Да ли је могуће носити уггс с крзненим капутом? Савети и препоруке стручњака

Одабир ципела за зиму, многе модерне жене одлучују да купују уггс. Ове ципеле су удобне, топле и модерне, тако да је овај избор сасвим оправдан. Али након куповине ципела, многе модерне жене се питају са чиме се може комбиновати? И могу ли уггс носити крзнени капут?

Мало историје

Да би се утврдило да ли је комбинација ружних чизама од крзна и крзнених капута прикладна, треба се присјетити повијести њиховог стварања. Вјерује се да су "изумитељи" ових ципела пасторалисти Аустралије. То јест, ова ципела је створена за рад и очигледно није била намијењена за ношење крзнених капута.

Онда је погодност чизама од овчје коже цијенила сурфера. Требале су им ципеле које су брзо загрејале ноге, охлађене у хладној океанској води. Као што сте разумели, сурфери у крзненим капутима нису се тако истицали.

И тек крајем 20. века уггс је постао саставни део гардеробе фасхиониста. А у САД, ношење уггс почело је у Калифорнији, а ова држава има благу климу. Због тога су калифорнијске модне жене носиле уггс са кратким хлачама и лаганим хаљинама.

У нашој земљи, чизме се носе углавном зими. Дакле, на улицама се често виде девојке које, без икакве сумње, стављају уггс са крзненим капутом. Међутим, у већини случајева ова комбинација изгледа неукусно. Дакле, Уггие крзнени капут се категорички не комбинира? Заправо није такосамо изаберите прави модел.

Правила за креирање ансамбала

Уггс су ципеле које добро иду уз цасуал стил одеће. Према томе, може се лако комбиновати са прошивеним јакнама или јакнама, плетеним шеширима, шаловима и рукавицама. Но, да би се зимски ходали у перјем, ако нови крзнени капут виси у ормару, мало људи то жели. Дакле, поставља се питање како носити угг с крзненим капутом?

Неприхватљиве комбинације

Минк капути данас су у гардероби многих фасхиониста. Ово крзно изгледа луксузно, а разноликост стилова крзнених капута омогућава вам да одаберете модел за сваку женску моду.

Ако сте сретан власник тако лијепе ствари, запамтите, капут од кун с уггс није најбоља комбинација. Није битно да ли сте одабрали дуги крзнени капут или купили модел до кољена.

Међутим, класични Моутон капут у комбинацији с уггс изгледа не мање смијешно. Иако се чини да су таква крзнена капа и уггс ствари израђене од исте "сировине" - овчје коже. Користи се само дорада коже.

Исто се може рећи и за крзнене капуте од других врста крзна. Не ради се о материјалу, већ о резу. Ни један слој класичног модела у комбинацији с уггс неће изгледати складно.

Успешние решениа

Изгледаће потпуно другачије са Уггс крзненим капутима, крзненим јакнама и прслуцима.Крзнена одећа не треба само да буде кратка, већ и да има слободну силуету. Уз помоћ ових ствари можете креирати тренди слике спортског и слободног уличног стила у којем ће уггс савршено одговарати.

Штавише, кратки угг са крзненим капутом изгледају горе, они се много успјешније уклапају у слике са високом ногом до кољена. Али можете носити класичне чизме од овчје коже, с дуљином врхова до средине теле.

Када планирате да носите угг с крзненом одјећом, одаберите моделе чизама од овчје коже без крзна, иначе ће слика бити преоптерећена.

Да би ансамбл крзнених одевних и кожних чизама изгледао складно, потребно је правилно одабрати остале елементе. Најбоље је носити уске мршаве траперице и џемпер. Такође можете носити тајице или топле тајице, заједно са дугим џемпером или туником.

Прибор за ансамбл такође треба да буде изабран у складу са целокупним стилом. Идеалне плетене и плетене ствари - шешири, рукавице, волуминозни шалови. Торба за такав ансамбл такође треба да изабере обимне, елегантне минијатурне торбе у таквом ансамблу које ће изгледати страно.

Наведимо неколико примјера лукова у којима су угг у комбинацији с крзненом одјећом.

Вестс

Уггс ће најбоље изгледати заједнофур вестс. Можете изабрати моделе вештачког или природног крзна са кратком или дугом гомилом. Главна ствар да прслук није био дужи од линије кукова. Наравно, зими не бисте требали носити прслуке, али у јесен би таква одјећа била сасвим прикладна.

Примери :

  • Носимо плаве танке траперице са светло сивим џемпером и крзненим прслуком направљеним од дугачког крзна. Идеална допуна таквом прамцу била би класична светло беж уггс и раскошна смеђа торба.

  • Мршаве кожне хлаче чине хармоничан ансамбл са белом мајицом и црном кожном јакном. Преко јакне ставимо прслук од лисице. Овом ансамблу ћемо изабрати беж угг чизме, црну торбу украшену шиљцима и великим украсима жутог метала.

Јакне

Нарочито добро са уггс ће изгледати крзна цоцкс, који користе комбинацију материјала. На пример, ако су рукави од јакне направљени од коже или дебеле трикотаже.

Пример лукова :

Носите тамноцрвене траперице са сивим џемпером и беж крзненом јакном са плетеним рукавима. Ансамбл надопуњујемо високим смеђим уггс са три дугмета, светло сивом плетеном капом и црним плетеним рукавицама. Торба за ову слику одговара сивој-беж боји.

Кратки крзнени капути

Посебно се уклапају у комплет саУггс крзнени капут од фаук дугог пилећег крзна необичних боја.

Онион Пример :

Једнобојни лук од црних тајица, црни дуги џемпер и црне чизме од овчје коже у црном ће бити много занимљивији ако га употпуните крзненим капутом тамноцрвене и сиве плетене капице.