Дуга сукња високог струка је тајна савршеног изгледа.

Дуге сукње са високим приземљем бирају дјевојке које се не могу похвалити витком фигуром. Дужина максија савршено скрива пуноћу кукова и задњице, закривљеност ногу и масивност глежњева. Дуга сукња високог струка помоћи ће визуално продужити ноге и истегнути силуету. Многима се може чинити да сукње до пода изгледају гломазно и строго. У ствари, они боље наглашавају женственост фигуре и заводљивост облика него екстравагантни мини.

Сукња с прекомјерним слетањем

Лако је изабрати маки сукњу, фокусирајући се на карактеристике фигуре, старост и статус жене. Дуга сукња високог струка је савршен избор за вечерњи ормар или свечани излет. У зависности од боје и текстуре материјала, могуће је разликовати моделе племенитих боја са свиленим сјајем, цасуал трапер сукње или памук практичне боје, производе од костима или баршунастог материјала за догађаје у којима је потребан одређени код облачења.

Следећи стилови превеликих макси сукњи били су најпопуларнији:
  • резани модел сунце или полусунце је спектакуларна и обимна сукња која савршено скрива недостатке фигуре и чини слику светлом и модерном. Проширена сукња од танких тканина савршено окружује фигуру иствара осећај бестежинског стања. Густи производ обично има чврсте наборе и одржава волумен на дну;

  • Висока сукња изгледа невероватно озбиљно. Ретко се користи за креирање свакодневних слика, али савршено надопуњује вечерњи ансамбл. Плишана сукња ће помоћи власнику витке фигуре и помоћи ће сакрити додатни волумен у подручју кука за КСКСЛ дјевојке;

  • равна сукња са бочним прорезима - погодна за основну гардеробу. Модели практичних боја често се допуњују спортском опремом. Црне равне сукње са високим пријањањем визуално растежу силуету и додају висину;

  • Слим сукња - модели маки дуљине и суженог реза практично се не појављују, јер су неугодни за ношење, али дуга оловка са високим струком је прихватљива опција за гардеробу модерне пословне жене. Овај модел савршено скрива недостатке и чини силуету невероватно заводљивом.

Приликом одабира маки сукње, треба се ослонити не само на параметре фигуре, већ и на висину. Чучњеве девојке су контраиндиковане у пахуљастим сукњама до пода. Они "поједу" раст и чине фигуру још затегнутијом.

Девојке са лепим куковима треба да обрате пажњу на моделе годишњег стила, које се уклапају у задњицу и бутине и блескају надоле. Гирлс витхширок струк ће помоћи сукња А-линије са високим приањањем. Уз његову помоћ, биће могуће визуелно приближити пропорције фигуре готово савршеној.

С чем носити

Високо приањање даје нагласак на струку. То значи да треба избегавати кошуље и џемпере који ће пасти на сукњу. Пожељно је попунити горњи део појаса, онда ће слика бити избалансирана, а линија струка - истакнута. Шта можете да носите са сукњом високе сукње? Кратке јакне и мајице, блузе од углачаног кроја, обичне тканине и тренирке ће вам помоћи.

Ако су рамена и груди шира од дна, онда треба обратити пажњу на блузе слободног реза, пуловере без јасно дефинисане линије рамена и текућих врхова. Врхунац без бретела од чипке ће употпунити комплет равне или уске сукње са лаконским кројем. Туту сукњу може се носити са сатенским или свиленим блузама, кратким мајицама са воланима, дугим рукавима са натписима и плетеним џемперима. Мајица са вертикалним узорком допуњује канцеларијски лук, где се сукња оловком појављује издужено.

Обувки и аксессуари

Маки сукња се добро уклапа са ципелама са високом петом и моделима мале брзине. Дјевојчице с ниским растом могу сигурно обући под таквим моделом ципелама или чизмама с високим клиновима, петама или платформом.Љубитељи спортског стила моћи ће да створе занимљив изглед на бази мекане подне сукње и тенисица минималистичког дизајна.

Приликом избора торбе важи правило: што је већа и дужа сукња, то би врећица требала бити суздржанија и концизна. Елегантна спојка од лакиране коже, врећица за рибе, минијатурни руксак ће употпунити пахуљасту сукњу до пода.Огромна врећа ће бити прикладна само у комбинацији са уском сукњом миди . Торбе-врећице јарких боја и једноставни правокутни облици могу се појавити у младалачком изгледу. Сукња до пода ће допунити малу величину торбе-седла на дугачком ремену.