Изрезани џемпер: оригинални стил за зиму и лето

Плетени џемпери дугују свој изглед древним грчким рибарима. Одјећа ткана од пређе била је практична и топла, добро заштићена од влаге и хладноће. Након много стотина година, џемпер је ушао у женску гардеробу и чврсто се смјестио у њој. Модерни стилисти идентификују појединачне модне трендове за трикотажу, посвећену различитим стиловима. Један од актуелних трендова ове сезоне је женски изрезани џемпер. Оригинални стил даје право задовољство својим власницима, пружајући прилику да изгледају атрактивно и опуштено.

Које је друго име за кратки џемпер? Модни артикли немају одређено име. Уобичајено, може се приписати категорији ствари које су сезонски прилагођене.

Одежда в современном стиле с фотографии

Дужина модерног производа укључује једва покривени трбух. Џемпер са скраћеним фронтом и потпуно га разоткрива. Таква одећа изгледа веома невидљиво и спектакуларно. Али то је само у случају када девојка има савршене телесне пропорције и вани је топло. Али ипак, плетени џемпер треба да обавља своју главну функцију - да загреје тело. Како носити у овом случају кратке ствари у хладном и кишном времену?

Ако жена преферира џемпер као самосталну одјећу, онда се његова кратка дужина компензира сукњом или високим струкама. У овом случају, тело ћепотпуно затворена за удобност и топлину. Треба избегавати лабаву подлогу, која костиму може дати безобличан и чак неуредан изглед. Боље је дати предност прикладним стварима.

Шта могу да носим са обрезаним џемпером?

Жеља да се диверсификује ваш ормар помоћи ће у стварању ансамбала који се могу носити из било којег разлога. Прва верзија успешног сета - вишеслојно одело. У овом случају, преко дуге одјеће носе кратке производе. На пример, дуги бели алкохолни дрес и дуги рукав (танке мајице са дугим рукавима) се додају у сиве панталоне за свакодневну употребу. Логичан крај слике ће бити слободан сиви џемпер са еластичним дном.

Вишеслојни комплети су карактеристични по својој универзалној намени. Могу се успјешно носити жене било које старосне категорије. Комбинација ствари различитих дужина успјешно скрива евентуалне недостатке.

Још један начин да се џемпер успешно комбинује са другим гардеробером заснован је на принципу омладинског стила. То значи да се кратки џемпер може носити на било којој основној основи: голф, дрес, тема, хаљина.

У овом сету, важну улогу имају консонанције боја. Одјећа може бити контрастна или комбинирана. На пример, као основа се узима бијели бадлон (долчевита с кратком огрлицом). Савршено ће се уклопитиПлави обрубљени џемпер са плавом сукњом од трапера. У горњем делу можете комбиновати две пастелне боје - бледо плаву мајицу и крем џемпер. Мршаве беж или млијечне чоколадне хлаче ће надопунити нежни пар добро.

Кројчани џемпер се добро уклапа са пахуљастом кратком сукњом. Предуслов треба да буде чврста основа. За жене са неидеалним облицима, ансамбл се може допунити широким појасом, који савршено разликује струк. Кожни појасеви са великим копчама изгледају посебно повољно.