Како комбиновати гамаше и тунику. Фасхион Екперт Типс

У свету модерних комбинација контроверзнијег дуета од тајица и тунике, тешко га је пронаћи. Чињеница је да у зависности од стилског правца и стварног одредишта, избор и попуњавање истинског је теста укуса прелепе даме. И да издрже "оквир", стилисти препоручују да обратите пажњу на неке тајне и правила комбиновања.

О контроверзном дуету

Стручњаци за стварање слике кажу да ће тајице и туника помоћи да се истакне изузетна женственост. Зашто? Почните одмах са тајицама, које се називају и тајице. Они њежно, али веома ведро окружују женске ноге, наглашавајући све завоје и волумене, почевши од кукова и завршавајући с глежњевима. Израђени су од еластичних, непрозирних материјала, на пример, еластана, коже, антилопа, еко коже, трикотаже у главној подврсти бифлека и мешавине вуне и плетене пређе. И, наравно, побољшава ефекат који доприноси палети боја тајица. Проширена је, судећи по фото-емисијама и блоговима који разматрају модне трендове, од најпопуларнијег црног тона, укључујући све нијансе и отиске.

Што се тиче тунике, онда са тајицама можете носити готово све њихове сорте, чија дужина почиње од средине бутине. Избор тканине за њихово извођење зависи од многихфактори, а тиме и прихватљиви узорци од памука, шифона, лана, свиле, вуне или чипке. За зиму или у сезони баршуна, специјалисти за слике препоручују широк спектар плетених опција, посебно са вишеслојним брањем. Остаје само да одаберете палету боја која се заснива на неизговореним правилима за креирање сета туника и тајица.

Правила о композицији слике

Модни сет туника и тајица карактерише низ правила која стилисти препоручују да прате при изради слика.

Прво , то је држање боје. У овом дуету се у штампаној верзији може изабрати само једна ствар. У овом случају, стилисти снажно препоручују да таква туника дјелује, визуално "превукући" нагласак на слици, што је врло важно за жене које немају идеалну фигуру.

Друго , задржавајући текстуру тканина сета у зависности од стилског правца. Подсјетимо се да су плетене тунике и гамаше од дебелог плетива прикладне у два случаја - у спортском шику и за кућну ношњу. У свим другим случајевима, стручњаци за стилисте препоручују "играње са текстурама". Тако, прозрачне, шифонске тунике под кожним тајицама ће обликовати атрактиван и помало агресиван изглед. Модели вунене туникезахтевају тајице, ушивене од супекса. Можете се играти са "сложенијим" дуетом тканина, у којем се кожна туника испреплиће са баршунастим тајицама.

Треће, , одржавање сопственог типа фигуре и њеног обима. Требало би да почнемо од волумена, јер га гаћице највише истичу. А за пуне даме, стилисти препоручују да одаберете опције за тунике, чији се руб креће између линија средњег бедра и кољена. Поред тога, посебну пажњу на избор дуета треба посветити двјема врстама силуета - "крушке" и "јабуке". Прво, препоручене опције су тунике са мисовим деколтеом, асиметричним рубом и најизравнијим резом главног дела. "Јабуке" обавезно треба испробати оне моделе туника, у којима је максимум појаса означен. У супротном, дуету треба додати појас.

Туника са тајицама - својеврсно "минско поље" за дивне даме. Дует може, као слика шарма, свести га на подручје вулгарности. Зато треба да послушате неке препоруке.

Дакле, највише од свега, дуо иде са свакодневним стилом и уличним шиком. У оквиру ове две области, стручњаци препоручују да се надопуњују са ниском или равном обућом. То могу бити чизме, чизме, чизме, оксфордице, женске варијанте мокасина или мокасина. То имагеБило би прикладно додати кишни огртач, чијих се крајева спушта испод линије кољена, капут или јакну изнад величине бедра, на примјер, кожна јакна или траперице. Неопходно је користити шешире и шалове.

Не напуштајте вишеслојне слике. Дакле, испод тунике с тајицама можете носити кошуљу, чији крајеви полица гледају испод тунике, а комплет завршити крзненим прслуком. У таквој комбинацији, било би прикладно укључити ципеле са високом петом, осим горе наведених чизама.

Топле тунике за тајице носе у правцу спортско-шик и лежерне, већ описане горе. Блогери препоручују комбинацију таквог дуета са огртачима, издуженим јакнама "авијатора", скраћеним јакнама и напуханим прслуцима. Ципеле се поново препоручују на равној или малој потпетици. И на горе наведене опције се додају угг чизме и чизме - "дутик". Осим тога, обавезно укључите у слику прибора као што су рукавице (за јесен) и рукавице, посебно ако је сет формиран са скандинавским жаром.

Који год стил изабран, стилисти снажно препоручујуупотребу прибора . То укључује појасеве, шалове или штолове. Појас се бира у зависности од тога који део силуете треба нагласити. Тако се за струк препоручују танки или широки модели, а средња ширина кукова.Пожељно је ускладити тон тонова појаса обуће или тајица. Бирајући исти шал или украден, лепа дама може исправити недостатке у изгледу, што се неминовно јавља када се дует дотакне. Можете обратити пажњу на трикове који ће вам помоћи визуално растегнути силуету, посебно ако покривају косу. И зато што су оба ова прибора пожељна при избору тунике са тајицама.

У закључку, остаје само да се напомене да је дует описан горе, тест укуса дивне даме. А када бира своју лепу даму, она је дужна да узме у обзир многе факторе, да не само да нагласи своју силуету, већ и да не ствара вулгарну слику.

)