Алладинине панталоне - источна мекоћа у модерној обради

Нестандардна решења познатих ствари увек привлаче пажњу других. Алладина хлаче могу се сигурно приписати категорији необичних модерних новитета - моделу са спуштеним степпер шавом и бујном драперијом. Контрадикторна комбинација источњачке мекоће и западњачке агресије није никога оставити равнодушним. Он успева да створи веома другачије расположење. На основу основног модела панталона, подузетни дизајнери развили су толико стилова да ће задовољити и најзахтјевније жене.

Историа необходимих ​​пантс

Повећано интересовање за источне атрибуте појавило се у западном свету чак иу колонијалним временима. Арапске приче, мистериозне лепоте, егзотичне биљке, деликатне свилене тканине, фантазијски цртежи - све то је било фасцинантно и одушевљено. У будућности, ова прелепа мулти-боји микс је изазвала многе стилске имитације и модерне позајмице.

Свилени шалвари били су прототип женских панталона Аладин. Они су нужно били украшени оријенталним орнаментима и носили су се искључиво код куће.

Мата Хари, позната куртизана и плесачица с почетка 20. века, први пут се појавила у јавној шаровари у јавности. Необична опремаопште изненађење и неодобравање јавности. Оријенталне панталоне на модној писти погодиле су само неколико деценија касније.

Различите оријенталне хлаче. Фото

Широка дистрибуција широм света довела је до вишеструких верзија имена женске одеће. Свака од њих одражава карактеристике одређеног стила.

  • Аладдинс или Али Баба- свилене панталоне са ниским слоновима, украшене оријенталним отисцима.

  • Авганистанске- широке резане хлачице са меким наборима, положене дуж линије појаса. Основа модела била је национална одећа афганистанских жена.

  • Зоуави- простране панталоне светлог струка, украшене вишеструким џеповима.

Све сорте оријенталних панталона дизајниране су углавном за омладинску публику.

Ко може носити панталоне са луком?

Аладдини изгледају сјајно на дугачким дјевојкама с дјечачком фигуром. Бујне хлаче визуално проширују уске бокове и уравнотежују пропорције фигуре.

За власнике кратког раста пожељно је да се изабере скраћени модел са минималном запремином на куковима. Морају да носе ципеле са високом петом.

Главни ефекат панталона је лијепо тече драперија, стварајући заобљену силуету кукова. За овоРазлог зашто Аладин шива од танких меких тканина (свила, шифон, памук). За зимске панталоне изабрати гушће материјале са глатком и равномерном текстуром.

Шта носи Алладина панталоне?

Волуминозне панталоне не спадају у категорију универзалне одеће. Стога се у припреми ансамбла морају придржавати неколико правила.

За Аладдине се не препоручује да се бирају волуминозне блузе. У комбинацији са бујним панталонама, стварају врећаст и непривлачан изглед. Ако не можете без пространог врха, морат ћете додати широки појас у облику еластичне траке, која јасно визуализира струк. У овом случају, биће могуће одржавати пропорције грудног коша и кукова. Струк може бити наглашен дугим крилом или елегантним кожним ременом који симулира корзет.

Као савршен пар, свака одећа која се уклапа - панталоне, мајице, блузе ће одговарати Аладдиновим панталонама. Панталоне од штампане тканине употпуњују монотони врх.

Модели схалваров са минималном количином бутине изгледају сјајно као елемент пословног одела. С њима се складно комбинирају јакне, јакне, издужени прслуци. У пословној гардероби су дозвољене хлаче, обојене у један тон.

Како дополнити Аладдинс?

Прибор за драпед хлаче не треба да буде превише сложен и обиман. Иначе, дојамзагушење слике. Довољно је додати једну или две мале ствари - торбу, лагани шал и чаше. Од декоративних елемената дају предност суспензији или перли, спуштању до струка.

Избор ципела се заснива на дужини панталона. Под скраћеним летњим временом, Алладини носе сандале, балетне чизме, ципеле са малом брзином или мале потпетице. Ципеле са шиљастим огртачем изгледају посебно импресивно.

За зимске панталоне, високе чизме су сјајне, у којима можете благо испунити ивице ноге. Дуги Аладдини носе високе танке пете.