Дечија хаљина у стилу стилг - најбољи избор за девојке

Одела инспирисана стилом лако се препознају по оригиналним стиловима и живим бојама. Данас је таква одећа популарна у дечијој моди. Девојка може да купи хаљину у стилу стила за матинеј, путовање у посету или за свечани догађај. Ово је одлична опција за дипломски рад, одржан у вртићу или на крају основне школе.

Мало о историји одјеће

Стил се појавио средином прошлог века. Земља је тек почела да расте након ужасног рата. Јасно је да ни у ратним годинама, ни непосредно након Победе, људи нису били превише заинтересовани за моду. На врхунцу популарности била је практичност и квалитетна одећа, а лепота одеће није обраћала много пажње.

Али већ у раним педесетим, западни модни трендови почели су постепено продирати у земљу. Чувена колекција Диор "Нев Лоок", у којој су женственост и милост подигнути на постоље, постали су прототип хаљине у стилу стила.

Будући да није било могуће купити такве хаљине у продавницама, модне жене су биле присиљене да се обрате кројачицама или да сами шиве одјећу. Данас се то чини апсурдним, али прекрасна свијетла одјећа изазвала је осуду у друштву, а полицајци су били изложени прогону. Међутим, жеља да изгледате лијепоПобедила је и постепено формирала одређени стил.

До краја педесетих година, сличне хаљине почеле су се производити у индустријским размјерима. За кројење су коришћене штампане тканине ведрих и светлих боја.

Сада се поново појавио интерес за стилове стилија. Одрасле дјевојке носе хаљине у овом стилу, али и оне изгледају шармантно. Фотографије разних верзија хаљина за девојке ће се побринути за то.

Канони

Које су посебне одлике стилских хаљина? Прије свега, у занимљивој силуети, модел има опремљен стезник и врло пуну сукњу. У моделима за одрасле дјевојке, нагласак је на танком струку, дјечје хаљине могу имати прецијењен струк. Али свеједно, дуж линије цут-офф-а, они се фокусирају на кориштење свијетле врпце, ремена и чипке.

Облик врата може бити било који , може бити полукружни, квадратни или трокутни зарез. Ту су и модели са огрлицом у облику сталка или окрета. Рукави хаљине можда недостају или имају дужину до лакта или мало ниже.

Велики украси често се користе за декорацију , обично се стављају на појас. Обавезни атрибут хаљине - сукња од сунца. Да би била бујнија, често се користе подсукње, могу бити вишеслојне, украшене чипком дуж ивице. Боја подсукње може одговарати боји сукње или имати контрастну нијансу.

Ако је потребно, плако може шивати једнострани папир . Да би се то постигло, база је изрезана од обичне памучне тканине - сукње А-облика. И онда на тој основи шију бујне наборе од тила или органзе у неколико редова.

Ткани и колор

За шивање лепе хаљине за дјевојчице, најбоље је, наравно, користити природне тканине. Боја хаљине може бити било која, све док је светла.

Можете шивати монохроматску хаљинуза девојку, на пример, црвеном бојом. А да би изгледао још елегантније, користе широки појас са белим луком и снежно бели вишеслојни тил.

Види такође: Плетени џемпери за девојке различитих старосних група

Класично решење је хаљина у грашку , стара црна, бела и црвена. Једна од боја која се користи за додатну опрему. Хаљина може бити бијела са црним точкицама, до ње се долази црвени појас и ципеле. Остале опције такође изгледају прелепо, на пример, хаљина од црне тканине у црвеном грашку и белој галантерији.

Можете користити и друге свијетле боје, на примјер, жуту хаљину у црном грашку или свијетло плаву одјећу с бијелим отиском. Хаљине са светлим цветним узорцима такође изгледају сјајно. Из ове тканине можете зашити сву хаљину или само сукњу, и учинити врх монофони.

За свечани догађај, можете шивати елегантне хаљине у стилу обојене чипке на бијелом поклопцу. Ова одећа изгледаОдлично, девојка ће се осећати као права принцеза у њему.

Шта носити?

И како можете комбиновати хаљине? Главни додатак хаљини, по правилу, је контрастни појас, може бити украшен прекрасним луком.

Ако је хаљина зашивена без рукава, онда као додатак томе можете покупитипрелепо болеро . Може бити ажурно или ушивено од густог материјала.

Папуче морају бити уредне , можете их носити са бијелим чарапама, голфом или тајицама. Да би се створила слика мале даме, потребно је додати слику кратким ажурним рукавицама и малом текстилном врећицом у облику врећице. Занимљив лук може се добити ако купите лијепу капу за дјевојку.

Ако девојка воли накит, онда можете покупити сјајне перле из великих перли . Можете носити широке пластичне наруквице.

Фризура

Да бисте довршили слику, морате да направите ретро фризуру. Најједноставнију верзију фризуре дјевојка може учинити самостално, довољно да чешља косу, а на једној страни храма да причврстите укосницу с великим цвијетом.

Уместо укоснице, можете користити оштрицу или сатенску траку, они фиксирају косу зачешљену натраг.

Старије девојке могу да буду сложенијефризура са руно.Најпопуларнија стилинг опција је бабетте . Такође можете направити дуга светла користећи горњи део у облику пецива (као крајње средство, можете да користите чарапу са ножним прстима уместо крофне). Уместо уобичајеног снопа, могуће је направитипаковање у облику лука .

Савршено изгледајуфризуре са коврџама , по правилу, девојке јако воле такав стил. Коса може бити украшена цветовима или сатенским тракама.

Дакле, дјечје хаљине за дјецу судобра опција за било који значајан догађај- матине у вртићу, матуре у основној школи, вјенчања рођака, итд. Дјевојке у таквим хаљинама изгледају врло слатко, посебно , ако је хаљина одабрати прави прибор и направити праву фризуру.