Мајица испод кошуље - основне основе бербе

Женске слике у којима се носи мајица испод мајице изазива жестоку расправу међу стилистима. Неки људи мисле да је такав дует добра основа за модерне експерименте, док други сматрају вожњу без окуса. И зато, пре него што одлучите да га носите, треба пажљиво проучити не само основна правила регрутовања, већ и стилске препоруке за стварање облика.

Која кошуља, која кошуља?

Кошуља на врху мајице даје слици дивне даме посебну нијансу зла. Али да би се постигао управо тај ефекат, треба да изаберете праву мајицу и мајицу.

Почните са мајицом.Стручњаци за модни дизајн препоручују да жене у овом дуету треба да носе моделе који се чврсто или полу-лабаво уклапају око силуете. Избор материјала у великој мери зависи од тога да ли је мајица централни елемент слике или компензује светлост другог елемента - кошуље. И тако можете обратити пажњу и на класичне памучне или плетене опције, и на оне које су направљене уз додатак умјетних нити, као и обрубљене чипком, шљокицама, ау неким случајевима и каменчиће или шиљке. Што се тиче палете боја мајице која је укључена у дотични дует, она у великој мери зависи од слике у целини. Зато су монотони модели сасвим одговарајући (бели,црна, ружичаста, сива) или са светлим отиском или словима.

Други, главни елемент слике је кошуља.Стилисти, судећи по фотографијама, инсистирају на резању, које је много позајмило од мушких модела: јасне линије, класичне дужине или спуштене испод кукова и равне или благо сужене силуете у струку. Што се тиче тканине, у овом случају, много зависи од дужине рукава кошуље. Дакле, модели са кратким рукавима одговарају одабиром лаганих тканина - памука, платна, платна или шифона. Главни услов у овом случају је транслуценција тканина које се користе и њихова способност да створе прозрачну, слободну слику. Ако се ради о опцијама са дугим рукавима, у овом случају, одговарајућа густа, а понекад и задржавање облика материјала. Они лако укључују исти памук и лан, али већ и непрозирно ткање, фланел, трапер и чак вуну са додатком вештачких влакана. Остаје само да одаберете боју. За кошуље, може бити монофонија, без шаблона, или са светлим, обвезујућим отисцима, на пример, у кавезу, у стилу "поп арта", цветним, етничким или животињским.

Таква разноврсност даје неке препоруке о томе како изабрати и носити мајицу са женском кошуљом.

Основна основа за придобивање

Специфичне инструкције о правилном ношењу мајице и кошуље, са стилистимане постоји због чињенице да ће описани дует лако обликовати слике на различите начине. Али треба се сетити неких препорука приликом брања.

Правило један- задржавање текстура. Није потребно носити “лабаве” плетене мајице под танким тканинама. Ова комбинација "тежине", визуелно искривљује пропорције. Описани модели су идеални за гушће дует топ тканине. На примјер, трапер мајица с мајицом од мекане плетенине створит ће контраст који ће само нагласити глаткоћу женских линија.

Правило два- задржавање боје. Стилисти препоручују само једну ствар из дуета да би се добио богат штампани тон. На пример, светла кошуља у кавезу са мајицом сиве или пастелне боје у једној од боја кавеза. Такав дует ће, између осталог, омогућити активно коришћење накита. Али ипак, ако желите, можете додати светли део дуета са црно-белим отиском другог полувремена.

Правило три- правилно носите мајицу. Ако мајица дјелује као главни елемент слике, а не у доњем рубљу, стилисти препоручују да се кошуља преполови или остави потпуно раскопчана.

Правило четири- узети у обзир особитости њихове сопствене силуете. На пример, откопчана мајица за мајицу. Ова опција ношења визуално привлачи силуету, те стога не одговара онима који имају фигуру “Правокутник”, али власници “Аппле” и “Пеар” фигура остају наПогледај га.

Скиции изображениј

Светле и незаборавне комбинације за жене, које се заснивају на дуету кошуља и мајица, стилисти нуде много.

Најједноставније, али фасцинантно разигране комбинације мајица и мајица су основа летњег изгледа. Прелепе даме могу безбрижно да додају украшене гаћице, мини сукње равног кроја, тече сукње до пода или панталона. Ципеле у овом случају морају бити изабране, узимајући у обзир и карактер дуета „мајица и мајица“ и дужину другог дијела основног изгледа. Дакле, за мини-сукње и кратке хлаче препоручују се сандале и сандале на равној стази, мокасине или слип-онс, као и козаци. Међутим, ако су сандале направљене у етно стилу, а сам изглед је задржан у њему, онда није забрањено бирати модел на стабилном, па чак и помало масивном клину. Да бисте довршили слику, помоћи ће вам шешири са широким ободом од сламе или чипке, шалови, у облику шала, траке за главу за косу или турбан, као и масивни накит и сунчане наочале.

У вансезонској мајици, испод кошуље може бити главна за вишеслојне слике. Али прво морате да одлучите како ће се кошуља носити: у раскопчаном облику или полу-раскопчаном.

Ако се на слику појави раскопчана кошуља, она дјелује као осебујан тип вањске одјеће. У овом случају, њезина мајица и допуна јеанс или уске хлаче. Штавише, саАко желите, можете изабрати мајицу са капуљачом. Као прибор пристају масивне наруквице, чарапа, хулиган. И ципеле, пожељно је одабрати ниску или равну стазу: чизме, патике са високим чизмама, оксфордице.

У случају откопчане кошуље и мајице, стилисти нуде знатно више опција. Поред горе описаних траперица и панталона, допуштено је носити сукње, и плишане и полуфиналне, које их надопуњују ременом везаним преко кошуље. Капути, кожне јакне, јаке јакне или лабаве јакне изгледају сјајно као одећа. Избор ципела у овом случају зависи од густине фитинга дуета: што је дебљи, то је пета већа.

Остаје само препоручити прекрасним дамама да носе мајицу испод кошуље, стварајући једну од варијанти изгледа слободног дана.