Летњи уггс: правила избора и комбинације

Топли чизме од природне овчје коже са смијешним именом "Уггс" чврсто су ушле у зимски ормар модних умјетника. Али удобне чизме толико су се свидјеле девојкама, дизајнери су их ишли у сусрет и стварали летње угг чизме.

Модели и брендови

Најпопуларнији уггс бренд је дефинитивно УГГ Аустралиа. У почетку, компанија је производила само праве чизме од овчје коже, међутим, с обзиром на велики интерес фасхиониста, почела је производња љетних модела.

Данас се могу купити угг од денима или лана, али љето су посебно популарне. За израду таквих модела користе се памучна или ланена пређа, а опције плетења могу бити различите. Но, рационалан избор за љето - то чизме с опенворк узорак, они ће бити цоол. Међутим, ако планирате да носите летње угг чизме на хладне дане, онда можете купити модел везаног бодљика за подвезице. За плетење таквих чизама често се користи мешана пређа, а памуку се додаје мерино вуна.

За декорацију летњих модела, дизајнери УГГ Аустралије користе различите опције декорације. То могу бити плетени или везени украси, рељефни узорци. Модели тканина често су украшени тракама са копчама, заковицама и везом. Дизајнери и декор традиционални за овчје чизме се користе - дугмад страна, лукови, везивање.

Други мегапопуларни бренд је ЛИВС. Овај бренд нуди женске летње угг чизме, ручно плетене од природних памучних нити. Модели из ЛИВС-а разликују се у различитим бојама. Осим тога, чизме се често нуде у комплету са стилским додацима - плетена торба и тигањ.

Значениа вибора

Модел и дизајн летњих чизама, које свака девојка може да изабере по свом нахођењу. Међутим, приликом одабира треба узети у обзир особитости ваше фигуре.

На пример, девојкама које нису сувише витке ноге саветују се да не купују угг. Пошто ће овај модел скренути пажњу на не најатрактивнији део слике.

Такође, имајте на уму да ће свака верзија летњих плетених или текстилних чизама скренути пажњу на стопала. Због тога, још једном не боли утврђивање квалитета извршене епилације. А ако ноге нису имале времена за препланулост, а ви не планирате да посетите соларијум, можете користити и самотамњење. На позадини глатке опаљене коже, летња угг чизме изгледају најимпресивније.

Обратите пажњу на величину чизама. Када се носе плетени модели увек се мало растежу. Дакле, набавите ципеле које вам одговарају "дупе". Имајте на уму да треба да носите плетене летње чизме као што су чарапе или чарапе. То јест,Прво, они повлаче модел на ножни прст, а затим га поравнају, повлачећи га на пету.

“Ханд маде”

Сада су модели ручне израде веома цијењени. Нису све модне жене у прилици да купују ексклузивне уггс познатих брендова. Али свака девојка која зна како да држи игле за плетење или куку у рукама може лако везати за себе један од својих угг чизама.

С както да комбинирам?

Ношење летњих угг чизама, попут зимске верзије ових чизама, препоручује се уз лежерну одјећу. Али ако се зимски угг углавном носе са траперицама или тајицама, онда ће летња верзија изгледати боље у комбинацији са хаљином.

Хаљине

Стилисти препоручују да изаберете хаљине до колена или краће као сет за уггас. Добро уграђени модели са проширеним, умерено пуним сукњама или моделима у облику трапеза изгледају добро.

Плетене шарене чизме светлих боја изгледају добро са летњим хаљинама од лаких тканина са слатким цветним принтом или хаљинама са точкицама. Можете носити чипкасте плетене уггс и комплетирати са сундресс. Као додатак ансамблу, можете изабрати летњи шал или сламнати шешир.

Сукње

У комбинацији са летњим угговима изгледат ће сјајно у кратким сукњама од трапера у облику трапеза. Можете одабрати равну сукњу, чији је руб украшеннеколико редова од шивења или кукичаних чипки. Плишане сукње и набрани модели такођер изгледају добро.

Схортс

Одличан ансамбл ће се појавити ако носите летње угг чизме са кратким хлачицама. Кратке хлаче могу бити од трапера или лана. Као врхунац ансамбла је да одаберете подрезан врх или тенк.

Хлаче

Ажурне плетене плетенице најбоље се носе са хлачама, али модел треба да има уску ногу . Али широке хлаче, на пример, Гауцхо хлаче са Уггсом не би требало носити. Комбинација није најљепша.

Текстилне моделе чизама или плетених уггс без шара узорака препоручују стилисти да носе са мршавим траперицама, ногавице панталона треба бити ушушане у чизме. Врх таквог ансамбла може бити представљен мајицом или мајицом. У хладном дану, ансамбл је употпуњен деним или кожном јакном или плетеним кардиганом.