Длака са везом: боја је досадна

Хладни јесенски дани су одмах иза угла, што значи да морамо темељито припремити. У борби за удобност и лепоту данас добија и капут са везом. Такав капут је актуелна и модерна ствар, представљена на изложбама дизајнера као што су Валентино, Гивенцхи, Долце & Габанна, Ј.Црев. Овај софистицирани и изузетни детаљ нашег гардеробе је немогуће заобићи!

Прибор не ствара увек појединачну слику. Производ са машином или ручним везом ће вам омогућити да се издвојите из гомиле, да постанете другачији.

Модел са везом популаран је не само у јесен, него и на прољеће, љети, јер се потражња за ретро узорцима и цртежима само повећава.

Популарни вез на капуту

Најоригиналније обрасце можете наћи у колекцијама Долце & Габанна. Дизајнер нуди елегантне опције за екстравагантне девојке. Посебно задовољни апликацијама са вилинским ликовима.

Такође су популарне варијанте са ручно рађеним сатенским апликацијама и чипком, занимљивим украсима направљеним специјалном техником помоћу трака и куглица. Елегантан рибон вез је важан за свакодневно ношење, као и за свечане прилике. Сваки ће моћи да одабере модел - потпуно извезен или са минијатурним везомџеп, рукав или страна. Варијације на тему слике веома су велике.

Завршни вез са цвјетним и цвјетним орнаментима остаје релевантан већ неколико сезона. Такви узорци изгледају елегантно на отмјеним или витким женама, што их чини привлачним и елегантним.

Плетени капут са везом изгледа не мање оригинално. У Кензо колекцијама наћи ћете најзанимљивије опције.

Класик жанра је црни модел са контрастним везом. На фотографијама у модним часописима можете видјети разне шаре на тамној позадини: свијетле апликаке, златне и сребрне нити, везење цвијећа, шарени национални узорци. Нијансе су веома разнолике, али све изгледају скупо и племенито. Капути са луксузним златним везом могу се наћи у колекцијама Блумарине и Долце и Габбана.

Длака од филциране вуне са свијетлим апликацијама изгледа необично и елегантно.

Натионал цоат

Руски капут заслужује посебну пажњу. Пресрећући карактеристике европске моде, она је израсла из кафтана. У земљи се увијек користио вез. Краљеви и племићи преферирали су скупи капут, извезен бисерима, драгим камењем, златом. Такве производе могу наручити само богати људи, али свака руска жена може да украси одећу везом. У тихим вечерима извезла јекапут за све ваше блиске људе.

У периоду од 19. века, када је у земљу доведено много нових врста капута, руске жене су почеле да дају моделе у иностранству, дајући им изворне руске црте. Редиготи су били украшени светлим везом, тако да су изгледали оригинално и модерно.

Двадесети век представио је различите типове и стилове капута, вез на којем је једноставно инспирисао својим бојама. Мушкарци и жене су могли да изаберу опцију по вашем укусу. Посебно је била популарна и ту је платно са везом.

Машински вез

Данас је стварање јединственог и модерног дизајна услуга која је доступна свима. Машински вез је приступачан, и ради се овако. Ви изаберете образац који желите да ставите на одећу. Можете користити и стари модел и купљени. Дизајнер цртежа ће направити специјални програм на рачунару. Тамо ће бити исписани сви шавови до један.

Када се одобри будућа верзија везења, дизајнер ће послати сонде на тканину. Ово је неопходно да би се обезбедио квалитетан вез. Ако је клијент у потпуности задовољан, специјалиста ради са оригиналом.

Машински вез изгледа лепше ако га распакирате и затим га зашијете на место. Неопходно је да шавови не стрше са погрешне стране.

Ручни вез

И како се може извести без даровитог рукотворства? Наравно, овакав вез је много цењенији. Елегантан природни платнени капут са везом ће цијенити свака дјевојка која тежи индивидуалности и свјетлини.

У сврху спектакуларне декорације, мајстор ствара јединствене узорке који користе конац различите текстуре, перја, трака, камења и перли. Можете наручити било коју верзију везења по жељи, изгледа занимљиво шивано крзно, паиллеттес и друге елементе. Ручно рађени вез је увијек занимљивији, у њега се улаже душа и енергија искусног радника.

Популарни модели капута

  • Женски капут са везом.Изгледа невероватно!

  • Јесенски капути са везом.Свијетле и пастелне нијансе одјеће могу бити украшене узорком било које величине.

    \ т
  • Летње опције.Длака фасцинира јарким бојама и шареним узорцима.

  • Црни капут са везом.Златне и сребрне нити узорка изгледају посебно лијепо на црној позадини, наглашавајући ваше племство.

  • Зимски модели.Цртеж је довољно тежак, али то се може обавити машинским радом.

Изаберите готове производе везом или наручите цртеж по вашем нахођењу. У сваком случају, изгледат ћете елегантно, свијетло ида привуче пажњу других!