Комбинезони: разни типови, облици и модели

Комадни купаћи костими одавно се сматрају идеалним рјешењем за спорт, као и за оне жене које су из различитих разлога хтјеле сакрити неке особине своје силуете.Али сада ова одећа за плажу на врхунцу популарности.А да бисте изабрали идеалан модел, морате да разумете како се разликује од других врста купаћих костима, које врсте дизајнера нуде лепе даме и које од њих треба да преферирате.

Есенција и облици

Комбинезони за купање су посебна врста одеће за плажу у којојмеђусобно повезани.У исто вријеме, дизајнери нуде прекрасне даме да изаберу свој идеалан модел из разних модела.

Међу свим купаћим костимима (који се називају и једноделни) постоје три главне врсте - спорт, плажа и вечер.

Модели намењени за спортове на води су подељени на неколико типова:

  • са потпуно отвореним леђима и танким, подесивим тракама;
  • модели са укрштеним тракама или спојени на полеђини;
  • опције које у потпуности покривају торзо дивне даме.

Већи интерес су модели дизајнирани за купање у мору или базену, другим ријечима, на плажи.Најпознатији модел јемаио .Ова врста јекупаћи костим који покрива трбух и леђа лепе даме и има три врсте деколтеа - огртаче, округле или у облику "срца". Његова карактеристична особина је чињеница да се ослања на тијело због танких трака. Стилисти називају неку врсту мајонеза суим-хаљином, која се разликује од прве у томе што има ушивену мини сукњу.

Други модел, кога воле многе жене, јебанда . Оно што га разликује од мајонеза је то што је њен деколте стилизован завој. На телу се држи на рачун помпе лепих женских груди и силиконске траке за уметање на нивоу прслука.

Трећи модел је потпуно изрезанулар . Разликује се по томе што су његове траке наставак прслука прслука и привезане су на дну врата са леђа. Такав модел ствара илузију бујне дојке због обавезних чаша, које се убацују у прслук, који изгледа посебно атрактивно на фотографијама.

Планжасе може препознати као "релативан" улар, али се од ње разликује по прилично дубоком изрезу, који се налази и на предњој и на задњој страни.

Монокини се сматра најизраженијом сортом . Ови прелепи купаћи костими представљају стезник и топи се, међусобно повезани танким тракама.

Практично сви горе описани модели су погодни за забаве на плажи, ако је то тачноизаберите свој стил и палету бојаитру.

Како изабрати прави модел?

Одабир купаћег костима је прилично једноставан, ако јасно замислите у коју сврху је потребан и какву силуету има прекрасна дама.

За почетак, вреди размотрити опције за спорт. Даме са витким стасом и малим грудима, уклапају се у све три описане врсте. Ако модел изабере шармантну жену са величанственим облицима, онда јој се препоручује трећа опција, потпуно покривајући торзо. У таквим купаћим костимима за пуну лепоту биће згодно радити и изгледати атрактивно, јер материјал из којег се шиве идеално вуче силуету. Међутим, они су контраиндиковани власници силуете "обрнутог троугла". Друга силуета идеално ће пасти на лик било које врсте.

Међу плажама, стилисти сматрају да је маио универзалан за све врсте фигура. Представници силуете "крушке" најбоље је изабрати кројачки костим купаће костиме, визуелно проширујући линију рамена и груди. Оне даме које имају неизражајне груди или велике кукове могу покушати на улар. За базен, стилисти препоручују да одаберете суву хаљину, поготово ако прекрасна дама има “Аппле” фигуру. Шармантне девојке са савршеном фигуром су идеалне монокини.

Што се тиче палете боја, најбоље за плажуприкладне моделе украшене светлим отисцима, као што су цветни или етнички. Спортску опцију треба изабрати у умирујућим бојама, распоређеним у строго геометријским линијама. Обичан, на пример, бели, чоколадни, златни или црни, комадни купаћи костим ће бити одлична основа за слику намијењену забави на плажи. И његов стил треба изабрати у зависности од силуете прелепе даме.

У закључку, остаје само да се примети да без обзира који модел лепа дама изабере, купаћи костими са шавом, који стварају „струк од јасена“, осим монокинија, остају идеална врста.