Деним сукње за мајчинство: диверсификујте и украсите свој ормар

Жене које чекају дијете желе да изгледају добро и да се модно облаче.Посебно популарна код трудница су ствари из трапера.Комбинезони и панталоне са пресађивањем изгледају не баш женствено, иако практично. Али сукња за траперице за труднице ће моћи да диверсификује гардеробу у положају и сакрије мали трбушчић .Исте модне жене које нису стидљиве од свог растућег трбуха, као уске траперице са еластичним уметцима.

Карактеристике резања

Трапер сукње за труднице се нуде у таквој разноликости да модне жене у позицији практично немају ограничења на њихов избор.Посебно су популарни такви стилови као што су:

  • пола сукња или сунце- модел са високим порастом може се носити у било ком гестацијском добу.Маки СкиртсГума помаже жени зими и љети. Они су практични и не задржавају покрете;

  • омотати сукњу- једна од најбољих опција за жене током трудноће. Овај модел је у стању да "расте" са стомаком будуће мајке. Производ са дугмадима или жицама може увек да се преради како се конфигурација мења, штавише, траперице су посебно популарне данас;

  • сукња са нараменицама- у ствари, то је већ полупроизвод, али произвођачи одјеће за труднице обично нуде такве моделе, гдје се траке лако одвезу по потреби. Сукње с нараменицама су добре, јер у првим мјесецима трудноће, када желудац није превелик, неће склизнути. Поред тога, за многе жене, присуство трака чини се атрактивним и оригиналним решењем за свакодневну гардеробу.

Упркос чињеници да током трудноће треба дати предност лабавим сукњама, боље је одбити производе са пахуљастим дном, иначе ће та бројка бити веома масивна.

Деним сукња у бохо стилу ће бити добра опција за гардеробу будуће маме. У таквом производу мешају се различита стилска решења и користе се тканине различитих текстура. Ако је сам трапер прилично тврд и тежак материјал, онда ће сукња са уметцима од чипке или чинта изгледати лако, занимљиво и необично.

Критеријуми за избор

Деним сукња не само да мора бити лијепа и модерна. Прво, требало би да јој буде удобно. Најбоље решење за гардеробу трудне девојке би била деним сукња са подесивим појасом. За разлику од модела са плетеним уметцима, подесиви производ лако може да мигрира из гардеробе будуће мајке у гардеробу мајке која се држи. То су најчешће модни и фларедни деним модели који изгледају модерно и погодни су за било који облик.

Многе жене желе изгледати елегантно и заводљиво током трудноће. То је разумљиво, али жеља да се голи фигура што је више могуће не прихватају ни стилисти нити опрезни доктори. Не носите прекратке или уске моделе.Сукња непосредно изнад колена је минимум који је пожељан за трудницу . Ово се посебно односи на вансезонску сезону, када постоји велика вероватноћа хипотермије. Ако говоримо о естетици слике труднице у краткој трапер сукњи, онда се многима чини смијешним. Боље је изабрати миди или маки сукњу. Интересантно је погледати производе у поклопцу, као и вишеслојне сукње од танког трапера.

С както объавление

Нема посебних ограничења приликом одабира одјеће за пратњу за сукњу трапера за труднице. Важно је да одећа не држи покрете, да су удобна и пријатна за тело. Мршава сукња до кољена ће употпунити тунику или блузу у стилуЕмпире Плетена блуза са рукавом шишмиша ће бити добро решење за девојчину гардеробу у позицији. Волумен рукава одвлачи пажњу од избоченог трбуха и чини слику складном.

Можете сакрити трудноћу уз помоћ једнобојне блузе од слободног кроја и текстурног прслука. У вансезонским условима, издужени крзнени прслуци који се носе или су повучени у струк током кратких периода трудноће су нарочито добри.

Модерне жене које желе да нагласе свој абдомен, могу да саветују плетене долчевите, дугих рукава и мајица . Хоризонтални узорак или светли нагласак на централном делу јакне додатно ће скренути пажњу на заобљени стомак. Деним сукња може бити употпуњена модном мајицом са семантичким натписима који посебно забављају будуће мајке.