Дечки шорц: како изабрати и са чиме комбинирати?

Боксерице брзо добијају популарност међу модним блогерима. И за то постоји много разлога: на крају крајева, овај модел даје слици грациозну женственост и пркосну сјај младости. Али како их одабрати и комбиновати у стилу?

Има "соседној девојке"

Боксерице су директни "наследници" траперица овог стила. И све инхерентне особине потоњих приписују се кратким хлачама. По правилу, они су слободни по цијелој дужини модела равног реза. Носе се и са и без доње ивице. Што се тиче струка у форми, углавном је то стандард. Али у последње време, опције са прецењеним струком су постале веома популарне.

Посебна пажња се посвећује дужини скраћене верзије дечијих џинса. Међу модним блогерима, најчешћи је "мид бутина". Међутим, понекад можете упознати и мини и миди моделе, у зависности од тога какву слику ствара лепа дама. Најпопуларнија дужина таквих кратких хлачица објашњава се жељом дизајнера да прикажу углове џепова од јута, који су у овом случају декоративни елемент.

Говорећи генерално о декорима кратких момака, треба напоменути да су они често украшени резовима, ножевима различитог интензитета, лисицама, иапликације и ресице.

Све наведено одређује избор тканине за њихово резање. Увек је уске траперице, способне да "задрже" све дизајнерске одлуке. Осим тога, може се користити кожа или антилоп, памук, пирамидални каменчићи који подсећају на трње.

Али палета боја је веома уска: нијансе плаве и плаве, прилично ретке, али још увек има песка и сивих тонова. Штампа је у овом случају неприкладна, али ако желите, можете пронаћи пар у којем се на малој површини примјењује цвјетни или етнички узорак. Остаје само да се изабере модел у складу са својом силуетом.

Правила за избор модела

И да почнемо са чињеницом да гаће дечки одговарају само витким девојкама. Али, осим процјене силуете, потребно је узети у обзир и низ фактора.

Прваје раст. Златно правило у овом случају каже: што је нижа лепа дама, то су краћи момци могли себи да приуште. Али стилисти не забрањују високим женама да носе мини-варијанте, обраћајући пажњу на чињеницу да су маншете смјештене на рубу панталона и џепова, намјерно гледајући ван, визуално уравнотежиле торзо и ноге.

Другоје случај за који се прикупља комплет. Краће верзије су погодне само за женски изглед на плажи или за дневне састанкепријатељи. Док је у свим другим варијантама брања прикладно користити оне које падају испод средине бутина.

Трећеје величина. У овом случају треба одабрати оне моделе у којима појас савршено омата струк, чврсто фиксирајући на њега момке.

Тајне стилских комбинација

Како комбиновати и са чиме носити дечке? Наравно, са врховима или мајицама.Најбоља опцијаје сњежно-бијела мајица или мајица, која се носи на тамном доњем рубљу или опет на мајицама. Имајући у виду чињеницу да су ове кратке хлаче обично шивене од трапера, онда би обје верзије врха требале бити што више прозрачне. А то значи да ће врхови плетене или текстилне чипке, шифона и најфиније трикотаже изгледати сјајно. Да бисте довршили слику помоћи ћете исправно одабраним ципелама. У овом случају, примењује се правило: што је силуета мајице или мајице чврста, то је нижа пета. И зато што су на располагању фасхионистас као летње ципеле и мајице.

Друга опцијакомбинације је туника или мајица. У овом случају, најновији модели морају бити слободни и прозрачни. Стручњаци за израду слика препоручују да их барем делимично попуните за појас. Можете комплетирати комплет са обрезаном јакном, лабаву кошуљу у грунге стилу или јакну. Избор ципела у овом случају утиче на стилМајице или тунике.

Трећа опцијакомбинација - са мајицом у уредском стилу. На фотографији у модним блоговима можете видјети да су двије његове варијанте допуштене: с дугим рукавима и без њих уопће. Комплет може бити допуњен јакном, скројеном за мушкарце, као и превеликим џемперима. Ципеле у овом сету треба изабрати искључиво на високим петама: ципеле, грчке или римске сандале, саботи - избор зависи од нивоа удобности лепе даме.

Четврта опција. Траперице дечка изгледају сјајно са трапер мајицом и другачијом нијансом од њих. Такав дует може бити допуњен јакном, у потпуности или делимично изрезаном од коже, као и болеро.

Пета верзија , кратке хлаче савршено се комбинирају са џемперима и плетеним џемперима, трикотажом, шифоном или кимоном од чипке, скраћеним капутима, кожним јакнама и трапер јакнама. Тако да лепа дама може да изабере прави модел кратких момака и да изабере како да је комбинује са осталим елементима слике.