Болеро за свадбу: све тајне и суптилности избора

Вјенчани болеро је врло лијеп и деликатан комад одјеће који вам омогућава да прилагодите особине фигуре и употпуните слику вјенчања. Може имати другачији дизајн. Да би слика младенке изгледала складно, веома је важно пажљиво размотрити избор болероа.

Стилови и модели

Бојлер вјенчања може имати врло различит дизајн, занимљив рез и оригинални декор. Производ са дугим рукавима ће помоћи да се сакрију непривлачне руке и маскирају масивна рамена. Модели са капуљачом ће учинити лук тајнијим и мистериозним.

Сваки мода може изабрати за себе производ по укусу.У дизајнерским колекцијама можете пронаћи производе са огрлицом, округлим овратником, копчама, набори и набори . Декор може бити представљен иу облику перли, каменчића, куглица. Производи без рукава са прелепом чипком изгледају савршено на витким модним стилистима.

Прави модел одговара свакој жени. Таква одећа изгледа сјајно на пуним невестама, јер силуету чини још виткијом. Штавише, болеро ће помоћи да се нагласи елеганција власника, да се скривају пуне руке и чак прилагоди положај.

Дуги рукави ће бити добро решење за такве невесте . У исто време, не би требало да буду чврсто уклопљени, али мало слободни. НеБолеро у облику пелерина ће изгледати мање повољно. Може се допунити издуженим рукавицама. Ако желите да сакријете пуни струк, требали бисте одабрати модел нешто дуже од лопатица. У исто вријеме, мора се проширити према доље.

При одабиру тканина, водите рачуна о годишњем добу. Да бисте добили софистицирани и женски изглед, треба да изаберете лагани чипкасти производ. Треба га комбиновати са хаљином у стилу и хладу. Ако желите да добијете њежан и прозрачан лук, треба да одаберете модел тила. Ништа мање успешан ће изгледати као шифон или мрежасти производ.

За хладну сезону, боље је изабрати крзнени болеро, који може бити израђен од природног или вештачког материјала. Не мање успешна одлука постаје загрејани модел од свиле.

Свадбени болеро су често направљени од свиле или сатена. Могу се и шивати од габардина. Такви материјали су често украшени штампаним узорцима.

Да би болеро постао складан део композиције, треба изабрати производе који се у неким детаљима поклапају са хаљином. То може бити репетирајући узорак од чипке, детаљ или тканина.

Према палети боја, болеро би такође требало да буде у хармонији са хаљином. Само у овом случају, састав ће изгледати целовито. Међутим, неке девојке више воле да бирају производе контрастасхадес. У овом случају, боју болеро треба наћи у преосталим детаљима композиције - букет, декорације, шаре.

Кто е за

Да бисте изабрали прави болеро за свадбу, треба да размотрите неколико важних карактеристика:

  • Ако одлучите да одаберете контрастни производ, он би требао савршено одговарати слици и сакрити све несавршености. То је због чињенице да контрастне боје привлаче повећану пажњу.
  • Обавезно размотрите доба године. Ова особина утиче на избор материјала производа - може бити крзно, чипка, свила итд.
  • Болеро ће сигурно бити у хармонији са хаљином у стилу.

Ова одећа је погодна за све невесте, без обзира на старосну категорију и карактеристике тела. Вјенчани болеро ће заштитити од хладноће и учинити слику на скромнијој свадби.

Успешние решениа

Како би изгледали атрактивно, веома је важно пажљиво размислити о својој слици:

  • Проширена хаљина са пуном сукњом и отвореним кровом изгледају сјајно са ултра-кратким болером. Треба га надопунити дугим рукавима. Важно је да чипка од огртача понавља узорак хаљине. Такав лук захтева минимум додатака. Фризура би требала бити глатка или висока.

  • Сатенска хаљина са широким рубом и сусједнимстезник ће складно изгледати са болеро од крзна.Огртач може имати рукав од три четвртине.Бијела сатенска ципела, елегантна шминка и глатка фризура помоћи ће да се композиција заврши.Свијетли букет вјенчања додаће полет ка изгледу.

  • Старинска хаљина направљена од лаганог материјала са уграђеним горњим дијелом и проширеном сукњом савршено ће се ускладити с болеро, допуњена копчом на врату.Хаљина може имати рукав-фењер са лисицама.Елементи и хаљине од чипке морају одговарати.Ансамбл ће бити завршен високом фризуром и дугим минђушама у винтаге стилу.

Није тако тешко изабрати прекрасан болеро за вјенчање.Веома је важно да пажљиво размислите о свом луку.Да би слика изгледала холистички и складно, неопходно је да се огртач комбинира са хаљином у стилу и декор.

]

112]