Квачило за куглице је ексклузивна ствар за сваку моду

Сваки фасхиониста жели да у својој гардероби има ексклузивне ствари које су направљене у једном примјерку. Таква ствар може бити квачило. Јединствена торбица се може купити, а можете је и сами везати, претварајући обичан спој у потпуно јединствену ствар.

Материјали

За почетак, издвојит ћемо који се материјали користе за израду квачила за беадворк.

Куглице се називају мале декоративне перле, опремљене са рупом која омогућава навојем навоја у њих. У продаји можете наћи перле произведене у различитим земљама:

 • најјефтинија, али не и најбоља опција, су куглице произведене у Кини, Тајвану или Индији. Куглице могу варирати у величини, имати неправилан облик;

 • Најпопуларнија опција међу женама је куглица произведена у Чешкој Републици. Чешке перле су представљене у великом броју боја;

 • у Јапану се производе скупоцене и квалитетне перле.

Согласно форма, :

 • перле - округле куглице са округлом или четвртастом рупом;
 • сјецкање - куглице у облику комада цијеви дуљине 2 мм;
 • стаклене перле - тубуле дужине од 3 до 25 мм, могу бити равне или фасетиране.

Поред тога, они производе транспарентне и непрозирне перле, као иперле са посребрењем.

Да би украсиле квачило куглицама, занатлије користе различите технике. Ово је:

 • Везење . Ова метода се користи за украшавање текстилних врећица. У процесу везивања могу се користити не само различите врсте зрна, већ и каменчићи, шљокице и други материјали.

 • Залијевање куглица . Ова декоративна опција је изабрана за кожне, антилоп или пластичне спојке. При томе се користи транспарентно љепило које се врло брзо суши и пинцете за постављање узорака.

 • Апликација . У том случају, прво декоративни елемент прво исцртати од куглица, које се онда лепе или ушију у торбицу.

С както съвместим?

Спојнице куглица могу се уградити у свакодневне и вечерње саставе. За ношење с одјећом слободног стила, боље је одабрати правокутне торбе или омотнице, које су украшене апликацијама од перли. За вечер, боље је одабрати класични квачило или торбицу, потпуно извезену перлицама.

Примери лукова :

 • Ставите плаве рипс мршаве фармерке са белим свиленим врхом. Ансамбл допуњавамо белим сницкерсима и капутом од камилице са појасом. Ансамбл ће бити допуњен ковертом квачила, горњим вентиломкоја је украшена мулти-колорним куглицама.

 • Лаконски вечерњи изглед добија се ако носите плаву чипкасту хаљину са облогом крем боје. Додатак ће бити послужен са крем сандалама на пету и сребрној квачици, чија је целокупна површина извезена прозирним куглицама са посребрењем.

 • Направићемо романтичну слику одабиром јарко ружичасте миди сукње са облогом у боји чипке и једноставним свиленим врхом боје менте са цвјетним отиском фуксије. Ставићемо на овај ансамбл беж кожне пумпе и узети ружичасту квачило, украшену апликацијама од белих и тиркизних перли.

Брендови

Није сваки модни креатор способан да самостално украси квачило. Али девојке које немају таленат у рукотворинама или једноставно немају времена за везење, не узнемиравајте се. Они могу купити перле извезене. И то могу бити производи од игала или брендираних ствари.

То може бити, на примјер, оригинална полукружна спојка из Цхарлотте Олимпиа, украшена прозирним посребреним перлицама и фасетираним кристалима. Или невероватно лепа спојка од Елие Сааб-а. Ова торба је израђена од бијеле коже и свиле, а њена површина је у потпуности извезена перлицама.

Долце & Цлутцх Валлет Габбана са сребрном копчом украшеном великим транспарентним кристалима, извезенимперле и стаклене перле. Дизајнери су изабрали слатки образац у облику тратинчица.

Правоугаона спојница Осцар де ла Рента је украшена везом од перли и шљокица, дизајнер користи различите нијансе ружичасте за украшавање модела. Оригинални изглед је ланчана црна кожа. За његову декорацију користи се апликација израђена од перли и украшена кристалима. Апликација је направљена у облику слова, од којих се састоји ријеч "Љубав".