Лепа и удобна леопард уггс

Зимске ципеле не би требале бити само лијепе, већ и удобне. Прво, топло, и друго, са удобним потплатом који не клизи. Дакле, многи уггс тако воле. Ове, на први поглед ружне, чизме су изузетно удобне. Поред тога, на основу њих можете креирати занимљиве и стилизоване слике.

Класични уггс су браон. Међутим, данас можете пронаћи моделе различитих боја. На пример, у предстојећој сезони у тренду леопард угг боотс.

О карактеристикама цртежа

Леопард принт заузима водећу позицију у модерној моди. Украшени су разним стварима, укључујући удобне угг чизме. Девојке које бирају ствари са таквим обрасцем су веома одлучне, не боје се да буду у центру пажње, и самоуверене су у себи.

Међутим, користећи ствари са леопард принтом, морате бити опрезни. Ако мало претјерате, слика из храброг и елегантног ће се претворити у смијешно и вулгарно. Стога, планирате да носите уггс са леопард штампом, морате пажљиво бирати ствари да бисте креирали модерне слике. Основно правило комбинације је да се не користе ствари сличног обрасца на слици. Превише леопарда у ансамблу ће вас претворити у особу без укуса.

Какви су они?

Најбоља опција је класично слеопард принт.То јест, ниске чизме без претеране декорације и додатних детаља. Штампа чини модел привлачним, тако да ће додатне декорације бити сувишне.

Међутим, могући су изузеци. Леопард уггс са луком изгледа слатко. Лук чоколадне боје који се налази са стране или изнад леђа учиниће модел женственијим.

Елегантна опција - леопард угг чизме са крзном.Крзно се користи не само за загревање, већ и за украшавање модела. Најчешће, дизајнери користе бијело, беж или смеђе крзно да би завршили своје чизме.

Стварање стилских ансамбала

Хајде да смислимо шта да носимо са леопард штампом. Као што је већ напоменуто, важно је не претјеривати када се стварају ансамбли. Дакле, не можете носити ствари са сличним обрасцем. Али прибор у боји ципела можете покупити. Али такав додатак треба да буде у једнини, и боље је да није торба, већ мање видљив елемент гардеробе. На пример, појас или обод наочара за сунце.

Треба избегавати ствари не само са леопардом, већ и са било којом другом штампом. Најбоља опција су обичне ствари непримјетних нијанси. То не значи да треба да се облачите у црно од главе до пете, али свеједно треба да се искључе сувише светле неонске нијансе.

Ако су угг са леопард принтом направљене у традиционалним бојама, онда ће ова ципела бити савршенакомбиновати беж, чоколаду, кафу, песак, дрвене нијансе одеће. Ако је леопард штампа дизајнирана у необичним бојама (на пример, у плавој боји), онда би требало одабрати одећу која одговара боји, али боје не би требало да буду превише светле. Али стилисти савјетују избјегавање црвених ствари у ансамблу с уггс "под леопардом".

Најједноставнија верзија ансамбла је комбинација леопардових чизама од овчје коже са траперицама. Траперице морају изабрати узак, класична индиго боја је погодна, као и црна, смеђа или беж боја. Уместо траперица, можете носити мршаве панталоне или тајице.

Уггс са леопардовим отиском и кратком сукњом у облику трапеза добро изгледају, допуњавајући ансамбл дебелим моцха хулахопкама. Врх ансамбла може бити представљен монохроматским неутралним бојама, топлом туником или кардиганом.

Као одећа за такав ансамбл, можете одабрати лабав, кратак, пјесковити слој, беж јакну или смеђу кожну јакну. Врећица за ансамбл с леопард уггс је боља од беж или смеђе, а то би требао бити прилично обиман модел. Елегантна квачило у комбинацији са угг изгледа смешно.

Брендови

Уггс са леопард принтом налазе се у колекцијама најпознатијег бренда који производи чизме од овчје коже - УГГ Аустралиа. Можете купити каокласични модел чизама са чврстом позадином украшеном логотипом бренда, и модели са везицама. Друга варијанта изгледа женственија, јер је украшена сњежно-бијелим крзненим рубом, као и сатенским врпцама, које су везане на позадини с кокетним луковима.