Длака с рукавима капа заслужује вашу пажњу

Ускоро ће се осјетити прве јесенске прехладе, што значи да смо ми, драге дјевојчице, дошле да изаберемо нашу одјећу. Мора се имати на уму да вам тренд боје не одговарају увек, производи од различитих материјала захтевају различиту негу, а сваки стил је релевантан за одређену фигуру. Посебна пажња се посвећује женском капуту са капуљачким рукавима. Ово је модел одеће, који је често шивен мајстори. На вебу су представљене стотине различитих образаца. Остаје само схватити да ли је то право за вас!

Дакле, једнократни рукав се изрезује у исто време са леђима и детаљем полице, тј. Не постоји шав између елемената прслука и рукава. Управо тај стил даје вашем изгледу женственост и мекоћу. На фотографији у часописима јасно је да је линија рамена у овом случају лишена угаоности, што је типично за варијанте са извезеним рукавима.

Тешко је замислити колико слојева с појединачним рукавима постоји данас. Вишебојни и монофони, твид и драпе, са подвезом и без њега - можете пронаћи онолико опција колико желите!

Какав ефекат ће створити једноделни рукав?

  • Пре свега, производи ће донети мекоћу и лакоћу вашем изгледу. Рукави изгледају као крила лептира.

  • Горњаодећа са таквим рукавима ће створити додатни волумен у горњем делу тела. Изгледа да она ублажава јасноћу линија и постаје тешко разумети где се торзо завршава и када почиње рука.

  • Осим тога, дно таквог рукава је знатно ужи у односу на врх. Зато ће ваши зглобови изгледати много тањи и женственији.

Коме се препоручује да носи такву одећу?

За жене са пумпаним или угаоним облицима, то је управо оно што вам је потребно. Једноделни рукави додају женственост. С друге стране, девојке са облиним облицима не би требало да разликују линију рамена и чине је "мутнијом".

Ако су вам бокови нешто шири од рамена, онда морате обратити пажњу и на такву одећу. Ствари са овим рукавом ће учинити много шира рамена, а то је веома важно за девојке са "троугластом" фигуром. Не препоручујемо стилове за девојке са великим грудима и широким раменима.

Ако желите да волумен руке буде мањи, руке су љепше и љепше, слободно купите такву ствар. Ово посебно важи за спортисте који имају превише мишића на рукама.

Избор "нашег" капута

За власнике нестандардне фигуре треба имати на уму исправан избор длаке. Девојчице мале тежине треба да обрате пажњу на капут мало испод колена,Трапезиус цут ће пружити прилику да се маскирају превише пуни бокови. Танке девојке могу безбедно да купе дугачке равне моделе са појасом. Свако ко има велики прсни кош и широке бокове, треба да преферира моделе са минималном количином детаља, избегавајући комбинацију текстура.

Кашмир се сматра најбољим материјалом за капут. То је мекана тканина, прозрачна у односу на друге изолиране тканине и врло угодна на додир. Велур је изузетан материјал, али врло нефункционалан. Твеед је најјача врста вуне. Врло топла и отпорна на хабање.