Година сукње у поду - основа за вечерњу и свечану гардеробу

Клинасте сукње наглашавају милост силуете и изгледају добро на женама било које доби. Година сукње у поду може бити основа за вечерњу или свечану гардеробу, иако се данас ови модели чешће налазе на сликама за сваки дан.

Предности производа

Многе жене повезују годишњу сукњу с модом с краја прошлог стољећа, иако данас дизајнери представљају изузетне моделе који привлаче нестандардним дизајном и свијетлом палетом боја.Модна сукња, скраћена на предњој страни и продужена на полеђини, може постати основа за свакодневну гардеробу . Данас постоје и модели од трапера, спектакуларних кожних сукњи, опција свиле на излазу. Љубитељи рукотворина вољно носе стил плетених сукњи. Стилисти подстичу такве одлуке, јер наглашавају индивидуалност стила и омогућују вам да створите модерну слику урбане жене моде.

Предности годишње сукње укључују његову способност визуелног моделирања фигуре.Помоћу распламсаног дна могуће је балансирати пропорције и уравнотежити горњи део фигуре са доњом . Ако су клинови направљени у контрастним бојама, моћи ћете да сакријете те додатне килограме и визуелно продужите силуету. Подни модели повећавају раст. Сукње са геометријским узоркомимају јединствени оптички ефекат који вам омогућава да се играте са сликом и креирате необично модерно и смело комбиновање.

Измеду осталих предности модела :

 • погодан за жене било ког стаса;
 • наглашава виткост;
 • додаје елеганцију силуети;
 • не излази из моде;
 • је у хармонији са одећом у различитим стиловима.

Упркос корисности годишњег стила сукње, боље га је носити с одјећом у романтичном, пословном или вечерњем стилу. Сукње изгледа добро у комбинацији са ретро одећом и производима у духу бохо.

За пуну девојку, година сукње је прави проналазак. Врхунски модел који је спаљен изгледа посебно добро код жена са фигуром јабуке.

Модели подова савршено уравнотежују фигуру и омогућују да се сакрију те додатне килограме у подручју теле и глежња. Маки сукња, која се шири према доље, балансира широка рамена и масивне груди, доводећи женску фигуру ближе препознатљивом стандарду - силуету пешчаног сата.

Опције комбинације

Да би слика била успешна, треба носити сукњу са предметима одређеног стила и резањем.Сукња-година са прорезом изгледа провокативно и погодна за стварање заводљивих слика . Модели са бајском су намењени за вечерње изласке и посебне прилике. Према томе, такве стваритреба да се носи са производима из чипке, сатенских блуза, модела од гипуре.

Недавно су трапер сукње посебно популарне. Такве производе треба комбиновати са деним мајицама у тонској сукњи или мало лакшим, кратким кожним јакнама, дугим рукавима и мајицама са светлим натписима, провереним кошуљама, обичним рониоцима.

Ако је година сукње направљена од материјала различитих текстура, онда је за врх потребно изабрати производ од сличне тканине.

Често постоје сукње, у којима је база ушивена од густе једночлене тканине, а „реп“ је од чипке или лаке тканине контрастне боје. Чипкаста блуза или кошуља која одговара украсу на сукњи створит ће складну слику.

Шта могу да носим са кожном сукњом? Крзнени производи и трикотажа су у складу са кожом. Диверсификација ансамбла ће бити у стању да:

 • кошуља боје контрастне боје од три четвртине;
 • џемпер В-изреза;
 • једнобојни горњи и кратки сако у тонској сукњи;
 • џемпер са великим плетеницама и слободним резом;
 • плетени џемпер са спуштеним раменом.

Приликом одабира одјеће за пратњу треба се усредоточити на врсту фигуре и стилске преференције у одјећи. Дугогодишње сукње се добро уклапају са блузама у ретро стилу: са узорком „у грашку“, прамац огрлице и висока рамена. Такав ансамбл ће истовремено изгледати умјерено строг и изражајан.Љубитељи удобних и неформалних слика моћи ће да употпуне своју макси-сукњу са маки кошуљом са сељаком са спуштеним раменом, блузама од чича са рукавима, лампом са слободним врхом . Ова друга опција је посебно добра за младе девојке које могу да компензују дискретни рез и максималну дужину сукње са ексцентричним врхом.

Није потребно комбинирати сукњу са блузом пуном волана, набора и волана. Најгора одлука за гардеробу ће бити година сукње у комбинацији са издуженом туником или било којим другим дугорочним производом који остаје преко сукње. Ситуацију можете поправити на следеће начине:

 • дуга мајица може бити везана у чвор у струку;
 • џемпер или џемпер треба да буде увучен у појас;
 • плетена јакна или крзнени прслук остају неспремни, а дуж струка производ се вуче контрастним или широким појасом.

Ако нисте сигурни у своју способност да правилно комбинујете ствари, оставите белу блузу или опремљену кошуљу за годину сукње - ова опција ће одговарати жени било које доби и за сваку прилику.

Обувки и аксессуари дла сукна-год до пода

Маки сукње са клином добро се слажу са ципелама на петама. То могу бити практичне судске обуће,лаконске чизме или сандале затвореног типа. Девојчице малог стаса могу се обући испод сукње на ципелама или клиновима за подне платформе.

Без обзира на стил, боју и текстуру сукње, модел у поду захтева пету. Сукње-године се не комбинују са ципелама у спортском стилу, као и производима искрено бруталног смисла. Чак и моделе трапера треба носити са елегантним женским ципелама.

Високе девојке могу да обуку мале чизме на чизми, као и чизме са ниским клиновима . Што се тиче прибора, њихов избор је одређен стилском оријентацијом слике. Маки сукња је у хармонији са класичним врећама средње величине и вечерњим спојкама. Елегантна торба за торбе или сажетак ће моћи да употпуне пословни имиџ. Додаци у спортском стилу су релевантни само у комбинацији са сукњама, годину дана скраћеног реза.