Бохо кардиган - модел са етно карактером

Најпрефињенији и мистериознији је бохо стил, који комбинује различите правце - грунге, готичке, етничке и националне мотиве.Прекрасна боом кардиган са хипи акцентима и циганским нотама тврди да је најизразитији и најлуксузнији елемент женског ансамбла . Сматра се да је овај тренд постао раширен у 19. стољећу. Бохо производи су били веома популарни деведесетих година прошлог века, али и данас постоје многи љубитељи овог стила. Ако сте девојка која изабере да експериментише у моди, погледајте овај елемент стила.

Карактеристике кардигана

Разноврсност копија у стилу "романтике" случајно је освојила свјетско признање. Светле, необичне ствари, украшене необичним елементима, доносе изражај слике и омогућавају вам да створите трендовске лукове.Бохо плетени кардиган се користи да покаже сопствени укус и индивидуалност . Овај производ је направљен од густе пређе која се састоји од вуне, кашмира, ангоре или мохера. Игличице стварају фантастичне шаблоне - плетенице, плетенице, ромбови, звезде и ексклузивни модели. Украсите узорке ресама, кожом, баршуном, чипком, великим камењем.

Типови џемпера

Разноврсност облика, дужина и начина украшавања омогућава вам да одаберете идеалан модел који ће уљепшати жене било које доби и нагласити женску љепоту.Можете одабрати широки кардиган пончо са ресама или слободним производом са рукавима шишмиша и ресицама на рубу . Такве ствари су најбоља опција за гојазне жене, јер су грешке у лику маскиране, а појављује се и грациозна силуета.

Модели :

 • Светли пругасти кардиган пончо са ресама.
 • Дуга слободна кардиган са капуљачом.
 • Елегантна јакна у етно стилу.
 • Дуга женска кардиган без затварања округлог врата.
 • Узорак цвијета проширио се на стражњу страну.
 • Кардиган са огрлицом и великим бочним џепом.
 • Јакна са резовима са стране и дугим рукавима.

 • Трансформирајући кардиган светлих боја.
 • Дуги кардиган са шалом са ресама.
 • Лаган летњи узорак са асиметричним рубом.
 • Производ са мирисом и рукавима дугих рукава.
 • Лабуд дугачак џемпер без копча.
 • Полукружна јакна са широким тримом и тканином.

Светли и луксузни производи савршено су прихватљиви за ходање, свакодневно ношење, рад, студирање и обилазак културних догађаја.

Цолорс анд Материалс

Зависно од тогаод именовања модерних лукавих ствари се бирају одређене боје. То могу бити обичне јакне или шарени узорци са цвјетним узорком, у грашку, великим узорцима, украсима, геометријским облицима.

Свака мода може изабрати одјећу која одговара стилу, укусу и модним приоритетима. Главна ствар - одабрати праву дужину, облик и боју.

Модние ансамбли

Шта могу да носим са бохо кардиган? Компонујући модеран ансамбл, треба да слушате сопствену интуицију и стилске савете. Одговарајуће ствари су дискретне и једноставне. Тада су пропорције тела избалансиране, волумени и слика неће бити пондерисани.

С каким стварима комбинује бохо кардиган ?

Разнобојни, бљештави и свијетли кардигани складно су комбинирани с монокромним стварима. За креирање елегантне слике треба примијенити ствари идентичног стила и сличних или контрастних нијанси.

Додатна опрема и обућа

Стил прихвата узорке ципела различитих праваца. Могуће је употпунити зимски ансамбл чизмама дубоким нијансама глежња, чизмама с крзном, чизмама с косим рубом. Летикорисне су сандале, шарене балетне гарнитуре, чипке , ажурне чизме. Деми сезонске лукове укључују луксузне плетене џемпере и елегантне ципеле - ципеле с високом петом, лаке ципеле.

Прибор као што је сламнати шешир са широким ободом, безоблични филцани шешир, хиппие торбица, мини кожни узорци или велике торбе у облику торбе идеалне су за наглашавање стила.Волуметријски шал додаће посебну жестину женској лепоти и личности . Ако желите да покажете своју визију света, да покажете филозофију живота, можете користити једноставну тетоважу у облику златног накита.