Ми комбинујемо чизме са сукњом: најбоље слике и стилове

Глежњаче - ципеле су скоро универзалне, јер се могу комбиновати са одећом различитих стилова и носити без обзира на годишње доба. Међутим, упркос чињеници да ова ципела има много предности, нису све модне жене одлучиле да га носе. На крају крајева, чизме стварају додатну хоризонталну линију у подручју глежња, која визуелно скраћује ноге.

Да би фигурица остала нагнута, већина девојака покушава да носи чизме са уским панталонама или тајицама. Међутим, не би требало ограничавати избор одеће. Сасвим је могуће носити чизме са сукњом, само требате знати неколико "тајни" које ће избјећи појаву нежељених визуалних ефеката.

Дължина и реза

На фотографији можете видјети да чизме и сукња могу бити основа стилског ансамбла. Али морате научити како да одаберете прави стил сукње и њену дужину.

Најуспешније решење су глежњеве са кратком сукњом. Девојке које воле да носе минице могу лако да их комбинују са чизмама. Али, наравно, ова комбинација није за свакога. Модне жене са пуним ногама не носе мини сукње. Мало је вероватно да ће таква провокативна комбинација изгледати прикладнија старијим дамама.

Али младе и витке дјевојке могу сигурно носити кратке сукње с чизмама. Можете бирати моделе, и директну и распламсану силуету. Љети је вриједно ношењаминице са чизмама које имају изрез на врату, али пета ципела може бити било шта. Високе модне жене могу изабрати ципеле са ниском петом или чак равне ципеле, али минијатурне девојке треба да носе моделе са петама.

Потпуно је могуће комбиновати чизме са сукњом до колена. Ова комбинација би била прикладна на послу или на пословном догађају. У овом случају, вредно је дати предност ципелама са високим танким петама. Модели на клину или дебели пету у комбинацији са сукњама овог стила не изгледају.

Оригинална и модерна комбинација - чизме и сукње. Сет ће изгледати посебно шармантно ако жена у моди игра контраст, то јест, комбинира женску сукњу са спољашњим грубим ципелама на клину или на трактору. Најбоље од свега, изаберите сукњу до колена или мало више.

Неконзистентна миди сукња са чизмама. С једне стране, овакав сет изгледа модерно, посебно ако модна жена изабере лагану шифонску сукњу или набране моделе. С друге стране, ова комбинација скраћује ноге.

Према томе, само високе девојке са витким ногама могу да приуште да носе сукњу испод колена, заједно са чизмама. У овом случају треба пажљиво бирати чизме испод сукње, најбоља опција је елегантна укосница и благо шиљастачарапа.

Али девојке малог раста и модерне жене са бујаном не би требало да носе миди сукње са чизмама.

Храбре девојке могу носити чизме са дугом сукњом.Потребно је само одабрати праву дужину.Важно је да нема рупе између руба сукње и ивице врхова ципела.То јест, руб би требао покривати врх врхова.

​​

Тајне од стилиста

Дакле, високе девојке са витком фигуром могу безбедно да носе чизме са сукњом.Па, шта да радимо, оне модерне жене које немају ноге "од ушију"?Да ли се морају одрећи глежњача или их носити искључиво са панталонама?

Наравно да не!Девојчице кратког раста треба да науче неколико тајни које ће помоћи да се избегне визуелни ефекат "одвајања" ногу.

Избор правих хулахопака

Када планирате носити чизме са сукњом, треба да изаберете чарапе сличне боје или засићења боји ципеле.Због тога, ивица врхова неће "исећи" фигуру, скраћујући је.

Следователно, ниско-модни женсини треба да възпроизвувает черноките от основними цветами: черние, сивие, красние, беж.Сакупљајући чарапе сличних боја, можете сигурно носити чизме са сукњама до кољена и изнад.Наравно, боље је одабрати моделе ципела са петама или клиновима.Опција на равном ђону није висока и ниска за дјевојчице.

Ако желите, можете купити и чизме у боји. Али у овом случају, хулахопке треба одабрати не бојом, већ засићењем. На пример, чизме боје зреле трешње могу да се носе са дебелим чарапама, а плаве или љубичасте ципеле изгледају добро са сивим хулахопкама.

Значениа стила обувь

Да би се ублажио нежељени визуелни ефекат, потребно је одабрати модел чизмица за глежањ, које имају глатку, али косу ивицу вратила. Ако је ивица равна, онда се ствара хоризонтална линија која раздваја ногу. Ако је ивица нагнута према прстима, линија ће бити ближа вертикали, тако да се ноге неће чинити краће него што јесу.

Још је боље ако је коси руб додатно истакнут контрастним ивицама или тракама, које у свом понављању понављају облик укошене ноге.

Ако се изабере летња ципела, тада би модерне жене требале обратити пажњу на глежњаве које имају дубок уски изрез на успону стопала. Осим тога, визуелно продуљени ножни резови на прстима, отварање прстију. Везивање има сличан ефекат, посебно ако се користе контрастне везице.

Правилен избор облека

Да би се силуета чинила вишом и виткијом, стилисти препоручују одржавање боје чизама са елементом уна врху ансамбла. Није потребно купити капут у боји глежња, довољно је одабрати шешир или шал који одговара боји ципеле.

Примјер јесенског лука : равна кожна сукња, тамноцрвене чизме с петама, црна долчевита, волумен црвени кратки капут. Изаберите шешир широког обода за овај ансамбл, а онда се чини да та фигура неће бити чучањ.

Љети можете лакше радити : довољно је купити чизме које одговарају боји женске косе, ова једноставна техника ће помоћи да се избјегне изобличење пропорција фигуре.