Избор дјечје ципеле на платформи: основни захтјеви

Дјечије ципеле, представљене на полицама трговина, су веома разноврсне. Једна од опција су дечије ципеле на платформи, такве су ципеле прилично функционалне, практичне и сигурне, под условом да је платформа ниска, а саме ципеле направљене од природних материјала - текстила, коже, антилопа.

Платформа је раван, дебели ђон, док се за дечје ципеле може користити платформа висине 1-2 цм.У моделима обуће за средњошколце, платформа се може комбиновати са ниским клином или равном петом.

Фотографије модела дјечије ципеле на платформи ће осигурати да ове ципеле нису само практичне, већ и лијепе.

Садржај
  1. Захтеви за хигијену
  2. Модели

Захтеви за хигијену

Дечје ципеле морају испуњавати одређене хигијенске захтјеве, јер ципеле лошег квалитета могу узроковати здравствене проблеме. Главни знаци сигурне дечије ципеле:

  • Природни материјали . Најбоље је купити ципеле направљене од праве коже, у таквим ципелама се зноје стопала, тако да ће дијете бити удобније. Модели од праве коже нису јефтини, па понекад морате тражити компромисе.Можете купити еко кожне ципеле (умјетну замјену за природне материјале), али ђон у дјечјим ципелама мора бити израђен од природног материјала . За љето можете купититекстилне ципеле на платформи.

  • Еластични потплат . Ђон дечије ципеле треба да се савија добро, хода у ципелама са дебелим, тврдим ђоном - то је тежак, а не најкориснији тест за дете.

  • Мала тежина . Дјечје ципеле не смију бити тешке. Због тога је пожељно одабрати моделе на платформи од лаких полимерних материјала.

  • Спољашњи потплат . Присуство рељефа на ђону чини ципеле мање склиским. За децу је веома важан неклизајући ђон, јер мале девојчице не седе са мајком увек за ручком. Чешће трче, тако да морате смањити ризик од падова узрокованих сувише глатким и стога превише клизавим потплатом.

  • Висина . Родитељи треба да схвате да ципеле високе платформе за децу нису најбољи избор. Модерне пењалице са платформом велике висине, коју тинејџери толико воле, могу носити само старије девојке (од 14-16 година). Али такве ципеле не би требале постати свакодневне.

Модели

Разумећемо какве су ципеле за девојке на платформи данас у моди. Дизајнери нуде разне моделе, тако да ће избор бити прилично широк.

Спортски стил

Многе девојке воле спортску одећу, тако да су ципеле као клизне ципеле савршене за њих,патике и патике на платформи. Ове ципеле су на меком, еластичном ђону, складно изгледа са одећом слободног стила, девојке од 8 година могу носити такве ципеле.

Модне тенисице на платформи личе на мале спортске папуче које многи родитељи памте из детињства.Користећи патике, можете креирати разне занимљиве слике, ова ципела је комбинована не само са фармеркама, већ и са хаљинама и сукњама . Боје се могу мијењати, неутралне су до свијетле, киселе.

Слип-онс се називају ципеле са дебелим ђоном од текстила, коже или антилопа. За разлику од ципеле, клизачи немају везице, то јест, врло их је лако обући и скинути, али нису фиксирани на стопалу. Такви модели препоручују куповину за дјевојчице преко 10 година. Дизајн ове ципеле је обично најједноставнији, клизачи могу бити монофони или имају узорак.

Носите патике са слободном одећом, које се могу носити са уским панталонама, траперицама, кратким хлачама или сукњама или хаљинама.

Сницкерс (или патике) се називају платформске ципеле, које представљају неку врсту "симбиозе" патика и патика, међутим, патике немају изражен спортски дизајн. Сницкерси имају масиван врх и дебеле потплате, можете их носити преко 12 година.

Мари Јане

Овај класични модел има раван ђон, низакквадратне пете, заобљени ножни прст и трака, налази се у успону. Међутим, девојчице од 14 до 16 година могу изабрати мало модификован модел - школске ципеле на платформи. Ова опција има ниску платформу, комбинирану са петом.

Обућа Мари Јане савршено се уклапају у школске униформе, али овај модел је погодан не само за учење. Постоје елегантне опције. Бијеле или сребрне ципеле, украшене каменчићима, изгледају сјајно са коктел хаљинама у пастелним бојама.

Црееперс

Црееперс (црееперс) се називају ципелама на платформи на високом нивоу. Врх може бити израђен у облику ципела са везицама или ципелама. Ово је прилично шокантан модел који се савршено уклапа у широк спектар ансамбала.

Пузавице се не би требале носити у школи, јер се не комбинују са пословном одјећом. Поред тога, стилисти не препоручују ношење ових ципела приликом посете позориштима, изложбама и свечаним догађајима. Пузавице се савршено уклапају у слободне саставе, могу се носити са панталонама, кратким хлачама, траперицама. Веома оригинални ансамбли се добијају комбиновањем пузаваца са женским кратким хаљинама и сукњама.

Флип Флопс

Још једна опција за дечије ципеле на платформи су флип-флопс. Ово су ципеле за плажу, не би их требало носити у граду. Веома је удобно имати платформу у ципелама за плажу,посебно ако је плажа шљунчана. Пјешицећи ципеле на платформи дуж плаже, дијете неће повриједити прсте.

Дечији вијетнамски, по правилу, имају мекани полимер. Ципеле су често обојене у ружичасте или друге пастелне нијансе, а унутрашњост ђона често је украшена цвјетним отиском или сликама ликова из цртића. Траке које причвршћују ципеле на стопалу могу бити украшене куглицама, чипкама, луковима, итд.

Дакле, дечије ципеле на платформи су представљене широким избором модела од флип флопс до школске обуће и нечувених пузаваца. Када изаберете модел, морате узети у обзир старост младе жене, до 14 -16 година, ношење ципела са платформом већом од два центиметра не препоручује се.