Двострука јакна за мушкарце ће нагласити ваш статус

Јакна се дуго сматрала искључиво мушким елементом одеће. Сматра се да је мушка јакна исти комад одјеће који треба нагласити најбоље особине и достојанство човјекове фигуре, то јест, његов статизам, широка рамена и облик лица. Временом се мушка јакна променила и сада у светској моди можемо посматрати различит број модела за сваки укус и стил. Сада јакна са двоструким прсима активно добија на популарности, која лако замењује одећу за једнократну употребу као одећу пословног стила.

Двострука јакна је прототип енглеске војне јакне са свом својом строгошћу и ефикасношћу. Таква јакна је формалнији и уреднији модел, у којем се власник увијек може приказати са најповољније стране. Мушка јакна са два прса препоручује се да носи високе, танке и благо танке мушкарце. Таква јакна се не уклапа у пуне и благо пуне младе људе, јер визуелно повећава груди и стомак, то чини слику још дебљом.

Једнократна јакна разликује се од двоструког по броју редова дугмади. Ако је са једнобојном јакном све јасно, а дугмад се налазе у једном реду у броју од једног до три, онда се дводелна јакна може похвалити са два реда тастера. Најпопуларнији су модели са шест тастера (3 дугмета у сваком реду) и четири дугмета (по 2 дугмета у сваком реду).

Правило које је диктирало закопчавање јакне свим дугмадима је мало застарело. Модернмода каже да је уобичајено да се доњи гумб не причвршћује у јакну са двоструким или једноредним јакнама. Ако човек жели да покаже ширину својих рамена, онда је дозвољено да причврсти доњи тастер, а горњи, напротив, остави откопчан. Више неопрезни мушкарци носе потпуно раскопчану јакну.

Јакна је, пре свега, лице човека, он представља мушку силуету тако успешно као што се комбинује са другим елементима одеће. Хајде да разумемо шта да обучемо са дворедном јакном.

Комбинације јакне

Прво, морате узети у обзир званичну природу догађаја, за пословни састанак довољно је ставити хлаче које одговарају јакни. Треба имати на уму да кошуља, која би по могућности требала бити у свијетлим бојама - бијела, бијела и плава, свијетло плава, блиједо ружичаста, може завирити пола-два центиметра испод рукава јакне.

Ципеле се препоручују да носе антилоп или кожу, класичне ципеле су савршене за овај стил. Ако је ваша слика у опуштеном стилу, можете успјешно комбинирати двоструку јакну с другим типовима хлача према текстури тканине, као што су траперице, самт и памучне хлаче. Да би одабрали све елементе гардеробе у правој схеми боја, креирајте властиту слику овако: тамном јакном, подигните хлаче тон или двије боје лакше и обрнуто. Изгледа прилично елегантна плава јакна са светлијом бојомјеанс, или црна јакна са панталонама од угљена до олова.

Сада разумемо како носити јакну са два прса. Да бисте одредили дужину јакне при одабиру у трговини, морате користити једноставну формулу - измјерити дужину од врха леђа до пода и подијелити на пола.

Недавно су мушкарци носили панталоне и траперице ниског струка, тако да је дуга јакна са два прса најчешћа. Затвара многе недостатке у лику, визуелно повећава раст и смањује број.

Обично се јакне израђују од дебелих тканина - вуне, твида, велвента, рјеђе од камлоте и других материјала. Двострука јакна из камлоте највише подсећа на одећу, или на огртач, који је био популаран у деветнаестом веку. Сама јакна је издужена и уграђена, дугмад су распоређена у два реда на нивоу струка, а цамлот је вунена тканина са меким платном која се удобно и удобно уклапа на носиоца. Двострука јакна од камлоте је савршена као одећа у хладној сезони.

Ако сте одавно желели да напуните своју гардеробу, онда немојте сумњати да је ово одлична идеја. Испод можете погледати фотографије најуспјешнијих дворедних јакни за сваки укус и боју!