Деним сукња са патикама - модеран тандем за елегантне девојке

Не тако давно, сматрало се добрим тоном да свака жена треба да има елегантне ципеле и да користи деколте или штикле да украси слику. Времена су се променила, и данас нећете никога изненадити необичним тандемом, када се елегантна хаљина представи у пару са патикама или мокасинима. Нови модни тренд диктирао је жеља младих људи да воде активан животни стил и баве се спортом.

Често се поставља питање: “Како комбиновати одећу са спортском обућом?” . Стилисти не дају дефинитиван одговор, јер не постоји јединствена формула, а избор обуће зависи од индивидуалног приступа модним трендовима. Важно је да пронађете сопствено решење и изаберете најкарактеристичнији имиџ. Најуспешнија комбинација је деним сукња са патикама, јер је унутрашњи садржај ових елемената идентичан.

Спољашње особине тканине одређују сврху производа, траперице су идеалне за улични, омладински или спортски стил. То подразумева могућност коришћења спортских узорака обуће - патика, клизача, патика или мокасина.

Критеријуми за избор обуће

Приликом састављања модерног ансамбла, прво размислите о томе како се опуштени стил и нека анархија уклапају у ваш унутрашњи поглед. У ствари, апсолутно некомпатибилне ствари су повезане -спортске ципеле и класични облик сукње. Користећи благо грубе и једноставне узорке ципела, морате бити сигурни да они не искривљују женску суштину, неће довести каос и лош укус у изглед. Још увек вреди експериментисати, користећи разне моделе ципела.

Најчешћа комбинација је деним сукња са патикама.Ако су дужина и стил сукње исправно одабрани, онда такав тандем има право да постоји и потпуно је хармоничан. Велики избор копија ципела омогућава вам да направите сјајне и привлачне ансамбле, наглашавајући стил и сопствене укусе.Креирајући разиграну и неозбиљну слику, можете користити патике на ниској или високој платформи са везицама .

Занимљиви дизајни ципела без везица, које је први пут 1969. године показао дизајнер Цхуцк Таилор, популарни су међу младим људима који теже класичном изгледу. Присталице роцк стила бирају конверзије повезане са пунк културом. У зависности од расположења и животне филозофије, одабрани су модели различитих облика од коже, винила, антилопа или трапера.

Када се користе патике, треба размотрити њихову сврху, јер постоји велики број модела. За урбане класике прикладни су свакодневни узорци повременог стила.Можете носити врхове, тенисице, патике било које боје без везица .Тенисице, тј. Патике на платформи, посебно су тражене међу младима. Ципеле различитих нијанси погодне су не само за љубитеље спортског стила, већ и за оне који нису склони експерименту. За обуку се уклапају више функционалних узорака са одређеном специфичношћу (за кошарку, фитнес, тенис, џогинг или туризам).

Што се тиче комбинације боја, боље је држати се златне средине, а не претјеривати с обиљем палете боја. Савршен избор су бијеле тенисице које се могу носити са било којим моделом сукње било које боје . Плава, црна, сива, плава сукња савршено се слаже са ципелама неутралног тона. Бијеле ципеле могу бити контрастни и балансирајући елемент или спајање са цјелокупном сликом ансамбла. У сваком случају, тенисице ће постати неформални акцент изгледа и женској слици дати елеганцију, софистицираност и оригиналност.

Разноврсност боја трапера дозвољава употребу не-монохроматских спортских ципела . Можете комбиновати црвену, жуту, кестењасту, зелену сукњу са разнобојним узорцима ципела, направљених од текстила или антилопа. Ако је ваш омиљени модел сукња са бијелом чипком, боље је носити бијеле тенисице или тенисице. Сиви производ са црним кожним уметцима савршено се повезује са црним кожним патикама . Плава или плава сукњаможе се носити са моно или вишебојним тенисицама, све док њихова боја одговара бар једном елементу модерног лука.

Додатна опрема

Складна комбинација ципела и трапер сукње осигурава прави избор пратећих елемената ансамбла и прибора. Ако носите тенисице са шиљцима, препоручљиво је да слику употпуните сличном наруквицом. Спортски стил захтева употребу ексцентричних елемената са јасним линијама. Можете носити тајице умјесто хулахопака, чарапа или шала са логом спортског тима.

За минимализам и цасуал стил прикладан је нискоквалитетни накит - елегантна укосница, сребрни ланац и сат. Нагласак у стилу ће бити наочаре, бејзбол капа, кожни ремен. Када стварате лук, свака ситница је важна, зато обратите пажњу на све детаље.