Бела деним сукња - модел који осваја срца

У љетним изгледима, бела деним сукња дуго је била предмет основне гардеробе. Најчешће, дивне даме то виде само у перспективи директног мини-модела. Али стилисти и дизајнери нуде да га гледају из другачијег угла и за слике различитих годишњих доба.

Модел освајања свих годишњих доба

Који модел најчешће представља дивне даме на спомен бијеле трапер сукње? Одговор ће најчешће бити равна, мини-верзија, направљена у класичном траперу. Али ова разноликост стилова није ограничена.

Деним сукња за оловку, чија дужина варира на линији кољена, друга је најпопуларнија. Трапез са могућим наглашавањем центра предње плоче са традиционалним вертикалним низом типки се такође сматра релевантним. Штавише, његова дужина није ограничена на мини или медијум. Бела сукња од трапера може се спустити на миди или чак на под. У овом случају дизајнери активно користе резове.

Занимљиво је у бијелој боји изгледа трапер "балон", чија дуљина намјерно пада испод кољена. Скраћени модел са мирисом, као и "сунце" није нижи од популарности међу ризичним модницима.

За креирање већине стилова представљених у белој боји, дизајнери користе дебели трапер,која савршено држи облик. Изузетак може бити "балон" и "сунце". За њих намерно бирајте танак трапер. Поред тога, дати одређену стилску оријентацију и сезоналност траперица могу се употпунити кожним, антилоперским или чипкастим уметцима, стилизованим траговима и сузама, као и облогом топлог руна.

Да, и палета боја се удаљава од уобичајене нијансе снега. За белу трапер сукњу, дизајнери користе друге тонове: екру, пергамент, слоновачу, меду, млијечно или кредасто. Поред тога, плавичасто или плаво наглашавање шавова сукње је релевантно. Поред белих, могу се појавити и сјајни тонови чипке или кожних уметака.

Савети за избор

Бела сукња од трапера - веома интересантна при одабиру предмета одеће. С једне стране, бијела боја проширује подручје у којем се налази, ас друге стране, густи трапер јасно формира потребну силуету. А ове две карактеристике треба да узму у обзир лепе даме у избору сопственог модела.

Дакле, "Јабуке" и "Правоугаоници" препоручују опције "са мирисом" и високим, означеним струком. “Крушке” могу се односити на “сунце” и “оловку” са стандардном линијом каиша. “Обрнути троугао” идеално ће изгледати у “трапезоид”, равне сукње и проширење на дно. Осим тогаПоред тога, треба узети у обзир и сезону и разлог због којег је изабрана трапер сукња. За лето одговара свим стиловима. У вансезони, стилисти нуде да се односе на просек и дужину максија, а зими можете поново да носите скраћену и загрејану верзију у белој боји.

За ову прилику препоручује се да прекрасне даме изаберу бијеле трапер сукње како би се придржавале строгих средњих или средњих дуљина у формалним поставкама или на коктел забавама, ау свим другим случајевима бирају дужину и стил према врсти фигуре.

Етикуетте веар

У зависности од сезоне и стилског правца, стилисти одређују шта да носе такву занимљиву ствар.

Органски бијела сукња уклапа се у лежеран изглед и стил уличног и спортског шика. У овим модерним трендовима, може се комбиновати са танким џемперима, мајицама, мајицама, прозрачним, женственим блузама или изградњом сопствене слике у контрастима, са мушким кројачима са густим мајицама. Капути од плетива прекривени раменима, издуженим или подрезаним трапер јакнама, џемпери од кашмира ће помоћи да се допуни изглед. Избор ципела у овом случају заснива се на правилу: што је краћи руб, нижа је пета. Међутим, треба имати на уму да би клинасте ципеле, укључујући и оне високе, биле прикладне за сваку дужину сукње у три назначена правца.

Бела деним сукња одрезана оловкомсавршено се уклапају у правцу смарт-цасуал. Допуњена је уском мајицом и полу-јакном. Ципеле у овом случају бирају класичне пумпе или чизме са скраћеним вратилом.

Исти стил бијеле трапер сукње погодан је за стварање слике за коктел. Затим, слика је изграђена на контрастима. Густа тканина сукње комбинована је са прозирном тканином горњег врха дугих рукава и затворене огрлице. Друга опција може бити комбинација сукње “чајне дужине” с врхом усјева, која се потпуно или дјеломично отвара на раменима лијепе даме. Слика је допуњена пумпама високих потпетица у нијанси која понавља тон сукње или врха.

Иако ретко можете наћи бијелу сукњу у вансезони, стилисти још увијек нуде комбинације за то. Слика је направљена на бази равног кроја мини или средње дужине. Допуните га туртленецкс или свеатсхиртс, као и обрезане сукње. У овом случају, ципеле се бирају на ниским петама или равним потплатима: оксфордице, мокасине, патике или ниске ципеле у “радном” стилу. Шеме боја које надопуњују сукњу су топли пешчани, смеђи тонови сафари праваца.

Али зими, основа слике може бити бела мини сукња од трапера, израђена од удобне подлоге од флиса. За уоквиривање сјајног комада одеће могу бити црне уске чарапе илигамаше, чизме с равним дном, или чизме, уски плетени џемпер или ролка. Слика ће бити комплетна ако јој додате крзнени прслук или скраћену јакну, бијелу плетену капу и рукавице или рукавице.

Остаје само да желимо лијепим дамама да направе прави избор.