Мајчински купаћи костими - девет мјесеци у стилу

Када дође дуго очекивано време чекања на рођење бебе, жена започиње нови период у животу. Временом, заједно са растућим стомаком, морате скоро у потпуности променити свој ормар. Једна од стварних ствари - купаћи костим за труднице. Има важну особину - проширено подручје струка за растући трбух.

Да би величина производа у потпуности одговарала новој фигури, дизајнери траже иновативна решења, захваљујући којима можете носити купаћи костим од првог месеца трудноће до рођења!

Током овог периода, трудницама се саветује да посјећују базен што је чешће могуће. Наравно, водне процедуре треба спроводити само уз дозволу лекара и без контраиндикација. Обични купаћи костими се не уклапају. Потребни су посебни купаћи костими за труднице у базену, направљени с обзиром на растући стомак и груди. Пливање ће помоћи будућој мајци да тренира мишиће, побољшава метаболизам. Такве процедуре ће такође донети максималне користи и позитивне емоције, помоћи ће вам да не добијете вишак килограма.

Оптималан избор за плажу и за базен су затворени купаћи костими за труднице. Они ће вам помоћи да сакријете трбушчић од знатижељних очију, донесу удобност, јер неће пузати, отварати интимна места. Затворени производи штите од ултраљубичастог зрачења, подупиру дојке и потпуно одговарају новим анатомским карактеристикама труднице. За базен, можете изабрати купаћи костим било које боје, докле год га иматебило је удобно за ношење.

Гледање фотографија трудница показује да су купаћи костими погодни за различите периоде трудноће. Обучени су иу раном периоду иу последњим данима пре рођења. Не мање важни су и ови купаћи костими у првим мјесецима након порода. Затворени модели скривају шавове из царског реза и затварају желудац, који је изгубио своју еластичност и своје уобичајене облике.

На почетку новог периода живота можете купити купаћи костим у једном комаду. Танкини са гаћицама испод трбуха, банде и улар ће бити релевантни након рођења бебе.

За додатну потпору абдомена, одаберите моделе затворених купаћих костима са благим ефектом завоја. Опције са специјалним бочним уметцима помоћи ће вам да прилагодите волумен фигуре током читаве трудноће.

Произвођачи брину о здрављу мајке и њене будуће бебе. На тржишту иу продавницама можете наћи купаће костиме од еластичних тканина које су прозрачне и угодне на додир. Материјал са специјалним уметцима штити кожу од агресивног излагања сунчевој светлости. Да би се створио романтичан и лаган изглед, лагани купаћи костим са трендовским цветним принтом.

Успут, такви модели купаћих костима су релевантни не само код трудница, већ и код старијих жена. Производ ће сакрити одређене недостатке који су се појавили са годинама.

Виберите инаручите свој омиљени модел! Овај купаћи костим ће осигурати удобност током трудноће.