Бургундска кожна сукња - занимљиво рјешење за сваки дан

Бургундија је за многе жене боља од црвене. Она не привлачи пажњу толико и сматра се практичнијом. На пример,бордо кожна сукња побеђује испред сличног модела у црвеној боји, јер се може носити у канцеларији или на забави са пријатељима . Бургундија се сматра живописном бојом и савршено освежава основну гардеробу. Кожна сукња у тамноцрвеном тону трансформираће сваку слику и биће занимљиво рјешење за сваки дан.

Бургундска је универзална боја. Погодан је за све жене без изнимке, али одјећа у тамноцрвеном тону на бринетама је посебно добра. Девојке са светлом кожом треба да се играју тамноцрвеним тоновима и испробавају трешњу, кармин, смеђе-црвену.

Ако говоримо о стилу, онда ће бургундија кожа оловка за оловку помоћи и виткој девојци и дебелој модерној жени. Даме у телу би требало да изаберу модел тамније нијансе. Витке и суптилне девојке показују кестењасто-црвене сукње.Сукње изгледа добро, чија је нијанса близу љубичастој . Такви модели изгледају строго и елегантно. А-лине сукње или изрезани модели за полусунце од меке коже ће сакрити мало пуноће. А ако је природа варала бујне форме, онда помогните сунчаној сукњи, вишеслојном моделу или производу у прегибу.

Приликом одабира сукњесваки дан треба узети у обзир његову компатибилност са другим елементима гардеробе.За дјевојчице које преферирају ципеле на малој брзини, прикладне су кратке сукње од уграђеног или проширеног резања или модела у поду . Кратке модне жене ће морати напустити миди сукњу и одабрати производ до кољена. То може бити сукња за оловку која савршено привлачи силуету, или комад високог уздигнућа.

Многе девојке, желећи визуелно да продуже ноге, бирају кратке сукње са високим струком. Али ентузијазам за такве моделе може довести до диспропорција силуете. Ношење сукње са високим приањањем и мини дужина је само са ципелама на малој брзини, иначе ће тијело бити превише кратко.

Како носити

Бордо сукња комбинована је са одећом светлих боја, а производи од тамноцрвене коже у комбинацији са траперима природне нијансе су посебно добри. Безбедно можете носити кратку сукњу с волуминозним џемперима, мајице и дугим рукавима. Спаљена сукња комбинована је са кошуљама, елегантним дизајнерским блузама и ролкама. Елегантни трапез за сукњу је у хармонији са слободним сечивима, мајицама с дугим рукавима, блузама у ретро стилу.

Добро решење за сукњу изнад колена би било:

  • Текстурирани плетени џемпер или норвешки танак џемпер;
  • мајица са кратким светлом обојеном и кратком кожном јакном;
  • Лоосе Блоусе шифон или чипка;
  • једнобојни ремен на врху и трапер јакна ;
  • мајица са хоризонталним узорком или светлим отиском.

Бордо раширена кожна сукња у миди или маки дужини комбинована је са плетеним џемперима, лабавим џемперима и џемперима са рукавима “шишмиш”. Ако наглашавате линију струка са широким појасом, добијате складну и уравнотежену слику.Дугачак модел ће бити употпуњен коцкастом или трапер кошуљом са замотаним рукавом, блузом са прамчаним овратником и рукавом-батеријом . Сукња, добро приањајућа задњица, може бити допуњена јакном или јакном дужине средњег бута. Модел са високим оптерећењем је добар са блазерима или кратким, лабавим врховима.

Шта носити са набране сукње? Да бисте избегли слику детета, требало би да изаберете строги врх у пригушеним бојама. Ако додате кожну сукњу у поклопац са смешном мајицом или мајицом са отиском, за сваки дан ће бити храбра омладинска верзија.

Чипкаста блуза бијеле, црне или беж боје ће бити додатак француској сукњи. Џемпер од асфалта чини га мање формалним и практичнијим.

Обувки и аксессуари

Све модернији модни пистољи показује храбре комбинације и неочекивана решења. Често се кожна сукња појављује у комбинацији са спортским ципелама. Ниске девојкепажњу треба посветити тенисицама са скривеном платформом. Тенисице или патике беле боје, као и ципеле на малој брзини, моћи ће да диверсификују вашу свакодневну гардеробу.

Обуку суженог реза треба носити са ципелама. Бродови у беж и светло смеђим бојама диверсификују канцеларијске лукове. У вечерњим сатима, ципеле се могу појавити у храбрим бојама: шљива, смарагд и фуксија.

У јесенско-зимском периоду, можете додати слику црних пантихосе, као и тан хлаче.

Спаљена мини сукња ће употпунити црне тајице и стабилне пете . Смеле жене моде су спремне да стављају пригушене чарапе и спортске ципеле испод кожне сукње. Одлично решење за свакодневну гардеробу ће бити затворене ципеле или практичне чизме. Бордо кожна сукња може бити основа за пунк изглед. У овом случају, ансамбл ће бити употпуњен грубим ципелама са металним декором и торбом са ланцем и заковицама.

Пажљиво покупите торбу за бордо одјећу . Ако слика садржи свијетле боје, можете сигурно узети контраст торбе. Ако у ансамблу има доста одеће из исте групе боја, онда је дозвољено да се изабере врећица млијечне боје или нијансе беж боје. Патентна опција би била пумпе од лакиране коже. Ако изаберете ципеле које одговарају сукњи, ондамогуће је визуелно продужити ноге и учинити слику складнијом.