Асиметричне сукње: популарни стилови и модели

У модној индустрији посебно су популарне асиметричне сукње. Од сезоне до сезоне, стилови, тканине и актуелне боје се мењају, а то је, како кажу модни посматрачи, овај комад одеће посебна мера осећаја за стил власника. Зато не би било сувишно упознати се са разноликошћу сукњи асиметричног кроја које нуде дизајнери.

Асиметрија реза, тканина и боја

Да бисте разумели шта је асиметрични тип сукње, само пажљиво погледајте најновије колекције модних кревета.Разноврсност репрезентативног резања је невероватна: асиметрија се манифестује у геометријски провереним деловима, изузетној слојевитости, оштрим рубним капама, изрезаним дијагонално, у квадрату или у облику огртача, користећи валовити руб .

Међу свим моделима, посебно је популарна сукња асиметричног "омотаног" стила. Дизајнери су га прилагодили, пребацујући мирисну линију оштро на страну и продужавајући један од дијелова предње плоче. Сам “мирис” може бити направљен у класичном стилу - са преклапањем на доњем делу предњег панела - или може бити сложени рез у облику цвета, стилизован вхирлпоол и вертикална драперија.

Асиметрична сукњица се такођер разликује по могућој оштриниразлика у нивоу хем. Фасхионисти нуде моделе храбрим девојкама у којима доњи део једва покрива бедро, а предњи део достиже линију средине колена или се чак спушта испод глежњева.

Асиметрична сунчана сукња и њен "одрезани" тип полусунца је још једна посебно популарна опција међу дизајнерима.У правилу, асиметрија у њима се изводи на нивоу руба, отварајући ноге минијатурне даме са нивоа мини испред мини испред и падајући испод глежњева, стварајући илузију воза . Још једна занимљива иновација која разликује управо асиметричну полусунчану сукњу је висина и дужина набора у њој. Уз њихову помоћ, дизајнери формирају „подеран“ рез дна, али истовремено одржавајући геометријско поравнање асиметрије.

Асиметрична сукња за оловку се сматра најтежом за извођење. Дизајнери задржавају свој уобичајени облик у њему, а асиметрија се полаже уз помоћ капиларног реза руба или оштро истакнуте вертикалне и дијагоналне линије волана.

Преглед асиметричних сукњи не би био потпун без помињања новог компаративног типа - вишеслојне асиметрије. Изражава се у чињеници да дизајнери, обликујући стил, чине доњи слој краћим од горњег, резањем дуж косине. Сам горњи слој је ушивен од прозирних тканина или употребом чипке, перфорације или фринге.

Овако широке могућности асиметрије у обликовању силуете сукњи омогућавају коришћење готово свих тканина. Зимски и полу-сезонски модели шивени су од плетенина, дебелих вунених и полу-вунених тканина, кожних, антилоперских или костимираних тканина. За лето, све палете летења или држања форме панела су обезбеђене. Можете одабрати прикладну сукњу од свиле, памука, шифона, трапера па чак и тила.

Што се тиче рјешења боја, у овом случају, модним женама се углавном нуде једноставне опције како не би одвратиле пажњу од комплексног резања и да не "преоптерећују" слику акцентима. Међутим, постоје изузеци. Позорност се упућује на директну асиметричну сукњу у кавезу и другим класичним отисцима, а за бујне опције чак и кориштење животињских, грабежљивих образаца је дозвољено. Последња претпоставка је релевантна само ако је асиметрија изражена у разлици у нивоу хема.

Правила за избор

Асиметричне сукње могу бити одлично рјешење за маскирање мана фигурица, али само када су одабране према силуети.

Најпопуларнија равна асиметрија са оштро нагнутим крајем погодна је само за танке жене које имају Пешчаник, "Обрнути трокут" и са наглашеним појасом "Јабука". “Крушке” најбоље се обраћају пажњи на миди или маки опције у којима се врх извија, чиме се надокнађује вишакволумен бутина. Најтеже је изабрати одговарајући модел за “Правоугаоник”. Препоручују их стилисти да изаберу сложену, вишеслојну асиметрију или моделе са мирисом.

Избор такође утиче на дужину. Дакле, кратке опције су прикладне у свакодневном ношењу. Дуге асиметричне сукње, посебно оне у којима се ствара илузија воза, погодне су за стварање вечерњег или свакодневног љетног изгледа. Демократски у овом случају, "дужина чаја" може бити основа и за Цасуал смјер, и за отварање уреда.

суптилности комбинације

Као средишњи елемент изгледа, такве сукње захтијевају посебну пажњу на властиту комбинацију. И зато је питање веома релевантно: шта да носимо са овим одевним предметом.

Најбоље од свега, асиметрична резана сукња изгледа као у љетним изгледима . За њих је изабран слободан модел, ушивен од тканине за држање, дужине пода, допуњен врхом за кукичање и сандалама на платформи у стилу 70-их. и обимно дно. Ако струк није савршен, за тако изрезану сукњу, врх и полупрозирна блуза се бирају, потпуно и дјеломично увучени у појас. Избор ципела у овом случају зависи искључиво од целокупног стила. Дакле, у спортском шику, прикладно је носити га са патикама, у романтичном или етно сандалу на равном потплату, са витким ногама и са гладијаторима или балетним становима, прекривеним зглобовима.

У хладном љету или у сезони сомота, стилисти препоручују комбинацију такве сукње са мајицом, увученом дијелом у струк, са танким кардиганом или обрезаном јакном, грубим ципелама или мајицама. Широки обод шешира или Федор, као и торба или мини врећа, која се носи преко рамена, помоћи ће да се слика заврши.

У вансезони, стилисти препоручују окретање према пахуљастим сукњама асиметричног резања . Они препоручују да направе сопствену слику на контрасту изузетно женственог облика сукње са наборима и намјерно слободних, чак и неколико мушких гардеробе. Дакле, прикладно је додати слици кошуље уздигнуту огрлицу, слободан скакач и класичне пумпе, покупити торбу за омотницу или скупну квачило.Преко рамена можете да ставите длаку Овер-сизе или О-сизе .

За оне који преферирају демократски стил улице и спортски правац, стручњаци за слике препоручују неколико других опција. У овом случају, сукња је допуњена волуминозним (са равним резом сукње) или добро пријањајућим (са пахуљастим) џемпером са траком или неким другим класичним отиском, бомбашка јакна или кожна јакна . Боље је одабрати ципеле што је више могуће затворене: то могу бити високе чизме, чизме и казацхки.

Судећи по фотографијама модних часописа, сукња асиметричног резања може бити основа за уредске лукове. То је само у овом случајутреба да се допуне најстрожим гардеробе. Било би прикладно комбинирати са кошуљом без украса, јакном са равним резом и наглашеним танким појасом, везаним и на самој сукњи, направљеној у класичној проби у кавезу или гуској нози, и преко јакне. Ципеле треба да изаберу класичне, канцеларијске чамце или чизме са скраћеним вратилом.

Остаје само да се схвати како се асиметрична сукња може уклопити у вечерњи излазак. За то треба изабрати дуги модел равног, кожног резања или, напротив, што је могуће бујније. Допуњен је полу-монтажним врховима, рукама за отварање или чак једним раменом. Обавезно ставите акценте накитом или појасом. Слика је употпуњена елегантним сандалама или пумпама на високој, танкој петљи и квачилу.

У закључку, остаје да се примети да је асиметрична сукња одличан алат за стварање мноштва занимљивих слика које повољно наглашавају лепоту силуете прелепе даме.

)