Беж сандале на платформи: научите да изаберете прави модел

Ципеле на платформи изгледају елегантно, а визуелно продуљују раст и помажу у уравнотежењу фигуре. Али да бисте добили складну слику, пажљиво бирајте обућу за одећу. Једно од практичних решења за сваки дан су беж сандале на платформи. Нудна нијанса у комбинацији са масивним ђоном омогућава вам да сакријете грешке у приказу, без скретања пажње на проблематична подручја. Али, способност да се изабере ципела на слици правилно, нажалост, није својствена свим модерним женама.

Критеријуми за избор

Изгледа да потешкоће у избору сандала на платформи не би требало да настану. Широки ђон, меке боје, скроман дизајн - тако, по многима, изгледа елегантна ципела обојена. У ствари, све је другачије, а грешке у избору ципела на платформи могу коштати успешан лук. Обичне сандале са правим приступом могу се претворити у врхунац слике, и то у ненаметљив додатак активној одјећи.

Стилисти саветују да се не изаберу платформе за девојке које имају чучањ . Једини изузетак су голи сандали на малој платформи. У овом случају, дебели ђон неће ухватити очи, али визуално продужити ноге.

Платформа често изгледа агресивно, па се користи за креирање смионих слика и екстравагантних ансамбала. У послуплатформа гардеробе се појављује изузетно ретко.Штавише, нису све девојке знале шта да носе са таквим ципелама.

Ако погрешно израчунатеса одећом за пратњу може се појавити несавршен и одбојан ансамбл. Масивна платформа је контраиндикована за девојке са танким ногама .Ако желите визуално повећати дужину ногу, онда је боље да одаберете ципеле или потпетице.Љубитељи агресивних лукова могу се мазити сандалама на тракторским табанима, поготово од ове сезоне на врхунцу популарности.

Правила комбинације

Сандале са платформом и петама изгледају импресивно.Добро се извлаче, док изгледају што женственије.У беж боји такви сандали помажу чак иу канцеларији.Не би требало да прибегавате петама, довољно је да се ограничите са малом стабилном петом - платформа ће обавити свој посао без тога.Лаконски ансамбл ће моћи да допуни дует блузу - сукњу или дресс-цасе.

Сандале са уском платформом препоручују се за свакодневну гардеробу.Они се уклапају у хаљину, фармерке, комбинезоне и сундресс од памука.Хаљине су популарне међу женама.Они се беспрекорно уклапају са сандалама на платформи, а пар нијанси добро пристаје уз плави трапер.

Под елегантном вечерњом хаљином исплати се обући лакиране сандале.Они могуимати скакач на пету и отворени прст. Додатна декорација за такве сандале није потребна - металне арматуре су довољне да нагласе елеганцију пар ципела и да вечер изгледа савршено.

Суеде сандале ће употпунити лежеран изглед. У овом случају, следеће опције би биле прикладне:

Са беж бојом ускладите ствари у црвеним, плавим, смеђим и сиво-зеленим тоновима. Сандале на платформи са сукњама и хаљинама бијеле, млијечне, меке плаве боје изгледају спектакуларно. Ако ормар има агресиван фокус, онда ципеле са платформом наглашавају оригиналност одеће. У том случају треба одабрати сандале са широком платформом и жљебастим потплатом.

Пари за ципеле са оригиналним дизајном платформе ће моћи да диверсификују ансамбл. Присуство цртежа на ђону чини слику дрскијом и елегантнијом. Међутим, у овом случају потребно је пажљивије размислити о ансамблу. Ако су обични сандали способни да декоришу шарену опрему, онда под беж ципелама са шаре и декор треба да носите мирну одећу.

Ако изаберете ципеле које одговарају панталонама, ондаможе визуелно продужити ноге. Власници добре фигуре могу си приуштити спектакуларан пар ципела са перфорацијом, лажним декорима, екстравагантном платформом. Ако имате пуне или не превише танке ноге, требали бисте размислити о малој платформи која ће мало подићи ноге, али неће привући пажњу. Омекшати ансамбл у овом случају ће бити у могућности да хаљина и маки сукње, хлаче израђене од тече тканина слободног резања. Не би требало да носите сандале на платформи са кулотама. Али раширене панталоне на поду са наборима могу учинити спектакл спектакуларним.

Дополнение на снимка

Покупити торбу за сандале треба пажљиво. Немојте се ослањати на беж - иако је добар, може учинити ансамбл неизразитим, посебно ако је тон коже сувише лаган. У овом случају, помогните светлим прибором и накиту. На пример, под мирним ансамблом у беж тоновима, можете покупити врећицу скерлет, смарагдно зелене или богате плаве.

Чоколадна, кораљна или тиркизна торба одговара беж сандалама. Што се тиче величине и дизајна, много тога одређује стил ансамбла. Сандале на платформи се често појављују у повременим луковима, тако да ће торбе-торбе, простране и шарене купце, практичне и удобне торбе у облику седла бити логичан закључак на слици.

Без сунчаних наочара, слика ће бити непотпуна. Специал цхиц -покупите тачке тако да им обод одговара бојом са додиром ципеле. У овом случају, слика ће се показати неуобичајено избалансираном и складном. За беж сандале можете одабрати сунчане наочаре са огледалом или наочаре чоколаде.