Блуза у боји Марсала - новина у боји у зонама

Мистериозна и атрактивна блуза боје Марсале брзо је освојила светске модне писте, а истовремено и срца жена широм света. Ова боја изазива талас снаге и романтично расположење. Сенка је добила име у част укусног десертног вина, које је место рођења Италије. Упркос чињеници да комбиновање сличне боје није тако једноставно, помоћи ћемо вам да се носите са тим!

Комбинација боја

Испитајте боје са којима је комбинована винска блуза и будите најскровитији! Погледајмо основне боје које је најлакше уградити у гардеробу са блузом.

  • Црно-бело.Уз основне класичне нијансе вина боја изгледа богатији и занимљивији. Да бисте направили један целовити изглед, довољна су само 2 нијансе.

  • Црвена.Марсала рођак - црвени је савршен за стварање дубоког вечерњег изгледа. Није потребно облачити се у црвену сукњу, већ ће бити довољно црвене у шминки или додацима.

  • Голи тонови.Бежине нијансе дају Марсали блузама други вјетар. Погледајте како ове комбинације изгледају на фотографији! Дозвољене су и класичне и занимљивије комбинације, и тамни и светли тонови. Са ове двије нијансе можете створити угодну и опуштену слику.

  • Морска палета.Тиркизне и плаве боје савршено се уклапају у дубоку боју вина. Моћи ћете да направите оригиналан и луксузан изглед носећи тиркизне панталоне или морнарску сукњу за блузу. Не заборавите да једна нијанса, која је основа, мора бити присутна на слици за 60%. Узмите, на примјер, блузу, торбу и чизме вина, плаве траперице и црни шешир широког обода.

  • Зелено. Дубоки тонови зелене су такође у тренду, захваљујући овој комбинацији изгледат ћете као цвијет који је управо процвјетао! Да не бисте изгубили мистерију слике, не би требало да преоптерећујете изглед ове нијансе. Доста оловке или сукње од сунцобрана од смарагдно зелене боје.

Са чиме носити блузу боје Марсала?

Како и са чиме носити блузу, свако од нас одлучује за себе. О томе ћемо вам дати само корисне препоруке. Имајте на уму да је карактеристика ове нијансе да са њом можете створити било који стил, и бунтовни и женски, мекан. Истовремено се на производима користе различите тканине - вискоза, свила, баршун, трикотажа, сатен.

Хлаче и јеансће бити одличан додатак. Црни, тамно плави, тиркизни модели су дозвољени. Било које опције које одговарају боји ће учинити. Ако сте покупили дно боје вина, одаберите црне или тамно смеђе ципеле, како не бистерелоад имаге

Сукње различитих стилова су такође релевантне. Штавише, модни дизајнери нуде и ригорозне опције и шарене, помало неозбиљне стилове.

Кожне тајицеи панталоне су једнако популарне. Ово је одлична опција за забаву и свечани догађај.

Хлачеморају бити класичног кроја и од дебеле тканине. Посебно ако је блуза направљена у стриктном класичном стилу.

Можете створити невероватно елегантан и елегантан изглед са широкимпанталонама . Богата и дубока тонска блуза ће одликовати сваки стил!

Обувки и аксессуари

Богатство нијансе могуће је истаћи само уз помоћ једног одјевног предмета. У овом случају, остатак гардеробе може бити и других класичних тонова. Стога, изаберите скупоцене торбе црне, смеђе и сиве. Торба у тону блузе ће само преоптеретити слику. Од прибора дају предност злату.

Да ли желите да слика буде савршена? Затим снимите комплетан сет, како не бисте посумњали у ваш избор!