Купаћи костими са кратким хлачама за ентузијасте на отвореном

Мода за женске купаће костиме за остатак никада не мирује, стално се ажурира и побољшава. Неисцрпни фантастични дизајнери редовно измишљају необичан дизајн и оригиналне моделе. Пре сто година, када жене нису имале скоро никакав избор, носиле су затворене купаће костиме сличне ронилачком одијелу. Данашње обиље стилова задивљује сваку машту. За љубитеље активности на отвореном стилисти препоручују обраћање пажње на безвременске класике - купаћи костим са кратким хлачицама. Захтев за модерним стилом је у његовим широким комбинаторним способностима.

Предности тренутнега тренда

Модели на плажи са кратким хлачама имају универзалну намјену. Одговарају готово сваком облику. Велике могућности комбиновања стилова прслука са разним опцијама за кратке хлаче помажу у стварању најнеочекиванијих сетова за остало.

Још један тренд сезоне који проширује могућности стварања модерног имиџа је комбинација различитих нијанси, узорака и текстура. Одвојени купаћи костими с кратким хлачама могу се носити, бирајући најприкладнији у боји и величини грудњака. Многе колекције одјеће за слободно вријеме омогућавају купцима да самостално изаберу елементе костимасетс.

Популарни модели купаћих костима

Продајна мрежа женама нуди избор одјеће за плажу у двије категорије - засебни и затворени купаћи костим с кратким хлачама. Ту је и стил средњег типа. Како се зове такав модел? Овај монокини - купаћи костим, који је постао популаран у протеклих неколико година. Комплет је изведен у облику кратке мајице или врха. Такав модел у комбинацији са гаћицама за купање није уобичајен.

Овисно о дизајну грудњака, купаће костиме с кратким хлачама могу се подијелити у неколико група:

  • пусх уп- обезбеђује додатни волумен прсног коша због меког уметка у прслук и тврдог костура од металног или пластичног камења;

  • бандо- отворени прслук без нараменица, направљен у облику широке траке, погодан за било који волумен попрсја;

  • са збијеним чашама- купаћи костим савршено подиже и држи дојке захваљујући поузданим костима и танким крутим улошцима;

  • халтер- универзални стезник од троугластих чашица са везицама за врат.

Постоје и модели са меким чашама грудњака, намењени женама са малим еластичним грудима.

Разне кратке

На први поглед пливање за одвојене купаће костимеисто Уствари, дизајнери су прилично успјешно радили на развоју нових модела, а сада представљају сљедеће типове:

  • класичне гаћице- изгледа као широке гаћице са издуженим ногама; гума се налази на струку или куковима; Ово је савршена купалишта за гојазне жене;

  • Бразилски шорц- хибридни дизајнерски проналазак, са класичним изгледом напријед, полуотворене задњице у леђима, стварајући сексуалну привлачност;

  • купаћи костим са високим кратким хлачамаје угодан облик, добро стеже бокове и трбух, не омета слободно кретање; Модел је погодан за спортске тренинге.

Промотивне фотографије које приказују плажне новине потврђују да су одвојени купаћи костими погоднији за младе и витке дјевојке. Затворене моделе најчешће бирају зреле жене са проблемима везаним за старост. Купаћи костими са кратким хлачама направљени су од танких еластичних материјала који су у стању да добро пропуштају ваздух. Еластична тканина високе ликре има добре корективне особине.

Модели костуми за гимнастика

Једноделни купаћи костим с кратким хлачама успјешно скрива количину кукова, фокусирајући се на деколте. Лаконски обликован облик је одличан.погодан за разне спортове. Гимнастички купаћи костим једноставан рез се користи за дневне тренинге. Одликује се плитким вратом на грудима и различитом дужином рукава. Елегантне представе јарких боја и отисака, украшене каменчићима, луковима, везицама или заковицама, наручују се за демонстрације.

Купаћи костими са кратким хлачама за базен су веома популарни међу професионалним пливачима. Модеран модел има чврсто пријањање тела и дубок рез на леђима. Лаконски стил са одсуством декоративних елемената не ствара препреке током интензивних покрета и уласка у воду. Тканина за ове купаће костиме се користи у специјализоване сврхе. Савршено пропушта влагу и ваздух, брзо се суши на сунцу иу хладу.