Женски плетени џемпер: тајне избора и комбинација правила

Понекад, једини детаљ који може бити деликатно наглашен лепотом и софистицираношћу прелепе женске фигуре је плетени женски џемпер. Захваљујући њему, можете креирати много слика у готово свим стилским правцима. Али тајне избора и комплетирања такве ствари откривају модерне блогере и стручњаке за цртање слика.

Тајне модерних ствари

Женски плетени џемпер данас је једнако важан као и почетком - средином 90-их. Дизајнери су свој добар поглед вратили на такву удобну и практичну ствар, правећи промјене стилова, материјала, па чак и палету боја.

Не постоји истински класичан рез за џемпере плетене грубом вискозном. У њима готово све варира. У истим збиркама могу се наћи и дуге и кратке, готово налик на болер модел. Степен фитовања кампа прелепе даме може бити веома различит. Са сличним шаблонима налазе се и обложени џемпери.

Дизајнери активно експериментишу са обликом овратника. Врло често постоје класични округли или мизобразни зарези, као и "брод", растегнут, спуштајући се на једно раме капије. Али, модели у којима се обликују волуминозни овратницикапуљаче, шалове или јармове. Сорта је чак додирнула дужину рукава: може почети са резом у виду "бљескалице" и завршити линијом четкица, а понекад их чак и потпуно затворити.

Али оно што заиста обједињује све горе описане моделе је начин парења. Чак иу индустријским варијантама, постиже се ефекат ручног рада, којим се камп прелијепе даме омотава посебним кућним велом. Пружа посебну, велику чарапу, украшену вертикалним плетеницама, великом, намјерно меком (ако не и "лабавом") еластичном траком, као и употребом Аран узорака у декорацији.

Што се тиче материјала који се користе за израду таквих џемпера, већина њих су мохер и вуна, „разријеђена“ до 50% умјетним нитима како би се елиминисао ефекат „бодљикавог“. Понекад се за летње опције може користити конац од памука или лана, али су они веома ријетки због природе овог материјала, јер како би се постигао ефекат грубог везивања, морате се послужити двоструким, а понекад и троструким навојем. Текстилни упртачи, сатенске врпце, природно и, понекад, умјетно крзно, као и кожни, антилоперски, свилени или шифонски улошци су у широкој употреби за декорацију.

Већим делом, велики плетени џемпери стичу униформну палету боја. Али можете пронаћи моделе за коједизајнери активно преносе апстрактне обрасце. За љубитеље сјајних цртежа, они нуде опције украшене оригиналним и псеудо-апликацијама, рубним и етничким везом.

Таква широка разноликост омогућава модним креаторима да праве оригиналне комплете. Али, пре него што кренемо у њихово формирање, неопходно је разумети не само како одабрати свој идеалан модел, већ и познавати општа правила аквизиције.

Правила за избор

Постоје три основна правила која осигуравају прави избор.

Правило један- велико парење визуално повећава јачину звука. Без обзира на стил таквог џемпера, чак и крхка млада дама може дати те додатне килограме. И зато, бирајући свој модел, треба обратити пажњу на боју и присуство вертикалног обрасца.

Џемпер два правилаје централни елемент слике. Стога, бирајући свијетле компоненте, прекрасна дама би требала узети у обзир да би требао бити без узорка, тј. монопхониц. Богати отисак или чак и графичка слика обавезује моду да изабере друге ствари у неупадљивом распону.

Правило три- предвиђају могућност коришћења прибора. Ако је бројка савршена, ова препорука губи важност. Али иначе би требало да користите, на пример, појас. Дакле, дајемо облик "јабуке" обрису "пешчаног сата" довољно да укључимо у слику широког, уског појаса који наглашава струк. ФорНајбоље је изабрати чврсто везан џемпер са ниским деколтеом, који се може нагласити уз помоћ масивних привјесака.

Опште смернице за селекцију

Пре давања тачног одговора на питање шта обући са великим плетеним џемперима, стилисти препоручују да лепа дама обрати пажњу на опште смернице за попуну.

Прво , потребно је користити принцип вишеслојности, посебно ако је направљен летњи сет. Пожељно је укључити моделе џемпера, у којима се ефекат прозрачности и транслуценције ствара управо великим плетењем.

Другоје употреба скупа контрастних тканина. Дакле, за мохер или дебелу вуну, од које се стварају рељефни узорци уз помоћ великих плетења, стручњаци за снимање сматрају да је шифон или свила најбоља опција. У исто време, нити које стварају прозрачне, прозирне моделе (на пример, полу-акрил или памук) у овој техници се обично комбинују са густим материјалима као што су вуна, лан и чак кожа или антилоп.

Треће , ово је комбинација мушких стилова плетених џемпера са изузетно женственим елементима слике. Модни блогери препоручују да покушате да носите раван џемпер са плетеницама, као да сте позајмљени из гардеробе.властитог дечка, са летећом сукњом на поду.

Четврто, , експеримент с стилом носења.Велика плетива не обавезује дивну даму да носи такав џемпер искључиво преко других предмета изгледа.Дозвољено је да се његово дно потпуно или делимично пуни испод појаса панталона или сукњи.Овде само стилисти у овом случају препоручују коришћење опција са високим струком како би се компензовао или, напротив, појачао контраст између визуелно повећаног горњег волумена и струка.

Модерне комбинације

И можете почети са слободним или, како се зову, модели величине.Прва опција за комбинацију таквих џемпера је њихова комбинација са лабавим мини сукњама или кратким хлачама.Поред дуета, обућа или чизме са просечном (до 6 цм) петом или клином добро пристају.

За оне који воле издужене џемпере који су на рубу тунике, блогери нуде сетове у којима су комбиновани са полу-лабавим или потпуно лабавим панталонама, као идужине “или у поду.Ципела се може завршити на било којој пети, али торбу је боље одабрати у мини верзији на танком ланцу или квачилу.

Трећа опцијаРијеч је о комбинацији џемпера с издуженом кошуљом (схемизиер) и уским панталонама или тајицама.Ципеле су пожељнеизаберите на равном курсу, на пример, модне женске оксфордке или конверзије.

Комбинације са џемпером, повезане великим шарама, али обликованим, изгледају нешто другачије. Две комбинације се сматрају успешним: са сукњама или панталонама. Ако је избор пао на сукњу, онда бисте требали ближе погледати стилове "оловка", "сунце" или "пола сунца". Дужина руба ових модела не сме бити већа од линије колена. Ако се ради о комбинацијама са панталонама, пожељно је одабрати полу-лабаве или лабаве моделе. Са било којим дуетом, пожељно је да се у слику мајице са строгом огрлицом укључи. Ако то не учините, онда је потребно украсити огрлицу од џемпера или велики привјесак. И на крају, ако погледате фотографију у књижицама модерних посматрача, можете видети да су овакви сетови увек праћени ципелама са високом петом или ципелама.

Поред степена прилагођености, дужина ће такође утицати на начин на који је комплет. Како носити одговарајуће скраћене опције? Бити у тренду у овом случају је могуће ако их носите са сукњама или панталонама које су другачији високи струк. У летњим верзијама могућа је чак и трака голог тела, али да не отвори линију на којој се налази пупак.

Али најпопуларнији дуго плетени џемпер. Боље је комбинирати га с хаљинама или сукњама, чији руб не прелази више од 5 цм испод руба џемпера, али ако је џемпер довољно дуг, можете га носити као мини хаљину, надопуњујући тајице или тајице. Андтако да сет не изгледа вулгарно, треба га завршити ципелама на равном подлогу или клину.

Остаје само лијепим дамама да препоруче ношење таквих удобних женских џемпера, плетених у великим плетеницама.