Женске маскирне гаћице: комбинација њежности и бруталности на слици

Комбинирајући бруталност и нежност у једном комаду може бити само једна ствар у ормару дивне даме - женске камуфлажне гаћице. Какви су? Како изабрати идеалан модел према сопственом стилу? Са чиме их комбиновати? Овај чланак ће вам помоћи да разјасните ова и нека друга питања.

Парада моделов

За разлику од мушких маскирних кратких хлачица, женске маскирне гаћице имају широк моделски распон, у којем не само дужина, већ и степен опремљености и одијевања чине разноликост.

Дизајнери нуде много опција за дужину таквих кратких хлачица. За смеле и младе - мини, за оне који воле умерени или улични шик - Бермуде, они који су близу комплексних комбинација - романтична дужина чаја. Сходно томе, степен уградње се такође разликује: такве кратке хлаче могу се потпуно уклопити у кожу ногу или, обрнуто, слободно пасти са линије кука.

Што се тиче декорације, у овом случају, дизајнери су одлучили да напусте правила која су диктирана мушким варијантама. Резови, различитог степена гребања, шиљака, монохроматских вертикалних и хоризонталних уметака, подгибс панталона - све то има за циљ да се на основу маскирних кратких хлачица појављују све више и више слика.

Луксузни асортиман допуњен је разноврсном употребом тканиназа кројење предметне гардеробе. Неопходно је резервисати да у већини случајева модне жене воле трапер камуфлаже. Али треба да окренете очи ка смелим комбинацијама милитаристичких отисака и лаких тканина, попут шифона или памука. За оне који из било ког разлога не желе да носе деним, дизајнери нуде моделе бурлопа или лана.

Палета боја такође је угодна оку. На таквим кратким хлачицама блотирају готово све нијансе дугиног цвета. Дуети жуте и сиве, зелене и ружичасте, љубичасте и црвене нијансе коегзистирају са уобичајеним каки, ​​песком, плавим и мочварним.

Узимајући у обзир сву ту разноликост, неизбежно се јављају два питања: како правилно одабрати модел и како га стилски научити.

Тајне избора

Избор модела са маскирном штампом није лак задатак. Стога, приликом куповине неких препорука стилиста треба да узмете у обзир.

Прво морате одлучити о дужини. Тако, витке девојке се уклапају у скоро све моделе, али мини опције су најбоље остављене на плажи. За оне који имају проблематично подручје кука, али са предивном силуетом ногу, приказани су цхинос. Проширене опције (линија колена и испод) савршено ће се уклопити у слику оних жена које су већ прешле ознаку од 30 година.

Затим треба да одлучите о стилу.Дакле, за спорт (редовне или шик) идеални су модели терета који су украшени видљивим џеповима. За слику улица, “експанзија” опција је прилично широка, али је боље експериментисати са опцијама “чајне” дужине, слободно падајући од линије кука.

Треће и последње - пре куповине, увек треба да измерите изабрани пар. Чак и ако изгледа атрактивно на фотографији, а фигура модела је потпуно иста као и силуета прелепе даме, постоји ризик да ће маскирни отисак „растегнути“ слику жене, додајући јој нежељени волумен.

Правила за успешно брање

Да се ​​не би погријешили приликом састављања слике на основу предметног питања, треба да послушате препоруке о томе шта треба носити у маскирним кратким хлачама.

Стилисти, док бирају такве кратке хлачице, инсистирају да они морају бити једина ствар са војним отиском. Заправо, елементи војног стила, који у суштини поседују маскирни образац, на слици жене завршавају тамо. И зато су комбинације са прозирним шифонским блузама или врховима, увучене потпуно или делимично испод танког, намерно женског ремена, прилично успешне. Остаје само бацање на рафинирану јакну или обиман мушки сако. Слика је комплетна са ципелама са високом петом или клином.

Међутим, ако дође до тогакратки модели са камуфлажним отиском, онда у овом случају, комбинације са плетеним или памучним мајицама или мајицама су сасвим прикладне, преко којих се навлачи кратка јакна од коже или тканине, кардиган великог плетива. И овај сет је прикладан спорт, цасуал или полу-спортске ципеле са равним или просечним петама, на пример, патике или каубојске чизме.

Шта год да би дивна дама жељела, она је дужна да запамти да женске маскирне гаћице нису комбиноване са накитом од племенитих метала. Умјесто тога, можете покупити накит у стилу хипија и гледати на кожном или металном ремену на мушком узорку.

Остаје само да желимо лијепим дамама да правилно одаберу свој маскирни шорц и да га елегантно комбинују, слиједећи препоруке креатора имиџа.