Које ципеле носити кожну јакну? Правимо стилске слике

Кожна јакна је комад гардеробе којег воле многи мушкарци. У стању је заштитити од хладноће, вјетра и кише. Природни материјал који је пријатан на додир помаже у свим временским приликама. Јакна, као ни један други елемент ормара, додаће поверење и одлучност мушком имиџу. Остаје само да сазнате које ципеле носите мушку кожну јакну?

Из године у годину модови и даље носе све занимљивије и јединственије стилове мушких јакни. Разноликост модела обуће омогућава вам да изаберете најприкладнију опцију, наглашавајући вашу индивидуалност и светлост.

Израда дневних мушких слика уз помоћ јакне је једноставна и једноставна, јер све што ставите - све постаје бесрамније, луксузно и елегантно. Дакле, које ципеле носити под кожном јакном? Ако више волите црну јакну, онда додајте строге класичне ципеле слици. Смеђа јакна ће добро изгледати с некласичним ципелама и истрошеним траперицама.

Да бисте створили елегантан цасуал стил, одаберите основне ствари у класичним тоновима и оксфордицама. Необичне у текстури окфордс комбиноване контрастне боје употпуњују смеђе хлаче и црну мајицу, као и јакну било које боје коју желите.

Удобан свакодневни изглед спортског џемпера и траперица постаће строжи и јединственији ако користите специфичне детаље. Одаберите ретро ципеле са чипкама за кожну јакну, завежите гаће, итакође додајте ранац. Тако можете створити слику о момку који је у сваком тренутку спреман да иде према путовању.

Додајте црвену јакну са броговима исте нијансе, као и тамне траперице. Ваша слика ће бити модерна и подебљана.

Кожна јакна са шиљцима са чизмама са високим чипкама ће изгледати изван стандарда. Додајте у изглед и траперице на кожном ремену и торбу с дугим ременом.

Ако желите да изгледате елегантно и да се издвојите из гомиле, изаберите војни стил. Он ће вам помоћи да постанете још храбрији и снажнији. Допуните вашу кожну јакну и кожну торбу за раме грубим чизмама са високим потпетицама са везицама. На слици, међутим, додајте класични џемпер и кошуљу.

Спортски шик се вратио у моду. Спортски стил је веома згодан и практичан, можете га и отелотворити, употпуњујући кожну црну кожну јакну са високим патикама, смеђим панталонама и карираном кошуљом, као и спортску торбу.

Минималистичка слика човека са антилоп чизмама, црним панталонама, белом мајицом и црном кожном јакном такође је модерна.

Кратки кожни капут - избор мушкараца који живе у граду. Слободно носите јакну са чизмама, вунени шал, самт панталоне. Само запамтите да главни производ треба бити топао, боље је тоУнутрашњост јакне била је овчја кожа.

Запамтите да ће вам изглед на прави начин за ваше ципеле и јакне помоћи да изгледате елегантно. Кожна јакна ће вам дуго трајати ако:

  • Обесићеш га у ормару на широким вешалицама.
  • Површину јакне можете редовно третирати посебним средствима.
  • Задржите га у свом случају.

Пазите на себе, пажљиво бирајте ствари, експериментирајте. А онда ће ваша укупна слика бити модерна и јединствена, и што је најважније - уредна!