Хаљина за дјевојчице је универзална одјећа за сваки одмор.

Слатка слика Мини Моусе-а може лако да направи хаљину за дјевојчице. А захваљујући напорима дечјих дизајнера, овај светли комад одеће постао је једна од универзалних одела, која ће се лако уклопити у свечани и свакодневни изглед.

Штампа и њена игра у кројевима и тканинама

С обзиром на фотографије различитих хаљина са принтом од грашка, сретни власници њихових кћерки могу бирати врло забавне моделе. У зависности од годишњег доба или прилике за коју је изабрана одећа, дизајнери им дају изузетан и разноврстан рез.

Горе поменути "мини миш" је класичан стил . Ова хаљина има пахуљасту сукњу и рукав-фењере, украшене украсима. У њему су бијели грашак на црвеној подлози елегантно допуњен црном нијансом стезника. И ово није једина опција за резање.

Најчешћи стил је сундресс.Таква једноставна верзија је идеална за свечани принт “грашак” и омогућава да се он укључи у лежеран изглед. Близу овог реза "у духу" се облачи "трапез" и "А-силуета". Они често користе принцип "каскадног слојевања", што подразумева активну хоризонталну драперију у облику волана. Сва три модела су веома различита по дужини.почевши од средине бутине и завршавајући на линији глежња. Веома често у њима, заједно са голим раменима, дечји дизајнери користе рукаве "светиљке" и "латице", претварајући свакодневне моделе у луксузне елегантне хаљине. Друге опције су доступне за дјевојке с точкицама. Као прво, то су хаљине у којима је руб изведен у облику пахуљасте “америчке” сукње. Бројне сукње од ваздушног материјала прекривене су дебелом тканином која ствара ефекат облака. Веома популаран за дечије моделе сматра се хаљина изрезана у стилу 40-их. Полу-горњи и рубни, направљени у техници "сунца" или "полусунца", омогућују вам да претворите малу модницу у једну од Диор музика у његовим колекцијама Нев Лоок-а. Посебност дечјих модела ове варијанте резања је деколте плитког „чамца“.

Такво богатство опција одређује широк спектар материјала који се користе. Дечије хаљине са точкицама се шиве углавном од природних материјала: памука или сатена. Први је погодан за свакодневно ношење, а други - за свечани. Међутим, за празничне опције могу се користити панбарх и свила, као и било која друга глатка материја. Али подсукње шива тила, која идеално задржава дати облик.

Палета боја је посвећена отиску грашка. Класични дует је у овом случајусложени бели грашак и црвена позадина. Али дизајнери нуде и друге комбинације: црвена, црна, ружичаста, зелена, плава, златни грашак и бела позадина, и обрнуто. Такође треба напоменути да у моделима за децу „грашак“ не мора бити исте боје или једнаке величине. Модни дизајнери нуде младим женама модних опција три или више нијанси "кругова". Осим тога, описани узорак на хаљини може се употпунити цвијећем, луковима и монофоним пругама које указују на струк, капију или руб сукње. Ако хаљина има видљиве подсукње, оне се изводе у једној боји без отиска, понављајући основни тон.

Избор правог модела

Међу разноликостима је прилично тешко наћи праву хаљину са точкицама. За девојчице предшколског узраста, модели од памука су најбоља опција и нису у стању да се огребу по дечјој кожи. Ако је избор пао на опције ушивене из другог материјала, онда би требало осигурати да имају облогу.

Доб такође утиче на то који стил најбоље преферира. Девојка млађа од 7 година шармантно изгледа у Мини Моусе хаљини у свакој ситуацији. За оне који су већ почели студирати у нижим разредима, такав рез је најбоље оставити за тематски одмор. За свечане прилике или одлазак у позоришну хаљину са отиском “грашка”, треба да одаберете рез “А-силуета” или интерпретацију Нев Лоок-аумирујуће нијансе, попут плавих или прашњавих ружа. У забавној и несташној атмосфери дечјег празника, идеална је слика изграђена на хаљини са “америчком” сукњом. Успут, за дјевојчице до 3 године, овај стил с отиском "грашка" погодан је искључиво за фотографирање.

Како да победимо хаљину са сликама?

Испис „грашка“ је првобитно представљен као празник. Али варијанте изрезивања и изведбе тканине омогућују вам да креирате слике и за редовну шетњу и за прославу.

Дакле, у свакодневном животу, пахуљаста хаљина за дјевојку у точкицама може се допунити само балетним ципелама и панамом, понављајући основни тон. Стилови трапеза, А-силуете и трапеза изгледају много занимљивије. Могу се комбиновати као и пуффи модели. Али, имајући у виду активну природу деце, практичније је допунити их чврстим капризом или тајицама контрастног тона, бирајући сандале, еспадриле или патике. У деми-сезонским верзијама, стилисти препоручују промену уобичајених уских чарапа до панталона или фармерки и бацање на дечју верзију капута или једнобојног капута. Међутим, за љубитеље спортског смјера, монофоне напухане прслуке контрастних “грашка”, пастелних нијанси, дебелих хулахопака и тенисица савршене су за хаљину.

Прочитајте такође: Тренерка за девојке: модели, материјали, боје

За церемонијалне догађаје, као што је дипломски вртић или основна школа, сликамало другачије. Хаљина у грашку постаје центар у њој и наглашена је светлим појасом. То може бити врпца или ремен с великим декоративним елементом - лук или цвијет. У случају хладног времена, дјевојка може бацити болеро преко рамена. Најбоље је да се исече из густе, глатке текстуре тканине (сатен) или, напротив, лагане чипкасте тканине. Допуните слику обавезно гаћицама и ципелама. Коса младе модне жене најбоље се сакупља и украшава рубом са украшеним луком са отиском који је у питању.

У закључку, остаје само да се напомене да ће куповина хаљине за пунку за гардеробу дјевојчице бити успјешна куповина за родитеље и први корак њихове кћери у стилски свијет.