Хаљина са корзетом: створите заводљиву и шармантну слику

Примамљиво је истицати женску силуету, умјесто да ову хаљину направимо корзетом, а не може ни једна ставка женске гардеробе.Савршено подешава фигуру, доводећи је до идеалне силуете Хоургласс-а.Међутим, најлепше даме повезују овај стил искључиво са свечаним приликама.Али модни дизајнери и стилисти су сигурни да се хаљине, које се темеље на корзету, могу носити у било које вријеме, ако одаберете прави модел и окружите га правим елементима слике.

О корзет хаљини

Још увијек релативно недавно, хаљине на бази корзетабиле су основа гардеробе свих дивних дама.Међутим, њихова популарност се постепено повукла испред слободног реза, враћајући се само са пин-уп стилом.Сада, судећи по фотографијама модних колекција и блогова, оне се појављују не само у вечерњим сатима, већ иу свакодневним сликама.Тајна је скривена у самом корзету.

Модерна верзија има најбоље карактеристике класичних модела.Почиње на средишњој линији између кукова и струка, круто покрива торзо до линије попрсја и њежно га подиже, затварајући га у чаше.Потоњи могу бити наглашени и скривени, али се увијек уздижу изнад нивоа средине груди.Међутим, сам корзет немамора имати облик "бустиер". Ова хаљина дизајнери поставити шармантан деколтеа "квадрат" или у облику слова В, покрити рамена различитих дужина с рукавима.

Што се тиче руба, он може бити било шта у корзетској хаљини: почевши од чврсто уклапајуће фигурице и завршавајући са варијацијама на тему „туту“. Такође треба напоменути да се сам руб може одвојити од корзета или је логично наставити га.

Свакодневни модели

Свакодневни модели су, пре свега, летње хаљине са корзетом. Они су у облику бустие са наглашеним чашама и отвореном линијом рамена и руку. У летњим верзијама се веома ретко користи везивање. Чак и његово присуство је више декоративно. Али драпирање у грудима је веома уобичајено. Гледајући моделе, можете видјети да је већина њих кратка до линије кољена. Сам руб се изводи у разноврсном резу. Може се представити са "оловком", равном сукњом, "тулипаном", полу-сунцем или "балоном".

Овако широк спектар стилова вам омогућава да изаберете веома интересантно решење за тканину. Заједно са традиционалним лаким тканинама - танка камбрица, памук, шифон и дрес - користе се густи материјали - трапер, лан и танка вуна. За зимске опције дизајнери чак користе и баршун.

Атрактивна палета боја. Чудно, али за свакодневне изборе нуди се много монофонијемодели, укључујућицрна, беж, жута и друга.Али стилисти препоручују да обратите пажњу на штампане хаљине: мали цветни, фантазијски, геометријски узорак.Посебно пажљиво у свакодневним моделима треба користити животињски отисак.Најбоље је изабрати оне које се не изводе у природним нијансама, на пример, леопардне тачке у златно-плавој палети.Ова препорука је објашњена врло једноставно: корзет у хаљини додаје свој део сексуалности слици, а грабежљивац, у природним тоновима, отисак може да учини слику простом.

44]

Хаљине за свечану пригоду

Хаљине на основи корзета сматрају се једним од најпопуларнијих модела у стварању слика за посебне прилике.Имају различите дужине, од мини линије до "до пода", различитог степена уклапања руба и веома различите изведбе ивице.И зато што сваки тип стила заслужује посебно разматрање.

​​

Хаљине на корзет бази и са дугом сукњом су класични модел, тако драги дизајнери вјенчања и вечерње моде. У њима се корзет може или прошити (увијек на линији струка) или се може одвојити.У овом другом случају, завршава се у средини бутине, формирајући аналогију крутог, понекад асиметричног баскијског.Руб има облик звонасте сукње, годину дана, А-силуету, па чак и "Принцезу".Али перформансе тканиневеома конзервативна: свила и њене сорте, укључујући панне. Препоручује се да палету боја одржавате у једној боји: бела, беж, дубоко плава, смарагдна, црвене нијансе идеално наглашавају озбиљност слике. Међутим, дозвољено је коришћење контрастних дуета и мешање два или три тона исте боје.

Хаљине са корзетом и пуном сукњом - модел са много опција. У њима, корзет може везати и иза и испред, што увелико привлачи љубитеље пин-уп и готичких стилова. Хем је направљен на различите начине: може бити "звоно" у којем су сукње постављене једна на другу, формирајући каскаду, америчку сукњу, чији слојеви тила стварају ефект туту полу-сунце. У овом случају, дужина не мора нужно да достигне ниво глежњева. Напротив, у најпопуларнијим моделима руб руба се не спушта испод линије кољена, што их чини веома погодном основом за слику на матури. Палета тканина садржи традиционалне тканине за израду вечерњих хаљина. Али у исто време шифон, свила, сатенски модели коегзистирају са онима из органзе, разних врста памука и тила. Овако занимљив избор омогућава вам да креирате не само једноставне моделе, већ и активно користите вез у горњем слоју са нитима, камењем и чипком.

Коктел хаљина са корзетом ће се свидети девојкама које више воле да комбинују удобност и стил. Њихова препознатљива особина је потпуно или полуотворена линија рамена и руку, дизајн врха корзета у облику бандоа или "срца", као и дужина сукње која не пада испод линије кољена. Сам руб може бити пахуљаст или клизав: кројен је у облику тулипана, балона, мириса, полусунца, оловке и многих других. За ову врсту тканине са ефектом истезања. Палета боја укључује апсолутно све одлуке о нијансама и узорцима.

Последњи подтип је дошао у вечерњу моду од живахних цанцан плесача - ова хаљина са корзетом и возом. Разликује се величанственим асиметричним рубом: скраћено изнад линије кољена испред и спуштањем испод линије глежњева иза. У овом случају, петља може бити двослојна и, ако је потребно, откачити. Још једна интересантна особина таквих хаљина са корзет базом је чињеница да сам корзет има најмекшану текстуру, а руб је, напротив, украшен хоризонталним и дијагоналним драперијама, воланима, вишеслојним везицама и набори. Палета боја, поред већ описаних опција, омогућава активно укључивање предаторских анималистичких отисака, под условом да постоји одлична изведба руба.

Правила за избор и везивање

Хаљина са корзетом изгледа да је идеална опција која може да украси било коју фигуру.Али за овотреба одабрати врсту и степен "утиазхки". И зато што се дневна или вечерња хаљина са корзетом ни у ком случају не може купити без уградње.

Други аспект удобног ношења дотичног артикла је како је прикладније везати стезник на хаљини, под условом да га он има. Постоје три врсте везивања: предњи, задњи и бочни. Леђа, која се налазе на леђима, је најефикаснија форма за корекцију.

Овај метод је најчешћи у вечерњим и вјенчаним моделима. Лоша страна тога је да дивна дама неће моћи самостално да затегне такву хаљину. Предњи и страни типични за свакодневне изборе. Како њихова имена имплицирају, везивање се врши испред и са стране. Оба типа омогућавају власнику хаљине на бази корзета да самостално подешава степен уградње и корекције силуете. Лоша страна овог типа “растезања” је да је за успјешно давање цифре жељене пропорције, потребно вјежбати поштено у исправној везици.

Трећи критеријум је облик силуете прелепе даме. Без обзира да ли је изабрана корзетска хаљина за пуну или танку девојку, она ће идеално пасти у три основне врсте силуете: Крушка , Обрнути троугао и Пешчаник ". За Аппле и "Правоугаоник" стилисти препоручују да се изаберу модели са јаким потком дуж струка, или са уметцима за чипке који се налазе на нивоу кукова и груди.

Субтилности креирања слика

Стилисти се слажу да само хаљине на бази корзета требају само додатак правилно одабраног прибора и обуће. Ово је делимично тачно, али свакодневне опције дозвољавају додавање предметне гардеробе другим елементима.

Вечерње, а посебно пахуљасте хаљине с корзетом захтијевају обавезно укључивање у слику ципела с високом петом. Да би постигли успешан изглед, стилисти препоручују да изаберете полуотворене моделе ципела и чизама (на пример, са отвореним носом), као и сандале. Торба за квачило или торбицу, наушнице и наруквице ће вам помоћи да завршите слику. И боље је одбити огрлицу и ланце, јер они ће преоптеретити слику, већ украшену корзетом.

У свакодневном изгледу, изграђеном на основи корзетске хаљине, допуштено је укључити и равне ципеле и мале пете, отворене и затворене. Поред тога, да би се створили облици у различитим правцима, стилисти препоручују да се хаљини (за посао) дода јакна, џемпер или летњи капут (за романтичну) или кожна јакна (за глам роцк). Последњи елемент је торба. То може бити актовка или мини торбица са ланцем или траком или чак руксак. Али што се тиче прибора - правила остају иста, осим шалова и штолова,користи се као декорација врата.

Хаљина с корзетом може попримити тако различите облике да њено укључивање у женску гардеробу постаје категорија која мора да има, иако под условом да је исправно одабрана и комбинована на слици. 106 \ т