Дует "кошуља испод кошуље": основна правила набавке

Можда, органска комбинација, која је кошуља за кошуљу, у мушкој гардероби неће бити пронађена. Мајица у њој се може користити као део доњег веша или основа слике, а кошуља може да постави основни тон сета. И тако широк спектар састанака скрива стилске грешке у креирању модерног изгледа.

О десној мајици и мајици

Мајица, која се носи испод кошуље, може постати танка линија која одређује присуство укуса код власника таквог дуета. И зато што је важно знати који од ових елемената одеће треба да буде укључен у вашу горњу гардеробу.

Мајице. Када је изаберете за дует, обратите пажњу на класични рез са плитким капиларним или округлим вратним вратом. У овом случају, стилисти намећу јединствен табу на поло или дубоком врату. Строга правила важе за тканину. Мушкарци понајвише носе узорке памука, додаје се мала количина вештачке пређе. Но, опције плетива треба пажљиво третирати - само уске плетенице и изузетно глатке текстуре, без мале гуме. Палета боја може бити било која - без слике или са светлим отисцима и натписима.

А сада о мајицама. Почните са резом. Пожељно, судећи по фотографијама модерних слика, равно и малоОпремљене су опције које су типичне за неформално хабање. Допуштени су превелики или полу-слободни модели. Што се тиче тканина, мушкарцима је дозвољен дебели памук, трапер, лан, вуна, фланел или бицикл. Палета боја је једнако разноврсна - монокроматска, укључујући и белу, или са отиском: класична ћелија, вертикална пруга, “заглављена” у обрасцима.

Грешке селекције и њихове корекције

Кошуља, која се носи на мајици, неки људи перципирају од неких покрета, и за то постоје разлози, чија корекција може промијенити перцепцију таквог скупа.

Неправилно одабране величине.За дует о коме је реч, требало би да изаберете полуфабрижиране моделе мајица, док би кошуља требало да буде или лабава или нешто шира у смислу мајице. У супротном, створиће се ефекат вертикалне "хармонике", одсећи силуету, посебно када се изабере кошуља са кратким рукавом.

Неправилно одабране текстуре. Кошуља у мушком дуету увек треба да буде чвршћа од мајице. На примјер, трапер мајица с дебелом памучном мајицом визуално ће растегнути силуету, усклађујући пропорције тијела. Док се лабави дрес користи за шивање неких мајица, напротив, даје вишак волумена телу.

Неправилно одабрана палета боја.Приликом избора дуо нијанси, стилисти препоручујуизабрати акцент у боји управо на горњи део, на пример, светлу кошуљу са мајицом неутралне сиве или плаве нијансе. Али постоје изузеци од овог правила. Први каже да нагласак у облику кошуље може бити ублажен црно-белим узорком или натписом који изазива садржај (иако ова друга опција изазива контроверзу међу модним посматрачима). Други изузетак односи се на промену акцента на боји: мајицу са светлим узорком и неутралну нијансу кошуље.

Неисправно одабран рукав.У случају изабраног дуета, уобичајено за многе правило се не примјењује, према којем се кошуља с дугим рукавом носи само у вансезонским и зимским мјесецима, а кратким - љети. Много зависи од стила у којем је слика комбинована. Дакле, за Цасуал, правило је углавном ваљано, осим што у љетном изгледу можете носити модел од танког фланела и додати рукавима до лакта. А у спортском смјеру је допуштено комбинирати кошуљу кратког рукава и дугу мајицу кратких рукава.

Визуални прикази

Дакле, питање је како носити мајицу и кошуљу да изгледају елегантно. У многим аспектима то зависи од сезоне, али је основа свих слика слојевита.

Које љетње комбинације се сматрају успјешним за мушкарце? Уз овај дует најприкладније су кратке хлаче цхинос. Мајица са кратким рукавом и мајицом,допуните гориво за појас са лаким преклапањем. На слику су додани мокасини, тенисице или прагови, као и летњи шешири. Ако је потребно, летња јакна може бити бачена преко рамена.

Међутим, кратке хлаче се могу замијенити панталонама или траперицама за исти рез. Са овом комбинацијом би била прикладна откопчана кошуља, мајица која се носила као врста одеће. Али најсјајније од свих су слике у сезони. Облачење мајице са мајицом за мушкарца је најприкладније у овом случају у оквиру два правца - Цасуал и “Стреет стиле”.

Најједноставнију опцију за брање је комбинација са траперицама и удобним дербијем од нубука или антилопа. Додајте осам слика или хулиган на своју слику, као и поштанску торбу и ваш изглед је спреман. Али таква комбинација за модове изгледа прилично досадна, али зато што прибегавају раслојавању.

Остављајући све исте траперице или замењујући их панталонама од дебеле тканине, стилисти препоручују ношење трапер јакне и капута скраћеног до струка, војне јакне или парка. У више неформалном стилу, са преласком на неки спортски стил, уместо трапер јакне, додајте капуљачу са патентним затварачем или мајицу са оковратником са малим вратом који се затвара помоћу дугмади.

Да бисте створили угодан изглед слободног дана, дует кошуља и мајица употпуњују велики плетени џемпер са равним панталонама од чврстогвелветеен. Ципеле у овом случају могу бити скоро све: дерби, топ-сидед, десерти или мокасине - главна ствар коју треба нагласити меком, грубом површином, удобношћу слике, одабиром антилоп или нубука. Да би се слика преобразила, било би довољно заменити кардиган блазером или танким џемпером са дубоким вратом, а ове моделе ципела са кожним дупликатима. Додајте дужину рова или кашмира до линије колена.

Међутим, за оне који воле експерименте, стилисти предлажу да носе дует кошуља и мајица са класичним вуненим једнобојним одијелом. За то, сама ношња је одабрана у неутралном, пожељно сивом, и мајици која му одговара. Што се тиче кошуље, њена боја треба да буде сјајна и треба да се истроши. Црне кожне рукавице, ципеле или чизме и одговарајући шешир се додају сету. Остаје само бацити капут.

У закључку, може се примијетити да готово сваки мушкарац може носити стилску кошуљу испод кошуље ако слиједи горе описане препоруке.