ципела или равних сандала. Али ова комбинација је превише етничке природе. Зато што стилисти нуде друге моделе.

За почетак вреди научити неколико правила комбиновања. Прво, прављење слике засноване на афганистану са штампом,треба пажљиво бирати остале одеће. Идеално би било да буду монофони, али ако је потребно, можете поновити образац у једном од елемената изгледа. Друго, бирајући ципеле, обратите пажњу на пету. Што је дужина ногу нижа, то мора бити већа.

Дакле, за лежеран изглед, можете комбиновати афганистане са мајицама, врховима, долчевинама или блузама. Степен њиховог уклапања зависи од жеље прелепе даме. Али ако планирате да направите слику са најслободнијим објектима "топ", онда ће дует панталона и врхова бити допуњен широким појасом, чији ће главни задатак бити да нагласи струк. Осим тога, у хладном времену, можете бацити издужени прслук, оба са рукавима и без њих, или скраћену јакну. Ево само резања ових горњих одевних предмета треба да буду што је могуће равније.

Чудно је, али са Афганом, могуће је формирати изглед полу-тијела. Да би се то постигло, сет је формиран са панталонама које имају максимално високу линију шава и дугачку ногу која се завршава на глежњу, а допуњена је строгим резом са кошуљом, танком краватом или луком и елегантном траком. Могуће је употпунити ошишану јакну са чврстим кројем или са баски. И без обзира на дужину хлача, панталоне-афганистанске ципеле треба одабрати искључиво на петама - чамцима или ципелама с траком у облику слова Т.

За вечерњи изглед, стилисти препоручују избормонофони модели афганистанаца, на пример, црни, чији се степпер шав не спушта испод средине бутине. Они би требали носити лабав врх, извезен шљокицама, танке нараменице, сатенску блузу с уздигнутим раменима или бустиером, додати сандале на високу танку пету и квачило у бојама "топ" и хлача.

Одвојено, вреди поменути додатке. Накит у врату заједно с афганистанским мора бити што дискретнији, али наруквице могу бити било које, али оне које су направљене у етничком стилу су идеалне.

Остаје само напоменути да афганистанске панталоне нису погодне за свакога, али ако дивна дама има праву силуету да их носи, онда уз прави избор модела и правилно брање можете створити изузетне и стилске комбинације.