Летње чизме - занимљива верзија необичног ципела

Још релативно недавно, израз „летње чизме“ изазвао је само збуњеност. Наша клима је, наравно, непредвидива, међутим, није потребно носити чизме током лета. Али неколико сезона за редом, летње чизме, а посебно женске летње чизме су на врхунцу моде.

Стилови

Дизајнери креирају разноврсне летње чизме, чизме, па ће жене модне моде имати прилику да изаберу модел по жељи.

Тип пета

Летњи модели чизама могу бити направљени на равном ђону, а ову опцију посебно воле девојке високог стаса. Али, удобније је носити модел са малим квадратним петама.

Можете изабрати и моделирати летње чизме са петама. Може бити танак грациозан украс или дебела, стабилна пета. Понекад се пета појављује у сету са платформом која подиже предњи део пртљажника.

Популарни и модели на клину. Клин може бити различитих висина од умјереног до врло високог. У овом другом случају, клин је комбинован са платформом

Топ

Најчешће можете видети летње чизме изнад колена, али постоје и већи модели који стижу до средине бутина. Пошто су модели креирани за љето, они често имају различите изрезе. Ово може бити отворени прст или пета, као и изрези на врховима. ВрхМоже бити испреплетање трака или од перфориране коже.

Отворене летње кожне чизме нису само веома лепе, већ су и практичне, јер чизме у рупи у ногама неће бити вруће. Друга верзија отворених чизама су модели који подсјећају на гладијаторске сандале, у којима су врхови низ танких или широких трака распоређених хоризонтално и досежући ниво кољена.

Ту су и летње чипке за везање, које се у таквим моделима вежу, по правилу, ажур и обавља углавном декоративну функцију.

Материали и колор

Летње чизме су израђене од танке коже, као и од текстилних материјала. Текстил се може користити на различите начине, од трапера до чипке. Боје које се користе у летњем периоду. Црне и сиве чизме су добре за јесен и зиму, а љети је боље изабрати свјетлију верзију.

Ако мода жели купити љетне чизме које одговарају већини њезиних гардеробе, онда треба обратити пажњу на бијеле или беж чизме. Ови модели савршено се уклапају у широк спектар летњих ансамбала.

Можете покупити и светле опције. За дневне слике, пастелне нијансе су идеалне, као и црвене, плаве и зелене чизме. За вечер можете одабрати модел сребрне или златне боје.

Хигх Суммер ДецорЧизме су, по правилу, прилично лаконске, јер су и саме чизме привлачан и светао елемент гардеробе. Дизајнери користе украсне копче, ресице, лукове и друге опције накита.

С ким комбинирати?

Свакако, многе модне жене желе да обнове гардеробу елегантним летњим чизмама. Шта обући са таквим моделом? Фотографије модерних слика ће помоћи да се створе лепи и релевантни ансамбли.

Лош избор

Прво, хајде да схватимо шта не треба да носимо летње чизме. Не носите високе чизме са одећом која има секси детаље - дубоке посјекотине, отворена рамена итд.

Вреди избегавати превише светле отиске, као и велики декор.Ваше летње чизме би требало да буду главни фокус слике, зато немојте "прскати".

Изберемо одјећу

Приликом креирања стилских ансамбала са чизмама, потребно је придржавати се принципа контраста. Модели са уским врховима изгледају боље са гломазном одећом, на пример, са туникама или са јеансом и блузом са рукавима шишмиша.

Ако је одабрана уграђена верзија (хаљина за плашт или ролка са равном сукњом), препоручује се да се фокусирате на рамена. Можете, на пример, да употребите украдену или контрастну огрлицу. Траке са врховима средње ширине изгледају боље са уском одјећом.

Летње чизме савршено се уклапају у женске ансамбле. Могу се обући са таквим чизмама, хаљинама и сукњама директне силуете, као и спаљеним моделима.

Најважније је изабрати праву дужину хаљине или сукње.Руб може досећи или бити нешто виши од врха. Не препоручује се ношење летњих чизама са мини-хаљинама, а удаљеност од краја чизме до руба сукње не смије прелазити 10 цм.

Брендови

Летње чизме се могу видети у готово свакој модној колекцији. Бренд Пхиллип Лим нуди оригиналне моделе на чврстој пети са изрезима на прстима и пети. Горња плоча је бијеле боје са црним отиском. Али модна кућа Бурберри Прорсум нуди чизме од кожних трака, ушивених у облику мрежице. Модели су представљени у различитим варијантама - пете, на равној платформи и на равном потплату.