Изузетан стил одеће - без величине и оквира

Желите ли увијек остати у модном тренду и створити разне лукове? Онда свакако треба обратити пажњу на необичан стил превелике одеће. Последњих година он самоуверено добија на замаху и примећен је у колекцијама најеминентнијих цоутуриера. Огромна одећа, преведена са енглеског "оверсизе", је не-тривијално решење за оне људе који воле ствари, удобне и оригиналне. Да бисте се осећали сигурније када стварате модерне лукове, требало би да следите нека правила.

Историја развоја превеликог стила?

Током протеклих стотину година, пространи и обимни модели су више пута држали водеће положаје на свјетским модним пистама. Још двадесетих година прошлог века, широке хаљине и блузе, које симболизују слободу новог живота, замениле су уске корзете. Изглед и дистрибуција елегантних ваздушних тканина у наредним деценијама инспирисали су дизајнере да направе оригиналне стилове.

Следећи талас моде за широку одећу дошао је у револуционарним седамдесетим. Тада је цео свет обукао расплете панталоне и хаљине у стилу хипија. Касније, прекоморске моделе су покупили љубитељи хип-хоп субкултуре. Хвала многим познатимамузичари, уметници, певачи, широке панталоне, бездимензионалне мајице и кошуље постали су светски тренд.

Као посебан, упечатљив модни тренд, превелики стил облачења појавио се на модној писти захваљујући чувеном произвођачу Такада Кензу. Прво је покушао да комбинује традиционалне европске и јапанске културолошке мотиве у одећи. Узимајући у обзир тренд западне моде, дизајнер их је обогатио елементима оријенталне кимоно хаљине. Као резултат тога, појавиле су се изванредне одоре слободне силуете, стварајући удобност и удобност.

Прогласивши се читавом свету, превелики стил почео се брзо развијати, што се одразило на његове различите манифестације. Стилисти су створили не само обимну одећу, већ и ствари са одвојеним претерано увећаним детаљима костима. На пример, веома широк овратник, који се може претворити у волуминозну капуљачу, изгледа спектакуларно. Атрактиван изглед величанствене тулипанске сукње или простране јакне са ниском линијом рамена и пространим рукавима. Опције за модерне моделе појављују се свакодневно.

На први поглед може се чинити да је довољно купити већу количину коју волите и одмах се наћи у тренду. У ствари, ово је погрешно схватање, јер прави надзор подразумева присуство вештачки увећаних појединачних делова на позадини потпуне усклађености са основним обрасцима резања. ТакоПанталоне могу имати врећаст изглед, али јасно одговарају стандардној величини у куковима и струку. Чини се да пространа скакачица није уклоњена из туђег рамена, али изгледа угодно и удобно.

Уметност креирања превеликих лукова

Тумачење имена модерног тока имплицира релевантност предмета одеће или појединачних предмета који имају димензије много више од уобичајеног. Овај стил може бити дискретан и искрено храбар.

Оверсеас дозвољава да користите све што вам се свиђа. Важно је да будете у стању да складно комбинујете врећасту одећу са другим одевним предметима. Ово ће помоћи да се нагласци дистрибуирају у креираним сликама. Покушајте да до волуметријских производа дођете обузданим силуета.

Немогуће је комбиновати неколико предмета волуметријског облика у једном оделу. Ово ствара сувише замагљен и безобличан облик фигуре, која није у стању да украси лук. Комбинација бесплатног пуловерског и демократског дечка изгледа одлично. Пространа јакна ће бити права декорација слике, ако јој додате чврсти врх и мршаве панталоне.

Када стављате превелике хаљине, одбаците штикле у корист клинастих пета, ниске потпетице или равне пете. Одличан додатак модиСлика је велики накит и прибор. Изаберите масивне перле, масивне ланце, наочаре за сунце са великим наочарима. Такви детаљи ће бити вриједна декорација костима.

Још једна важна ствар коју треба узети у обзир приликом дизајнирања модерног лука је наношење слојева. Комбинација неколико објеката у једном ансамблу помаже да се нагласи достојанство фигуре и одврати поглед од постојећих недостатака у стасу. Користите дуге тунике, хаљине са кимоно рукавима, или тулипане облике са другим предметима.

Ако пажљиво погледате фотографије ствари у превеликом стилу, постаје јасно да их одликује ретка разноврсност. Модни лук могу цијенити љубитељи одјеће у духу етно, цасуал, као и љубитељи романтичних и спортских трендова. Превелике карактеристике се чак проширују и на канцеларијски код одијевања. Довољно је да се у костим уђе бар један стилски елемент, а може се добити и оригинални пословни лук.

Оверсеас Стиле фор Фат Вомен

Ово изгледа прилично изненађујуће, али обимне ствари стварају илузију крхкости и несигурности дјевојачке фигуре. Из тог разлога, предлажу се да их носе жене са мањим инвалидитетом. Ако се осјећате угодно у уској хаљини, слободно је носите. Простран превелики силуетни капут савршено ће се маскиратишироки бокови или пуне ноге.

Али за жене које имају превише бујну, превелику одјећу не треба носити. Елегантна врећаста у овом случају неће донијети очекивани успјех, већ напротив, визуално чини лик гломазнијим.

Мода за мушкарце

Опис тренутног тренда неће бити потпун, ако се у њему не спомене модел за јаку половину човечанства. Строго говорећи, иностранство је дизајнирано да ствара женске слике. Код мушких сетова треба следити принцип компатибилности контрастних субјеката.

На пример, уске панталоне за џемпер савршене су за широку мајицу или слободан џемпер. А ако волите хлаче с мотним или бујним јахачким јакнама више, онда уравнотежите њихову пространост са уском мајицом или уску балетну торбу.

Оверсизе одјећа је идеалан избор за оне људе који нису навикли да се дуго држе на истој слици.