Етна купаћи костими (Етна) - дар за дивне даме

Етна купаћи костими, који су постали популарни на плажи у земљама ЕУ, посебно у Италији и Њемачкој, привлаче пажњу жена широм континента. Али зашто су тако привлачни?

Основа гардеробе на плажи

Пољски купаћи костими Етна - божји дар за оне дивне даме које, поред тога што прате моду на плажи, желе да добију нешто што комбинира удобност и стил. Суштина је у томе што произвођач комбинује изузетне стилове, висококвалитетну тканину и атрактивну луксузну палету.

И вреди почети са тканином која се користи за шивење купаћих костима иу блиском контакту са телом лепе даме. Њену подлогу ткају у Италији, заједно ткајући нити од еластана (до 80%) и специјалну ликру марке Дупонт. Након бојења, материјал се шаље у производњу у Пољској, где се на савременој опреми постављају запањујући стилови који могу украсити било који облик.

Што се тиче стилова које Етна производи сваке године, њихова главна појава су различити модели одвојених купаћих костима. Омиљене су бикиније и халтери, наглашавајући витку фигуру и помп на грудима. На трећем месту по популарности - банда. При изради описа збирки дизајнери су нагласили да овај стил идеално може лежати на грудима, без обзира да ли је раскошан или различит у девојачким облицима.

СвеТри врсте отворених купаћих костима привлаче различите палете боја. Класични монофонски модели представљени на фотографији у Етниним каталозима привлаче низом класичних нијанси црне и сиве боје, као и свијетле или пастелне боје. Али ипак је врхунац купаћих костима са изузетним отисцима. Дизајнери, јасно пратећи и најмању флуктуацију у модним трендовима, нуде прекрасне цветне, етничке, анималистичке, геометријске обрасце, ефективно смјештене и на прслуку и на дну.

Стилови комада нису игнорисани. У већини случајева, они су представљени елегантним халтерима, који су најпогоднији за забаву на плажи или вожњу бродом. Њихова палета, пре свега, одражава светао, свечани изглед - комбинацију класичних нијанси, украса са каменчићима, брошама и медаљонима.

Осим тога, дизајнери Етне нуде широк спектар купаћих гаћица женама које воле сунчати се топлесу. Танга, бикини, клизна са нормалним или високим струком, кратке хлаче, глатка и украшена везицама или џеповима. За разлику од купаћих костима, купаће гаћице су направљене углавном у црној и тамно плавој боји, понекад разблажене црвеним ивицама.

Сродни елементи слике

Али Етна купаћи костими нису једини производ плажне моде који пољски произвођачи нуде прекрасним дамама. ИнПоред ових, дизајнери нуде и плажу.

Најчешће, одабиром савршеног купаћег костима, прекрасна дама поставља питање: како употпунити слику о плажи. Етна нуди изузетне мини-хаљине, летње пончо и тунике. Слободно лежећи, равномерно исечени и са много драперија, са асиметричним рубом и везом, са кратким, дугим или потпуно без рукава, са дубоким резовима или вратом, савршено истичу лепоту купаћих костима.

Ако дивна дама не жели да купи тунику или хаљину, може своју слику употпунити омотачима који се разликују од мини до маки. И за више комфора шармери дизајнери нуде јој да одреди висину реза. Поред тога, плажни ансамбл може бити допуњен мини-кратким хлачама, драпедим наборима на боковима или украшеним флирти лавовима или лептирима.

Све се одвијају у палети боја која у потпуности одражава модне трендове сезоне, још једном наглашавајући да су Етна купаћи костими и сродни елементи изгледа на плажи савршено рјешење за модерну жену која жели купити елегантан сет по разумној цијени.