Елегантан црно-бели капут: најбољи модели сезоне

Елегантан, а не црно-бијели капут, ствари у женској гардероби можда нећете наћи. Није ни чудо што се његови модни посматрачи позивају на правац Светог Цхиц-а. И ту лежи највећа мистерија - како изабрати и са чиме да је комбинујемо? Вриједи разумјети.

Боја дефинише текстуру и стил

Опишите шта чини црно-бијели капут, једна фраза једноставно није могућа, макар само зато што дизајнери дају модне награде најразличитијим преплитањем ових боја у својим моделима.

И треба почети са њиховом класичном изведбом - употребом црно-бијелих, истински енглеских образаца. У овом случају, говоримо о вертикалном или дијагоналном "кавезу", "гуска стопала", "вида" или "рибље кости". Најспектакуларнији од свих су на капуту од вуне, вуне и твида.

Геометријски обрасци могу се сматрати блиским у духу горе наведеног. Дизајнери активно користе издужене ромбове, "степенице", квадрате, концентричне кругове и још много тога. Понекад се у једном моделу може комбиновати из два или више елемената. Такве варијације су очигледно инспирисане строгим луксузом црно-белих перформанси етничких узорака у Африци, Индији и Латинској Америци. Најбољи материјали за њихово кројење су висококвалитетна трикотажа и танка тканина.

И изванредноизгледати цвјетни и анималистички узорци. Не треба одмах замислити тисак зебре или леопард. Модни дизајнери прузају пажњу прелепим дамама силуете фантазијских птица, изузетне вртне цветове, тропске винове лозе, бршљан и живину. Најпрофитабилнији такви обрасци изгледају на глатким текстурама, на пример, тканинама од кашмира или габардина.

Треба обратити пажњу на бијели капут са црним уметцима. Потоњи најчешће означавају огрлицу, манжетне или рукаве. Али да би дали посебну драж, дизајнери користе црне уметке као нагласак на појединачне елементе: џепове, рубове, цевоводе, дугмад, патентне затвараче или ревере. Ови слојеви су направљени од глатких или финих материјала, као што су кашмир, вуна и, наравно, кожа.

Што се тиче стилова, судећи по фотографијама модних колекција, они могу узети било који рез: класични раван, са мирисом, дуффле капутом, огртачем, превеликом величином, балмаканом, грашком јакном, лоденом (капут чији руб пада испод средње линије). схинс), једнокрвни или двокрилни капут, ластин реп, пончо или поло. Међутим, међу модерним посматрачима сматра се добром формом да се предметна одећа креира на такав начин да се сложени отисак максимално уравнотежи једноставним резом.

Како изабрати модел?

Треба имати на уму да уз сву строгост боја, слој црне и бијеле боје може бити елементи свакодневна и вечерња слика.

За лежеран изглед, црно-бели контролни капут је савршен за свакодневно ношење.У исто вријеме, величина саме ћелије, као и њена изведба (класична или с додатком сивих или црвених нијанси) није битна.Исто важи и за сва друга енглеска тумачења црно-белог узорка.Можете обратити пажњу на геометријске (са изузетком етничке) опције штампања, као и на длаку са уметцима.

Што се тиче вечерњих слика, у овом случају погодни су више анимални и цветни отисци.У исто време, уопште није неопходно да је изведба шаблона била текстилна боја.Вештачки израђени вез (нарочито ручно рађен), као и апли- кати, испуњавају слику додатном велом луксуза.

Осим тога, дивна дама треба да запамти да се црно-бели узорак длаке, без обзира на његово извршење, сматра светлим отиском, и стога може указивати на све мане силуете модне моде.Стога, при одабиру, треба бити пажљив не само на дизајн, већ и на стил који су дизајнери тражили капут.

Комбинација правила


Комбиновањем слоја црне и беле боје прилично је тешко са стилске тачке гледишта.Стога, при одговарању на питање са чиме га носити, стилисти напомињу да је најједноставнији и најповољнији начин дуети са монофонијомгардеробе.

Такав капут најлакше је допунити црним или бијелим детаљима. На пример, комбинација са црном класичном малом хаљином, уским чарапама исте нијансе и чизмама са високим петама ће изгледати елегантно. Направите разне додатке који ће вам помоћи, а избор о њима ће бити објашњен у наставку. Кожа, сива, тамноцрвена и мочварна нијанса су такође идеално повезане са таквим капутом. Али са белом и њеним варијацијама (екру, сиво-бело) треба да будете посебно опрезни - предмет спољне одеће се једноставно може "изгубити" на позадини ствари ове боје, наравно, ако се не ради о оним моделима који су украшени "гуским стопалима" "," Предњи вид ", мала" ћелија ".

Поред тога, можете се "играти" са резом комплементарних ствари. Дакле, што је већи црно-бели отисак на капуту, то је краћа сукња или хаљина. Пратећи ово правило, дозвољена је дивна дама, чак и кратке гаћице. Али, у комбинацији са овим, стилисти инсистирају да, прво, треба да буду слободни и направљени од густе материје (вуна или кожа), а друго, допуњена лабавом блузом, кошуљом или врхом, од шифона или памук.

Смотреть также: 3 стильние тульпановиј шорти: когда виходат и что обладать

Међутим, модерни посматрачи препоручују "игру" са штампаним одевним предметима у комбинацији са црно-белим капутом за храбре даме са префињеним укусом. На пример, можетеобући слободну хоризонталну пругасту хаљину истих нијанси. Но, у овом утјеловљењу, треба имати на уму да узорак на капуту треба бити велик, а на хаљини - мали. Осим тога, преостали детаљи слике чувају се у једној боји: црне или беле ципеле и чарапе.

Избор прибора за црно-бијели капут није тако тежак као што се чини. Требало би почети са чињеницом да они (шалови, рукавице, торбе или шешири) могу направити акценте у боји. Али у овом случају потребно је запамтити да они морају бити изабрани не само у једној боји, већ и у нијанси, и потпуно у складу са типом боје власника субјекта горње гардеробе. Универзални тонови прибора у овом случају су сиви, тамноцрвени или пастелно плави.

Остаје само напоменути да ће црно-бијели капут омогућити прекрасној дами да још једном нагласи своју женственост и осећај за стил, са способношћу да изабере право и елегантно га комбинује са другим објектима слике.