Бохо сундресс: комбиновати различите слике

Укус и стил је таленат који комбинира ствари на први поглед. Гледајући бохо сундрессес, постаје јасно да овај правац омогућава експериментисање.

У том правцу, комбиноване су слојевите сукње и софистицирани шифон, бурлап и рукси, вуна и лан, плетени елементи и волумен. Изузетно природни материјали, сјај и способност да се изразе свим креативним људима. Бохо стил пружа власнику прекрасан осјећај за укус и осјећај пропорције.

Специјалисти називају "бохо" изведени из циганске "бохмиенс". Тако су номаде Бохемије - европски регион. Људи овог племена нису прихватили правила других, живели су слободно и безбрижно. Фотографија показује да су у разним фазама стварања стила бохо, Цигани радије носили издужене сукње од природних тканина, туника и лабавих кошуља, траперица са ножевима. Почетком 21. века појавио се бохо-цхиц - јединствени стил који је комбиновао елементе бербе, хипија и етно стила. Комбинезони су имали комбиновани и вишеслојни стил: користе се жабе, широке сукње, набори и природне зрачне тканине. У овом тренутку бохо је начин живота у коме се комбинује неспојиво.

Ако је ранији бохо био повезан са хипијима, данас овај стил представља сундрессес и хаљине које носе идеју о еколошки прихватљивости. Често се људи у овом стилу боре за животиње и недостатак коже и крзна у нашим свакодневним одевима. Бити "бохо" није баш јефтино: еко-пријатељскиствари су много скупље од стандардних. Цена летњих летњих одећа у стилу ручне израде боха. Међутим, поред одеће, потребно је створити и опћи имиџ: најскупљи елементи у одјећи требају бити торбе, прибор, ципеле, обратити посебну пажњу на детаље. Осим тога, не бисте требали копирати нечију слику, али морате је сами креирати.

Имајте на уму да данас постоји неколико подтипова бохо стила, сви имају своје карактеристике:

  • Бохо-цлассиц.Одећа је баршунаста, баршунаста, чипка, мохер, жакард, ручна плетенина.

  • Бохо гламур.Модерна одећа од крзна, шифона, гипуре, софистицирана и врло рафинирана.

  • Бохо-хипи.Веома светле и изражајне сундресси и хаљине, користи се много сочних плетених елемената, ресица, овчје коже и јута.

  • Бохо-еко.Винтаге ствари, често природне, са обиљем елемената. Еко-пријатељски и елегантни, формирају заиста романтичне и прозрачне слике.

Бохо-сундрессес комбинирају хипије, цигански стил, цасуал, флоцк, грунге, итд. Бохо хаљине имају посебан волумен. Савршене су како би нагласиле лепоту и женственост женског тијела. Многи од нас су видјели бохо-трапер сундресс с посебном помпом и вишеслојношћу, погодан и за танке и пуне дјевојке. МеђутимБохо опрема је невероватно разнолика!

Често сундрессес имају дужину пода, комбинују различите врсте тканина, имају прецењен ниво струка. Стилови хаљина су светли и пригушени, украшени чипком, везом и ресама.

Материјал одеће може бити различит, користе се лан, свила, шифон. Најпопуларније сундресе су плетене или кукичане.

У зависности од врсте фигуре, можете изабрати одећу која је издужена, која црта фигуру, као и додавање додатне јачине уз помоћ набора и слојева. Сокне за девојке са прекомерном тежином обично су направљене од танких и течних тканина, као и од трапера. Различити обрасци и обрасци који вуку фигуру су добродошли. Елегантан сундресс до кољена са дном од чипке може се сматрати модерним трендом. Ова сундресс ће дати фигуру посебну профињеност и сакрити недостатке.

Цртежи на сундресу могу бити веома разноврсни: постоје еклектични, ћелијски, етнички и биљни облици. Хаљине су невероватно светле и шарене, добро комбиноване са грубим прслуцима, трапер јакнама и капутима.

Ако ваша гардероба никада није била у бохо стилу, време је да покушате. Биће то прави проналазак за вас, ако су класични, ретро, ​​спортски, цасуал стилови већ постали досадни!