Изабрали смо прибор за плаву хаљину

Одабир прибора за плаву хаљину је веома занимљив стилски задатак. Уосталом, у истом стилу и нијанси, они могу креирати слике у савршено различитим модним правцима са таквим комплексом у комбинацији гардеробе.

Цасуал лоок

Када је у питању лежеран изглед, можете изабрати додатну опрему за плаву хаљину, ослањајући се не само на одабрани модел хаљине, већ и на стилски смјер који је лијепа дама одлучила да утјеловљује у свом изгледу.

У већини случајева, власници хаљина са знаковима су ограничени на појас.Избор је концизан и генерално исправан. Његова палета боја може бити класична (црна или бијела) и може пренијети расположење лијепе даме. Препоручује се да започнете своје експерименте са смеђом скалом, играјући ширину ове додатне опреме. У зависности од расположења и изабране ципеле, појас може бити широк са етничким украсима или, напротив, танак, одражавајући романтично расположење власника. У овом другом случају, нијанса се може изабрати у ружичастој или лила пастелној палети, посебно ако је слика направљена за плавушу. За оне који желе да додају осветљеност слици, стилисти препоручују да класичној торби додате изглед, али са предаторским отиском, чији главни тон понавља бојупојас.

Уопштено, тЕматика торбе као додатак светлом комаду одеће је веома интересантна.На много начина, оно што би требало да буде, одређује исечак хаљине. Дакле, судећи по фотографији модних блогова, у уличном стилу, предност се даје торби, ковертама или замени их великим канџама. У овом случају, боја торбе може бити једнобојна, не само са већ споменутим појасом, већ и са ципелама. Улични шик нуди руксаке, торбе за пртљаг, псе или поштаре, које су у контрасту са хаљином плаве боје са распоном боја, посебно ако је скројена у грчком стилу.

И не отпуштајте шешири.На пример, плава хаљина са црвеним прибором у облику појаса или рукавица савршено ће употпунити спуштену капу исте боје. За мање живописну слику, нијансу ове широко ободне фризуре можете изабрати у њежној пастелној палети од нане, зелене, жуте или смеђе боје. Ако је слика одабрана у Цасуал смјеру, онда се лијепој дами препоручује да испроба Бретон модел или трибле са тако свијетлом хаљином, али да буде изведена у најприроднијим бојама беж и зелене.

Још један хеадпиеце ће бити марама за главу, која обавља и улогу фризуре и фризуре.Дакле, овај прибор, украшен отиском у белим тачкама,Савршено за завршетак слике у морском или сеоском стилу. Светле нијансе и обрасци црвене, наранџасте или жуте палете помоћи ће вам да створите изглед са лаганим преклопом пин-уп.

Одвојено, вреди споменути који прибор одговара плавој хаљини на под када се разматра његова свакодневна верзија. Стилисти препоручују да се ограниче на минимум накита, фокусирајући их на најатрактивнију област. Дакле, за власнике танких зглобова приказане су масивне наруквице у етно стилу, за даме са савршеним деколтеом - огрлице, привјесци или ланци који се подударају са деколтеом, и они који имају предивне наушнице. На опуштен начин, треба дати предност накиту, остављајући драгуље за другу прилику. Бирајући накит, треба се сетити да је средиште слике у овом случају управо хаљина у поду плаве нијансе, а додаци само гледају далеко од могућих мана на слици.

Идеалан избор за канцеларију

У пословном стилу, исправно одабрани прибор за плаву плаштну хаљину (главни стил пословног стила) постаје нагласак који формира центар. Њихов распон боја је препоручен од стране стручњака у изради слика које треба ограничити на смеђу, беж, црну или сиву. Ову опрему употпуњују танки метални привјесци или наушнице класичног стила, као и сатови на металној наруквици. Као одступање од неких правила у оквиру класичног пословног стила плава хаљинаможе употпунити обичан или двобојни шал.Међутим, треба бити опрезан да не буде сличан стилу стјуардеса.Слика се попуњава строгим црним актовкама и /или торбама.

Видети также: Нарукваниа из природного камена: както вибрать

53]

Стилисти пружају већу слободу нудећи прибор за плаву хаљину у правцу Смарт-Цасуал. Вреди почети са њиховом палетом.Уместо оних описаних раније, лепе даме могу експериментисати са пригушеним тоновима црвене, зелене и жуте боје.Истовремено, за разлику од строго пословног и свакодневног, сав прибор у том правцу може се чувати у једном тону, укључујући и ципеле.Међутим, треба се сетити да су активни тонови (на пример, љубичаста) најприкладнији за паметне бринете у Смарт-Цасуалу.Но, власници различитих боја косе је боље примијенити у пастелним бојама.

Што се тиче прибора, у овом стилском смјеру они су одабрани у концизној форми: танки ремени, елегантни ланци и мале наушнице.Покривала за главу на овој слици могу бити представљена неутрално или у боји ципела са хуеовом хијерархијом, слоуцхи или цлоцхе.Али избор врећица је веома разнолик, у распону од "омотнице" и завршава се "портфолиом", узимајући у сјену један од додатака.

Посебно је вриједан пажње прибор за тамно плаву хаљину у пословном стилу.За њих, стилисти препоручују да изаберете класичну палету топлих боја.бело и беж. Сам тон хаљине неизбјежно ће или дати доба дивне даме, или претјерано побиједити бијелу кожу. Зато при избору накита, појаса, покривала за главу или мараме за врат треба пажљиво процијенити свој тип боје и изабрати додатну опрему.

Правила за избор в свечаните случаи

Прибор за плаву вечерњу хаљину треба одабрати на основу правила облачења наведеног у позиву.

Бијела кравата предвиђа да прекрасна дама може допунити своју плаву (и нужно тамну) хаљину само накитом од драгог камења и метала, с бијелим, црним или дугим рукавицама, црним или понављајућим одећа са високим потпетицама и ножним чарапама. Под условом да су рамена у хаљини огољена, најстрожи начин облачења омогућава вам да баците на њих крзно болеро. Ако је потребно, слику, судећи по фотографији, можете да завршите вашу слику са малим квачилом.

Смотреть также: Пандора наруквици (Пандора) с шармами

Одређену "слободу" у одабиру прибора обезбеђује црно кравата. Већ горе описаним строгим стручњацима за одећу допушта се ношење сата украшеног драгим камењем умјесто наруквице, али у исто вријеме направљеног од злата или сребра. Међу паровима ципела, предност се ипак даје ципелама у тону хаљине, чак и ако плава хаљина прихвати миди дужину. А директнонакит, накит се не може носити, замјењујући их статусним накитом који је у контрасту с хаљином. Важно је запамтити да дневна слика у овој хаљини подразумијева ношење шешира. “Таблет” или широки обод - модел се одређује у зависности од тога где ће се догађај одржати. Али овде се палета боја у оба случаја бира у зависности од врсте боје лепе даме. И на крају, квачило. Његова боја може одјекивати у тону хаљине, а може наставити и палету накита. У овом случају, важан услов је разлика тона у боји ципела.

Приликом одабира прибора за плаву хаљину, када је на позиву приказана шифра коктела, лијепој дами се препоручује да се фокусира на свијетли накит који одговара боји ципела или сандала. Ципеле у овом случају морају бити високо потпете, без обзира на пригоду (за свадбену, дневну или вечерњу манифестацију), на коју је временски распоред облачења. За разлику од два горе описана типа слика, у разматраној додатној торби може се представити квачило, као и квадратна, овална или дизајнерска мини врећа на танком ланцу. У овом случају, стилистима је дозвољено да изаберу боју која за њу наглашава слику.

У случају плаве хаљине, додаци могу да доведу слику до савршенства, и зато је важно приступити њиховом избору, слиједећи све препоруке стилиста.