Класична црна сукња - основни елемент ормара

У гардероби било које жене сигурно ће бити класична црна сукња средње дужине. Ово је основна и практична одећа која се лако комбинира, стварајући једноставне, оригиналне, па чак и храбре комбинације. Модели у класичном дизајну су обично монотони и имају концизно извођење. Производ је раван рез или сукња, благо сужена до дна - практично рјешење за уредски или свакодневни ормар. Ефективно изгледа година сукње или модел стила трапез. Ова сукња у црној боји помоћи ће да се диверсификује ормар пословне жене или љубитељица ретро стила. Ако изаберете прави прибор, слика ће се претворити у живописну, свежу и оригиналну.

Критеријуми за избор сукње

Чини се да не би требало бити проблема при одабиру класичне сукње. Међутим, проналажење успјешног модела није увијек лако. Поготово ако је бројка далеко од идеалне, а тежина је близу трознаменкастог броја. Стилисти верују да сукње високог струка изгледају најбоље на пуним. Такви модели успешно скривају волуметријски стомак и визуелно продужавају раст.

Балансирање грудног коша ће бити у стању да се склони. Нагласити да је струк модел на јарму или спектакуларној години сукње од дебеле тканине. Истина, са равним стражњицама и безизражајним куковима, боље је одбити годину, иначе ће нагласак бити наглашеннесавршености фигуре.

Ништа није корисније и елегантније од класичне црне сукње за оловке. Овај стил је скоро све, главна ствар - одабрати праву дужину.

Такозвана француска дужина сматра се необично модерном, при чему се сукња пумпа испод кољена. Али такав стил може да приушти девојкама са довољно високим и витким ногама.

Многе жене бирају за себе равну сукњу концизног дизајна, с обзиром да је ово најпрактичнија и најразноврснија опција. У ствари, равне сукње чине фигуру угаоном. Боље је дати предност класичној сукњи од оловке или сукњи од тулипана, што може бити основа и за свакодневни и за пословни имиџ.

С както облечение черниј сукњи

Црна сукња може се комбинирати с врхом у готово сваком тону. Остаје само да се усредсредимо на старост жене и стилску оријентацију слике. Девојке уклапају блузе и сакое у пастелним бојама. Зреле жене, као и љубитељи пословног стила, одговарат ће врху у тамно засићеним бојама. Класична дизајнерска сукња са црном јакном ствара хармоничан изглед и добро се допуњује, али је вредно бринути се о блузи или кошуљи у јарким бојама.

Поред класичне сукње, прави и ужи рез ће бити :

  • обична блузакошуља резана, која треба бити ушушкана у сукњу;
  • Мајица кратких рукава и црна јакна са 3/4 рукавима;
  • деним мајица са шалом или великом огрлицом;
  • обложена јакна са горњом и средњом бутом;
  • Топ трапезоидни стил у меким пастелним бојама.

Сукња у поду ће употпунити волуметријски џемпер са великим плетивом или сако слободног реза. Обавезно нагласите струк. То се може урадити тако што се врх сукње заврти или веже спектакуларан појас.

Сукња сусједне силуете најбоље се комбинује са обимним стварима. Са таквим моделом можете носити мајицу, дуги рукав или туртленецк, али требате визуелно повећати волумен у горњем дијелу уз помоћ прибора за врат, костимираног накита или одјеће као што је прслук и јакна. Класичне сукње добро су комбиноване са крзненим прслуцима и волуминозним пончима. Модел трапера или коже ће употпунити свијетлу коцкасту кошуљу, која ће освјежити слику и учинити је младом.

Обувки и аксессуари

Са тим што носити црну сукњу, зависи од жељеног стила одеће, јер класична сукња у црној боји може употпунити сваку слику. Што се тиче обуће, практично решење за све прилике биће елегантне пумпе, без којих је пословни или вечерњи изглед незамислив. Ако је врх ансамбла миранбоје, ципеле могу бити свијетле и декориране. Ако је активни елемент слике блуза, онда је боље изабрати неутралне ципеле, евентуално црне, како би одговарале сукњи.

У свакодневној одјећи жене обично имају глежњаче, чизме са ниским брзинама, мокасине и ципеле бруталног стила. Све то може бити одличан додатак класичној сукњи, ако одаберете одговарајући прибор и накит. Оно што не би требало да буде укључено у слику, то су спортске ципеле. Може бити прикладан само у омладинском ормару, па чак и онда, ако је сукња направљена од плетенине или има проширени рез и скраћену дужину. Али то није сасвим класичан модел у питању.

Кожни балетни станови могу да диверсификују гардеробу девојке са високим растом. Добро се уклапају са црном сукњом у класичном стилу и моћи ће употпунити лежеран изглед урбане модне моде.